Oameni civilizati
![]() ![]() ![]() |
Oameni civilizati
elro |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Sunt civilizați pentru că nu l-a luat nimeni la bătaie!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
heh.. si la ei asta e o "farsa" ...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
pai daca era ca in america ca aia de pun la masina goarna de tren ii facea lu' asta harakiri
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
bai nene astia chiar se dadeau la o parte ... chiar si aia din magazin... pai daca era la noi ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Cred ca prin cuvantul civilizat se referea la oamenii aia, care desi erau pe trotuar, se dadeau imediat din fata unei posibile biciclete.
Ca o paranteza, mergeam cu rolele pe faleza din Galati, pe banda speciala de role. Multi pietoni merg pe aceasta banda si nu se dau laoparte nici daca vii din fata lor. Mergeam linistit pe banda mea cand ma apropii de un grup de "jmecherasi". Unul intoarce capul apoi ii spune celuilalt :" Si cat era de mare pestele ala?" Binenteles ca celalalt s-a prins si a gesticulat. Noroc ca am fost pe faza si i-am ocolit. Cam asta e diferenta de civilizatie intre japonezi si noi. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Reflexul Conditionat, sau efectul Pavlov, este foarte bine reprezentat in filmuletul de mai sus.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 16:23 |