Imi intrerupe la relanti dar si la turatie!
![]() ![]() ![]() |
Imi intrerupe la relanti dar si la turatie!
Catalin88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
2001
- KTA
1,6-16V , 79KW ,
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Ai functia search, la subsolul paginii. Iti expui problema pe topicuri deja deschise, in care s-a tratat problema ta, sau topicuri in care se trateaza probleme asemanatoare.
Citeste tutorialele si ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Catalin88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 January 10 From: Bucuresti ![]() |
am dat search dar nu am gasit nimic!este diferit ce am gasit eu de ce mi se intampla mie!!!mie imi intrerupe si ce am gasit zice ca scade turatia la relanti!v-as fi recunoscator celor care ma ajuta!!!multumesc!!!
|
--------------------
Renault Megane
2001
- KTA
1,6-16V , 79KW ,
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
O resoftare a relanty-ului la o reprezetanta Renault!
Stiu ca repet dar distributia nu se face la "coltul blocului". In fine, eu am fost la reprezentanta sa imi curete clapeta si senzorul de relanty si dupa ce le-a remontat nu mai tinea relanty-ul, a adus calculatorul si a refacut nu stiu ce la soft si a fost ok. Incearca si asta ! |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu m-ai inteles...
![]() Iti prezinti si problema ta pe un topic pe care s-au mai discutat probleme cu relanti-ul. Sa nu-mi spui ca nu ai gasit niciun topic care sa fi tratat deja probleme de relanti. Acum intelegi care e treaba cu topicurile ? <span class='edit'>8 Feb 2010, 22:23:</span> Vezi ca daca folosesti semnul exclamarii, in functie de context, in aprox. 95% din cazuri inseamna ca tipi la interlocutor/i. Daca folosesti de mai multe ori concomitent tasta"!" inseamna ca urli la ceilalti. ![]() This post has been edited by Dodone: 8 Feb 2010, 22:25 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
SHAFU:chestia cu resoftarile nu prea o inteleg.un soft din "mintea" unei masini nu se da peste cap decat daca cineva modifica componente din el si cum colegul nostru nu cred ca a facut asa ceva nu cred ca e cazul sa indrumam omul sa mearga la nea mecanicul sa "resofteze "masina si sa se trezeasca si cu alte probleme.......
spun asta din propie experienta pt ca lucrez in domeniul automatizari si nu am intalnit nici o masina care sa trebuiasca resoftata decat daca i s-a defectata vre-o componenta hard si masina nu recunostea piesa noua..asa ca ...... pt colegul catalin88:daca te-ai riscat sa duci masina la un mecanic de duzina sa iti schimbe distributia acum cam suporti consecintele .......sfatul meu e sa te duci la reprezentanta ,sa pui masina pe tester(care nu e o avere ,costa vre-o 80 ron) si sa vezi ce erori da ,postezi pe forum si dupa aceea astepti sa te ajute cineva cu pareri si ideei despre modul cum se poate remedia problema....... parerea mea......... |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:49 |