P0001 - Fuel Volume Regulator, Probleme la diagnoza
![]() ![]() ![]() |
P0001 - Fuel Volume Regulator, Probleme la diagnoza
m-eel |
![]() ![]()
|
||
![]() electronist la masini Group: Members Posts: 67 Joined: 9 October 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane - Hatchback
- IS 13 RUX
2001 - 1.4 16v
|
|||
Dodone |
![]() ![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Ai deschis un topic nou fara sa dai search de pe prima pagina a forumului.
Uite ce am gasit: http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...php%3Fact%3Didx |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
m-eel |
![]()
|
![]() electronist la masini Group: Members Posts: 67 Joined: 9 October 06 From: Iasi ![]() |
Nu ma ajuta cu nimic linkul dat de tine
![]() |
--------------------
Renault
Megane - Hatchback
- IS 13 RUX
2001 - 1.4 16v
|
|
aquabluedod |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 15 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,la Renault regulator presiune este undeva la 270 lei,l-am schimbat eu in decembrie.
Regulatorul presiune este la nr 10 din poza. Poza am gasit-o aici pe forum,incearca si tu poate vei gasi mai multe informatii despre probleme relanti,coduri eroare. Bafta |
--------------------
Renault
Talisman
- B 918 NDD
2017 1.6 dCi 130 HP Intens Renault Megane III 1.9 dCi 130HP Privilege
|
|
m-eel |
![]()
|
Multam fain de informatii... Intrebarea mea acum e: De ce ai schimbat regulatorul ? Ce simptome aveai la masina ? Dupa ce l-ai schimbat cum e consumul ?
Poza pusa e pentru un megane modelul "pre-decembrist" ![]() Am vazut undeva ca cica la megane-urile astea cu motor IDE ar fi incorporat in pompa de benzina dar nu bag mana in foc... de asta vreau sa stiu daca e separat pentru ca daca e cu totul e naspa... Astept sugestii, informatii in continuare de la cei care o avut probleme cu regulatorul... |
--------------------
Renault
Megane - Hatchback
- IS 13 RUX
2001 - 1.4 16v
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Salut,
Verifica cele 2 furtune de la galerii. primul din stanga da aer pentru amestec si cel de-al doilea este returul. Probabil ca sunt sparte amandoua. Acestea sunt localizate in spate spre habitaclu. Eu am avut o problema asemanatoare si in plus consuma foarte mult ca tragea aer "fals". Succes! |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 15:36 |