hoti prosti
![]() ![]() ![]() |
hoti prosti
red_dog 4 ever |
![]()
|
||
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE Au rupt usa din tatani si au golit sertarele ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
ce-i asta ma Academia de Politie versiune talhareasca si romaneasca
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
prosti prosti, dar cine merge acuma cu limuzetu?
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 14 Oct 2009, 16:50) ȚÂȚÂNĂ = dispozitiv metalic format din două plăci unite între ele care, prinse, respectiv, de un panou mobil și de un cadru fix, permit închiderea sau deschiderea panoului; balama ![]() ![]() pai bine, stiu si eu asta dar totusi.. este o stire pe un site cu cititori de peste tot.. expresia "a scoate usa din tatani" e folosita doar in anumite zone din romania ![]() acum ca ti-am dat si explicatia poti intelege ce-i amuzant... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
"expresia "a scoate usa din tatani" e folosita doar in anumite zone din Romania"
adica ar trebui sa fie regionalism, insa, pe unde am cautat, nu figureaza ca regionalism acest cuvant ma rog, eu unul tot nu-ti impartasesc ideea si amuzamentul ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
În ce zone?
![]() Din câte știu nu este regionalism. |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Yogurt! Tare de tot asta!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Inca una tare:
Iar asta este tata lor: ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Gainarii de lux
![]() QUOTE Cum e sa ai Porsche Cayenne si sa FURI de pe alt Porsche Cayenne... stergatoarele ? Filmat ieri seara de una din camerele mele de supraveghere montate pe casa. Omu s-a servit cu stergatoarele mele de pe Cayenne, s-a mai uitat ce mai are nevoie, apoi s-a urcat in al sau Cayenne si a plecat. Am filmat ecranul, insa filmarea originala va fi scoasa de pe DVR la politie, si imaginea curatata. Poate te recunoaste cineva pana te gaseste politia sau poate imi faci o vizita si te ..."iert". http://www.videonews.ro/action/viewvideo/3...toare-de-furat/ http://www.videonews.ro/action/viewvideo/3...stergatoarele-/ ![]() This post has been edited by membru_DC: 30 Jan 2010, 20:55 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
de partea cealalta a legii... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Deci, "tatal lor" este cel mai tare hot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 07:31 |