Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bateria de la card-ul masinii descarcata?, Masina nu mai primeste comenzi de la card.

tse
post 4 Oct 2011, 09:37
Post #31

Daciist convertit

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(dominoK @ 4 Oct 2011, 08:55)
deci eu ziceam ca aceeasi baterie (si am facut probe nu numai cu o baterie sau 2 , am cumparat rayovac si panasonic cate 2 de fiecare de la magazine diferite, garantii diferite)  deci cu aceeasi baterii un card imi da mesajul de baterie slaba lar celalalt card nu zice nimic si functioneaza perfect
*

Poate e o problema de contact la cardul respectiv. Sau cardul are un buton blocat, si-ti consuma mai repede bateria?

--------------------
Ex_Clio3_Laguna3 Dyn1,5dCi 2dCi 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pcs
post 4 Oct 2011, 13:32
Post #32

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Scuze, n-am inteles ca ai testat aceeasi baterie pe cele doua cartele. Mie mi s-a intamplat ca acelasi tip de baterie, cumparat din acelasi loc, in acelasi timp, una sa tina mult mai putin decat cealalta, cele doua cartele fiind folosite cam la fel. In cazul acesta inclin sa cred ca e vorba de un contact imperfect, ca sigur sesizai daca un buton era blocat.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
dominoK
post 4 Oct 2011, 17:26
Post #33

Membru incepator

mda... sigur nu sunt butoane blocate, ca mi dadeam seama, avand in vedere ca masina mai este in garantie pana in decembrie ... oare cardurile sunt si ele in garantie tot pana in decembrie? as profita de garantia pe ultima suta de metri

merci mult, nu am desfacut cardul cu problema numai ca sa nu am prob cu evaluarea in cazul in care ar fi inca in garantie

--------------------
renault laguna 3 sportour - ds771je 2009
+
dili
post 4 Oct 2011, 17:54
Post #34

Membru autentic

From: Constanta

Cu certitudine sunt in garantie.
Si pe mine ma duce gandul la un contact imperfect dar nu-ti baga tu nasul ca abia asteapta aia sa dea vina pe tine si adio garantie. Lasa-i pe ei sa-si bata capul dar roaga-te sa nu fie ceva electronic, ca nu prea-i vad pe "electronistii" de la Renault sa repare asa ceva. Mai degraba, ia cu tine si eticheta atasata la carduri (la cumpararea masinii), aia cu serie card si poate se inlocuieste direct de catre Renault.

Succes.

This post has been edited by dili: 4 Oct 2011, 17:55

--------------------
Mercedes-Benz CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus, august 2016
VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
+
$$ilvviu
post 4 Oct 2011, 18:19
Post #35

Membru autentic

From: Roman/NT

Am intalnit problema asta la destul de multe cartele de Megane2.
Cardul e defect, de la cazaturi sau asezat pe el.

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
Cazacu_b
post 3 May 2012, 22:48
Post #36

Bobby

Bai nene...... au francezii astia un talent de a complica lucrurile....maamaaa. Ori sunt eu retardat, ori iti trebuie studii de specialitate sa schimbi saracia asta de baterie de la card. Am incercat sa ridic usor de capacul ala rotund, dupa ce am scos cheita si fireste ca a inceput sa crape.
Daca insist sa trag de el se beleste siiiiigur. Nu pricep dece complica lucrurile astea ce pot fi atat de simple. blink.gif

--------------------
Renault Laguna III - PH-19-KZC 2009 Privilege
+
Luko13
post 4 May 2012, 07:33
Post #37

Membru autentic

Eu am schimbat de curand bateriile la ambele carduri. Se schimba foarte usor. Problema care apare este datorita unei garnituri de cauciuc care este amplasata pe capacul rotund. Aceasta se lipeste si de aceea apar probleme. Incearca sa bagi o surubelnita foarte subtire intre capacul rotund si card. Cu putina rabdare vei reusi. Dupa ce se dezlipeste odata , daca scoti capacul periodic nu se mai lipeste.Bafta!

--------------------
Renault Laguna3 2008/Estate/Initiale Paris
+
Cazacu_b
post 7 May 2012, 22:51
Post #38

Bobby

Ms! Am reusit intr-un final tongue.gif

--------------------
Renault Laguna III - PH-19-KZC 2009 Privilege
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 17:57
Dacia