Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

CE ULEI DE MOTOR RECOMANDATI

red_reno_ck
post 6 Feb 2010, 10:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Sunt proaspatul posesor al unui renault 5 alpine turbo din 1982.nu am mai avut de aface cu acest tip de masini.ar trebuii schimbat uleiul in motor si cel de cutie.puteti sa imi recomandati ce tip de ulei si marca sa folosesc in motor si in cutie?si oare o bara fata si o bara spate de unde as putea sa imi procur ca ale mele parca au trecut prin razboi radmasa.gif .si as mai avea nevoie si de cochilia de sub volan si vasul de expansiune,tapiteria desub geamurile din spate .

--------------------
renault megane 2 2005 sedane
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
davincu
post 7 Feb 2010, 08:50
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

1 S-a dezbatut pe larg tema uleiurilor. Concluzia a fost si va fi: un ulei de calitate cat mai buna. Personal folosesc Aral 5w 40 semisintetic. Pune-i linistit orica marca de ulei de calitate. La cutie la fel! Fii atent la producator .
2 Tapiteria placii de pe portbagaj o poti rezolva decupand un material textil care crezi tu ca arata bine si il lipesti cu prenadez. Asta il "ungi" pe placa cu o pensula si aplici cu grija textila.

--------------------
renault 5 gts benzina 1985 - TM 03 TIJ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 21:51
Dacia