Florin Salam la Eurovision 2010?!, Vestea anului Salam vrea sa reprezinte Ro la Eurov
![]() ![]() ![]() |
Florin Salam la Eurovision 2010?!, Vestea anului Salam vrea sa reprezinte Ro la Eurov
mircea_aq |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|||
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
deja s-au aflat finalistii , salam nu e printre ei
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Mare pacat, cum naiba sa nu fie el castigatorul? Coruptie, domnule, coruptie!
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Decat idiotii cu melodiile lor si mai idioate, pe care ii trimiteam la eurovision, mai bine Salam.
Chiar imi pare rau ca nu e printre finalisti. Eurovisionul oricum e un show de muzica ieftina, care nu straluceste prin nimic. Ai nostri cu tot playback-ul lor scot piese mai frumoase decat ce se canta in mod normal la Eurovision. Deja ne reprezinta EBA si Becalli la Parlamentul European, ne reprezinta capsunarii si tiganii prin Italia si Spania, Salam la Eurovision, daca ar canta bine, eu zic ca ne-ar creste putin in ochii vesticilor. Sa nu uitati insa: SALAM ARE VOCE, spre deosebire de altii. |
--------------------
.
.
.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
In pagina: http://www.translator-online.ro/
scrieti sa traduca urmatorul text din romana in engleza: Si acum Florin Salam Nu stiam ca asa se traduce numele respectiv ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si io-l vream pa salam sa ne reprezinte. basescu presedinte, eba si becali in parlamentu' eu, udrea ministru, boc primministru, vanghelie primar si salam reprezentantu' romaniei la eurovision.
ce mi-as mai putea dori? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
de ce sa nu il trimtem..si anul trecut au fost niste afoni...ne am facut de cacao....in loc sa mearga Poptamas care avea voce, si canta....nu zbiera..am trimis maimutoii aia.....
|
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
cu ce melodie are numiai la eurovision nu mai mergea
![]() ![]() e de toata jena melodia lui " healp mi" ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
este ''heolpî mi'''.....dont bi aferiddddd...super engleză...toti sunt varza...nu numai la engleza..pur si simplu nu ao voce deloc..daca la playback suna asa..live ..dezastru...soloooooo....pentru spania...spaniaaaaa...a dat 1000 de voturiii....sa traiasca...sa i se itoarcăăăăă
eduard.... ![]() This post has been edited by M i h a i: 26 Jan 2010, 14:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar asa...parca au polipi sau sinuzita cu vocea aia a lor
sa ne destindem ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
eduardsebe |
![]()
|
@M i h a i...clipul asta e chiar beton
![]() nici la playback nu sunt buni...mai ales la inceput cand canta mosul ala ca de Parizer nu mai zic ce pozitie are zici ca era o statuie si asteapta sa se cenzureze pasarile pe el ![]() ![]() This post has been edited by eduardsebe: 26 Jan 2010, 15:09 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mizerabila melodie, da pentru a reprezenta romanica la Eurovision e perfecta.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu urasc manelele dar unii manelari chiar au talent in muzica, spre deosebire de fufe gen Inna care nu au niciun fel de voce.
Ieri, din greseala, l-am prins pe Adi de la Valcea prezentandu-si mini-studio-ul din casa unde avea cateva chitare, printre care si un superb Ibanez JEM de 2500 euro pe care a bagat un solo destul de reusit. Din pacate omul canta niste mizerii abjecte dar asta nu inseamna ca n-are talent, deci haideti sa tragem linie intre preferintele muzicale si aprecierile obiective. Gusturile nu se discuta, dar talentul in muzica se poate discuta indiferent daca-ti place persoana respectiva sau nu. Cu toate astea, am votat NU. Prefer o fufa afona sa ne reprezinte, nu un manelist obosit ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Jenibila melodie. Cu "Salam Regheton" avea sanse mai mari.
![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Pa ceaumaiceaules haules baules
Nu-i urati ca sunt talentati!...................... Executati-i ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
well well well... acum am ascultat pentru prima oara capodopera aceasta.
intamplarea a facut ca mai facem altceva in acelasi timp si nu urmaream video-ul, ci doar ascultam. Imi place partea de pian destul de mult; cat despre voci, nu e salam primul care nu canta bine in engleza. Per asamblu, nu mi s-a parut deplorabila. de apreciat intentia. ps.: manelele e viata mea, se stie ! ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
RRRRRRomania! The land of chice!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu se mai fac manele de calitate ca pe vremuri...
![]() ![]() Pe vremuri saream in sus cu totii la un Adrian, la un Costi, la un Guta, Vali Vijelie, acum astia au lasat-o mai moale si au aparut nulitati precum Sandu Ciorba si Fernando de la Caransebes. |
--------------------
.
.
.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Sandu Ciorba este vechi Coane..că nu a fost mediatizat asta este altă treabă..cânta muzica populara înainte...nici gand de manele..acum s a prostit omu..deh..foamea de bani...... ai uitat să specifici că au aparut 11 mii de copii rromi care urlă peste tot...vezi prot tv..acasa.......asta este țara..asta se ascultă...ce pretenții să ai...
Yochanna.....piesa este varza...o mizerie...nu stiu ce ai gasit ok...in afara ca omul nu stie engleză...ok..nu este singurul...DAR voce??unde este vocea??ce este raguseala aia? nu numai la el..la toti..iti dai seama ca piesa de la Maruta nu este Live..daca era live cred ca era si mai jale..... hai sa ne mai destindem putin...si sa uitam de mizerii.. carrie ![]() si Tony Poptamas..(cel care a iesit pe locul 2..ca deh...el stia sa cante..si nu merita sa se duca acolo) This post has been edited by M i h a i: 1 Feb 2010, 12:00 |
--------------------
------
------
------
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() In alte ordine de idei, ma duc eu la eurovision la anu'. sunt sigura ca ma veti sustine ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:33 |