Apa si benzina in ulei
![]() ![]() ![]() |
Apa si benzina in ulei
andrada33 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1997
|
|||
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
eu zic sa folosesti search-ul de pe forum si sa o lasi naibii de caldura ca a venit primavara!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
iatcriss2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 September 08 ![]() |
Buna ziua, andrada33 crezi ca ma poti directiona si pe mine la serviceul unde ai efectuat reparatia la masinuta ta. Ieri am aflat ca trebuie sa inlocuiesc garnitura de chiuloasa si trebuie sa o si planez. Mentionez ca este vorba despre un clio 1.2 43 kw. Problema este ca pierde ulei la imbinarea chiuloasei. Cu aceasta ocazie vreau sa va intreb si daca este obligatorie planarea chiuloasei sau se poate efectua inlocuirea garniturii si fara aceasta operatiune. Multumesc
|
--------------------
opel
astra
1994
|
|
zozo_park |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 17 April 10 From: Cluj ![]() |
QUOTE(iatcriss2005 @ 10 Jun 2010, 08:46) Buna ziua, andrada33 crezi ca ma poti directiona si pe mine la serviceul unde ai efectuat reparatia la masinuta ta. Ieri am aflat ca trebuie sa inlocuiesc garnitura de chiuloasa si trebuie sa o si planez. Mentionez ca este vorba despre un clio 1.2 43 kw. Problema este ca pierde ulei la imbinarea chiuloasei. Cu aceasta ocazie vreau sa va intreb si daca este obligatorie planarea chiuloasei sau se poate efectua inlocuirea garniturii si fara aceasta operatiune. Multumesc Este obligatorie rectificarea chiuloasei la schinb de garnitura.Daca nu se rectifica se schimba degeaba garnitura. Dar daca nu curge tare uleiul nu stiu daca e indicat a schimba garnitura respectiv a desface tot motorul.E o problema destul de comuna la Reno cu prelinsul de ulei. PS si al mine se prelinge uleiu si cam la toate Twingo cu acest tip de motor...ideea e ca se pierde fffffff putin ,pe joja nu se vede a lipsii uleiul.asa ca prefer sa pun 100 g de ulei la 6 luni decat sa desfac tot motorul si evident la desfacere mecanicii mai gasesc defecte ''urgent de remediat'' This post has been edited by zozo_park: 10 Jun 2010, 09:31 |
--------------------
Renault
Twingo
1995
- CJ-13-CRV Twingo,1995,motor C3G700,benzina +GPL,clima and stuff
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Mai oameni buni ,opriti-va !!! Cum sa planezi chiulasa dupa schimbarea garniturii de chiulasa ...??? CHIULASA se VERIFICA !!! Doar in cazul in care are "burta" se planeaza ! Daca pierde ulei prin exteriorul motorului mergi in continuare linistit ca nu se intampla absolut nimic ce poate sa-ti puna in pericol buna functionare a motorului .Cand motorul incepe sa consume lichid de racire ,cand pe toba de esapament iese fum alb ,cand uleiul capata o culoare laptoasa se schimba garnitura de chiulasa .Pana ce apar acele simptome nu ai de ce sa-ti faci griji ...eventual cumperi ulei din cand in cand ! Numai bine !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Sfaturi competente
![]() iatcriss2005 stai linistit si nu plana nici o chiulasa. Hai sa va mai zic ceva. rentgo tu faci exceptie de la urmatoarea fraza ca stii ce vorbesti. De curiozitate ati vazut vre-un manual de D7F - macar cum arata ? Copertile sau in format PDF ?? Ce zice acolo Renault legat de planare ? Hmm... Aha...pe langa asta daca schimkb de 3 ori garnitura de chiulasa, asta inseamna ca rad din ea cate 0.05mm de fiecare data? |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
andrada33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 April 09 ![]() |
QUOTE(iatcriss2005 @ 10 Jun 2010, 08:46) Buna ziua, andrada33 crezi ca ma poti directiona si pe mine la serviceul unde ai efectuat reparatia la masinuta ta. Ieri am aflat ca trebuie sa inlocuiesc garnitura de chiuloasa si trebuie sa o si planez. Mentionez ca este vorba despre un clio 1.2 43 kw. Problema este ca pierde ulei la imbinarea chiuloasei. Cu aceasta ocazie vreau sa va intreb si daca este obligatorie planarea chiuloasei sau se poate efectua inlocuirea garniturii si fara aceasta operatiune. Multumesc ...nu e service, e un mecanic f. priceput!...e din Hunedoara...lasa-mi nr. tau de telefon in privat si te sun sa-ti dau nr. lui de telefon..asa iti vei face o programare la el..... ...baietii au dreptate...intai iti verifica chiuloasa, si doar daca e nevoie , ti-o va plana....sper sa ai noroc sa nu ai vreo fisura...in rest, totul se rezolva.... PS: Salut baietii!!!!...mi-e dor de voi, dar va veni concediul si poate voi avea timp sa intru mai des pe aici... This post has been edited by andrada33: 10 Jun 2010, 20:30 |
--------------------
renault
twingo
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:17 |