Demontarea huselor de pe scaune si bancheta, Pt. curatare
![]() ![]() ![]() |
Demontarea huselor de pe scaune si bancheta, Pt. curatare
tjmuerte |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 8 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane
2007 1,5 DCI 101 CP
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(tjmuerte @ 5 Jun 2010, 13:49) Cine stie cum se demonteaza husele de pe scaune si bancheta, ca sa le pot curata mai bine (am tapiterie bej cu piele) Din cate am vazut eu cand am mai umblat la bancheta sunt capsate de fund parca. Scaunele au niste bretele pe sub scaun care tin materialul textil. Cel putin asa e la mine. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
QUOTE(tjmuerte @ 5 Jun 2010, 13:49) Da,reformuleaza mai corect asa (am tapiserie bej cu piele si piele ecologica(imitatie)) Detaliat de la desfacere scaune pana la cosmetica tapiserie -Desfacerea suruburiilor:Desfaci cele patru suruburi,prima data cele spate, tragi scaunul in fata,apoi suruburile fata, tragi scaunul in spate la suruburi torx 40 cred poti folosi o carpa sa nu lasi urma pe suruburi. -Basculezi scaunul pe spate de la maner,scoti tetiera,scoti mufa de sub scaun,este fixata pe sina,apesi pe clema tragi drept in sus si o eliberezi, -Rastogolesti scaunul spre usa sofer si usa spate stanga,acuma faci un arc de cerc(semicerc) sa o al scoti pe usa sofer.Ai grija la sine poti lovi volanul foarte usor ATENTIE,acelasi lucru si pt pasager -Daca ai plastic de jur in prejur nu stiu cum desfaci plasticele scaun. -Daca sant doar laterale STANGA -are un surub torx sub maner ridicare coborare scaun sofer ridici de el in sus si se vede dedesupt, -Manerul ridicare coborare scaun ai grija se scoate prin eliberarea a doua umere care sant pe el sus si jos,prin spate lui practic,baza sus si baza jos,ati trebuie o panza polizata sau chiar bete de chibrit cat sa intre in baza este sa zic un centimetru sus si un cm jos. -In spatele scaunului mai ai un surub pe plastic Cand ai eliberat ,departezi partea din fata spre lateral dupa aceeia tragi spre fata plasticul ,(deci trebuie sa o eliberezi dintr-un patrat care se elibereaza lateral acesta este mai in fata si mai in spate un clips care se elibereaza prin tragere in fata a plasticului (fata scaunului) DREAPTA- Are un surub lateral si unul pe capat, salti in sus sa iese de pe pretensionar -Acuma desfaci partea tapiseriei din spatele scaunului la imbinare sezut si spatar de pe sina de fixare, apesi pe material in fata pe burete se elibereaza usor marginile de plastic de la capatul textilei(tapiseriei).Prima oara spatarul si dupa aceeia sezut Partea de sus(spatarul), ai un elastic care trece orizontal de la dreapta la stanga aceste tine partea laterala cu airbagul sa nu se deschida din clipsurile. -Acuma eliberezi clipsurile laterale de la aerbag incepand cu parte a de jos ,cum ai desface niste nasturi la camasa tragand putin de ele,clemele intra perpendicular cu cusatura in suportii -La tetiere eliberezi dopurile de la tije prin tragere in sus miscand st/dr -Sub captusala spatar prin spate sub tapiserie clipsuri negre de plastic 4 doua st doua dr .Le eliberezi de tot cu un cutit cu vf mai semirotund SPATAR-Salti buretele de la spatar usor st dr elbereaza umeri de burete care sant in partea de jos st dr usor pe la airbag cu burete este mai firav,este un decupaj in burete in forma dreptunghiulara,al tragi afara de tot,eliberezi tapiseria de cadru SEZUT-Partea de jos spre fata este la fel ca si la spate prin presare burete si tapiserie ,mai ai ceva lateral umeri spate eliberezi tapiseria si aici al tragi usor spre tine -Scoaterea tpiseriei de pe burete SEZUT si SPATAR- aici ai inele de sarma repartizate in mai multe puncte -Se poti desface cu un patent, ti de inel si o surubelnita il cracanezi ceva mai mult pana se elibereaza usor de pe tija care este fixata in burete,faci aceasta operatie la toate inelele si pt sezut si pentru spatar, daca vrei sa le refolosesti,daca nu, le refolosesti le tai cu cleste de sarma si le poti inlocui cu coliere de plastic care se fixeaza cablurile sau un ex mai bun acele coliere care fixeaza capacele de roti sa nu sara de pe ele. -Sfat pt curatare tapiserie- -Tapiserie -Grasimi-Solutie Feri, -Pete -Vanish -Piele -cif cream(ATENTIE,frecat usor nu apasat cand este uscata(ori ce altceva este ineficient),urmata de o revitalizare Leather Cleaner Conditioner(Turtle Wax) -Din nou- ATENTIE- solutia de revitalizare nu o poti folosi pe pielea ecologica(spate si lateralele croieli. -Piele este doar extremitatiile fatede sezut si spatar PS-Cine stie poate am ocazia sa atasez si poze.Nu promit ,,Succesuri'' la reconditionat This post has been edited by Low Profile: 26 Jun 2010, 02:48 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
- HD 10 KRS Volkswagen Touareg 2005 v6 3.2,4x4 HD 84 XNX
Life Is A Mistery!!! |
|
tjmuerte |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 8 November 09 ![]() |
mc mult
|
--------------------
Renault
Megane Sedane
2007 1,5 DCI 101 CP
|
|
imgeorge |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 December 07 ![]() |
|
--------------------
renault
megane sedan manager 1.5 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:21 |