Bateria de la card-ul masinii descarcata?, Masina nu mai primeste comenzi de la card.
![]() ![]() ![]() |
Bateria de la card-ul masinii descarcata?, Masina nu mai primeste comenzi de la card.
tse |
![]()
|
||
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|||
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Scuze, n-am inteles ca ai testat aceeasi baterie pe cele doua cartele. Mie mi s-a intamplat ca acelasi tip de baterie, cumparat din acelasi loc, in acelasi timp, una sa tina mult mai putin decat cealalta, cele doua cartele fiind folosite cam la fel. In cazul acesta inclin sa cred ca e vorba de un contact imperfect, ca sigur sesizai daca un buton era blocat.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
dominoK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 September 11 ![]() |
mda... sigur nu sunt butoane blocate, ca mi dadeam seama, avand in vedere ca masina mai este in garantie pana in decembrie ... oare cardurile sunt si ele in garantie tot pana in decembrie? as profita de garantia pe ultima suta de metri
merci mult, nu am desfacut cardul cu problema numai ca sa nu am prob cu evaluarea in cazul in care ar fi inca in garantie |
--------------------
renault
laguna 3 sportour
- ds771je
2009
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Cu certitudine sunt in garantie.
Si pe mine ma duce gandul la un contact imperfect dar nu-ti baga tu nasul ca abia asteapta aia sa dea vina pe tine si adio garantie. Lasa-i pe ei sa-si bata capul dar roaga-te sa nu fie ceva electronic, ca nu prea-i vad pe "electronistii" de la Renault sa repare asa ceva. Mai degraba, ia cu tine si eticheta atasata la carduri (la cumpararea masinii), aia cu serie card si poate se inlocuieste direct de catre Renault. Succes. This post has been edited by dili: 4 Oct 2011, 17:55 |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am intalnit problema asta la destul de multe cartele de Megane2.
Cardul e defect, de la cazaturi sau asezat pe el. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Cazacu_b |
![]()
|
![]() Bobby Group: Members Posts: 72 Joined: 23 March 08 ![]() |
Bai nene...... au francezii astia un talent de a complica lucrurile....maamaaa. Ori sunt eu retardat, ori iti trebuie studii de specialitate sa schimbi saracia asta de baterie de la card. Am incercat sa ridic usor de capacul ala rotund, dupa ce am scos cheita si fireste ca a inceput sa crape.
Daca insist sa trag de el se beleste siiiiigur. Nu pricep dece complica lucrurile astea ce pot fi atat de simple. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- PH-19-KZC
2009 Privilege
|
|
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
Eu am schimbat de curand bateriile la ambele carduri. Se schimba foarte usor. Problema care apare este datorita unei garnituri de cauciuc care este amplasata pe capacul rotund. Aceasta se lipeste si de aceea apar probleme. Incearca sa bagi o surubelnita foarte subtire intre capacul rotund si card. Cu putina rabdare vei reusi. Dupa ce se dezlipeste odata , daca scoti capacul periodic nu se mai lipeste.Bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
Cazacu_b |
![]()
|
![]() Bobby Group: Members Posts: 72 Joined: 23 March 08 ![]() |
Ms! Am reusit intr-un final
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- PH-19-KZC
2009 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:57 |