[VIDEO] Crash Test - Daewoo Matiz
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Crash Test - Daewoo Matiz
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
HAHAHAAHH e praf masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
N-as zice ca e praf...
E foarte bine ca sa deformat partea frontala sa absoarba socul, iar habitaclul a ramas intact. Totusi e diferenta de clasa intre Matiz si cealalta masina... Raman la ideea ca s-a comportat bine. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Yup... nu e deloc varza..poate trebuia sa scutesc cateva mii de euro si sa-mi iau matizache?
![]() ![]() Oricum, ar trebui vazut cum se comporta si Chevy Spark, asa, pentru comparatie. Pentru EuroNCAP Matiz e mai bun (3* taiate fata de 2*), dar au fost verificate in perioade diferite, asa ca nu stiu cat de comparabile sunt rezultatele. |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
- AG - 0533...
TWO "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana una alta matizul are acelasi numar de puncte ca si loganul. Fix 19. Diferenta e ca matizul a obtinut punctele astea acum vreo 6, 7 ani cu o caroserie mult mai mica, asta traducandu-se intr-o suprafata care sa absoarba socul mai mica.
logan> http://www.euroncap.com/content/safety_rat...p?id1=2&id2=221 matiz> http://www.euroncap.com/content/safety_rat...hp?id1=1&id2=65 |
--------------------
Toyota
Yaris
- Bucuresti
TS
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Shit , astia mai nou testeaza la crash si cutiile de chibrituri ca panarama aia de Matiz ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiti ce m-a amuzat putin? Sa fiti atenti cum Matizul se duce in spate dupa impact. Cealalta nici nu se clinteste. Probabil din cauza diferentei de greutate?
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
- B-xx-XXX
2004 Confort "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
S-a purtat chiar excelent in crash-test. S-a deformat doar partea cu motorul si s-a deplasat cumva in jos partea aia ca sa absoarba din impact. Impresia mea e ca cealalta masina e mai varza decat Matizul. Tare buburuzache asta ! Cu un face-lift ceva mai serios (nu ca Spark care arata patetic pe langa Matiz!) si dotari moderne ar face concurenta serioasa la de-alde 107/C1... avand in vedere si pretul ca in rest n-a ce sa schimbi la masina asta.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
e doar o impresie prietene ca s-a comportat bine. am avut un accident asemanator eu in matiz adversarul in mercedes vito si desi s-a deformat asa cum arata si in videoclip mi-am rupt ambele picioare si bazinul. Impactul nu a fost chiar perfect frontal (am reusit sa trag un pic de volan dreapta si am incercat sa franez am lovit masina din sensul opus cu farul stang si am fost proiectat inapoi pe banda mea si mai departe in sant). Partea proasta la matiz ca e ca ai un spatiu destul pe mic pentru picioare (eu am 1,83 m deci nu sunt chiar asa inalt), din discutiile avute si cu alte persoane se pare ca ar fi o buba a masini sa preiei o parte din soc in genunchi. Pe de alta parte avea viteza mai mare de 65 la ora. Asa ca acum recomand masinile cu airbaguri pentru genunchi pentru ca acum la 3 luni de pe accident inca nu sunt refacut si cred ca mai am cel putin 1 luna de recuperare (f. optimist vorbind)
|
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ete na, compari Vito cu Matiz, ai avut noroc ca ai scapat doar cu atat.
________________ Matizul e mai usor cu 120 kg decat Loganul(de exemplu), asa ca nu e chiar fulg cum cred unii, asa ca se poate intampla ca un Matiz cu 2-3 ocupanti sa aiba fix aceasi masa ca un Logan cu unul ![]() Nu m-am prinst totusi ce masina era cealalta din test... |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
savin512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pt. mauru
Aveai centura pusa? This post has been edited by savin512: 11 Oct 2006, 14:19 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 Ambition
- B-86-AFL
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Da aveam centura. Nu merg nici pina la colt fara centura.
|
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
zamolxe12003 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 22 January 10 From: Focsani ![]() |
Insanatosire grabnica...si nu mai huliti Matizul...nu e totusi Dacie...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2, 1.6, 16v
- VN33ZZZ
2008
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Din 11 Oct 2006, 14:39 pana acum cred ca s-a insanatosit
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
iote unde era fan infocat matiz =)) ....ii ador pe astia cand isi lauda puiul din curte
|
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In felul lui, are dreptate.
![]() This post has been edited by V a L y O: 25 Jan 2010, 09:10 |
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
are 3 stele si acelasi numar de puncte ca si Dacia Logan, oftica-te
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
eu as vrea sa vad un crash test cu un espero dar nu gasesc ....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
eu stiam ca sicriile se ingroapa nu se circula cu ele !!!
argon tin mult la tine ai grija cum circuli !!! sunt ingrijorat ![]() china koreea tot aia ![]() This post has been edited by vladrehau: 30 Jan 2010, 11:17 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
ai dreptate Vlade
![]() Dead Woo e un pericol |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
@eduardsebe - acum mi-e frica sa mai merg cu masina
![]() Oare masina ta cum ar arata dupa un asemenea impact ? ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 30 Jan 2010, 11:55 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vladrehau |
![]()
|
UITE AICI CALITATE... ![]() ![]() This post has been edited by vladrehau: 30 Jan 2010, 12:04 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 30 Jan 2010, 11:53) @eduardsebe - acum mi-e frica sa mai merg cu masina ![]() Oare masina ta cum ar arata dupa un asemenea impact ? ![]() Cu portiera + pragul 98% la fel de intregi ca inainte de impact. Deci, intruziune mica in habitaclu. NU ca portiera ar tine intreaga caroseria, dar doar uitandu-te la portiera, fara sa faci masuratori poti sa iti dai seama cat de mult s-a deplasat tot. Si ce vedeti acolo e dupa ce masina s-a detensionat. In timpul impactului a fost MAI compacta. La toate masinile se intampla asta, diferenta o face CAT DE TARE si mai ales UNDE (in caroserie). Uita-te numa' cum arata pragul. E facut pachet. Daca nu ceda ala, deja rezultatele aratau altfel. Dar a cedat in mod lamentabil. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 30 Jan 2010, 11:53) masina nustiu, dar el ar arata de parca-i viu. QUOTE(vladrehau @ 30 Jan 2010, 12:07) helau, inteligenta intruchipata, omul a patit ceva? sau tu vezi ca fierul arata bine si asta e criteriul tau de a clasifica masinile? |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 18:00 |