Stopuri fumurii- Pareri?
![]() ![]() ![]() |
Stopuri fumurii- Pareri?
Ady_tl |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO 3
- B 98 AOH
2008
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si pe mine ma tenta sa fac asa ceva, am gasit pe net niste folie speciala de lipit pe stopuri. Sunt in diferite nivele de contrast de la fumuriu deschis pana la unele foarte inchise la culoare si din cate am vazut se aplica relativ usor. Partea buna la folia asta e ca daca ai probleme cu politia sau ceva poti sa o dai jos aproape imediat, nu este ca vopseaua aia de la tuburi.
Nu am vazut pe nimeni pana acum cu clio 3 cu stopurile originale innegrite, dar e un coleg de forum "valeron" care are stopurile acelea negre cu led pe un clio 3 gri metalizat, asa ca daca vrei cauta postarile lui si vezi daca iti place uite ca am gasit eu o poza, sper sa nu se supere valeron ![]() This post has been edited by Eggy: 28 Oct 2009, 16:52 Attached thumbnail(s) valeron_s.jpg ( Size: 79.22k ) Number of downloads: 1058 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu avem nimic cu stopurile fumurii de la mama lor (din fabrica). Acelea au lumina astfel gandita incat prin plasticul fumuriu sa iasa atata cata trebuie, pentru a respecta normele legale.
Stopurile facute fumurii prin aplicarea unei folii sau prin afumare (nu radeti, am vazut) sunt o ilegale si pun in pericol si alti participanti nevinovati la trafic, care circula in spate si nu disting la timp ca cel din fata a pus frana. In concluzie, da stopurilor fumurii din fabrica, NU stopurilor facute fumurii artizanal. Daca vreti fumurii si aveti bani, cumparati unele originale, daca nu multumiti-va cu ce aveti, altfel este un kitch ieftin, ilegal si periculos. PS: Cele din poza sunt originale, fiind prevazute cu led-uri cu putere marita la interior, pentru a compensa nuanta fumurie. Ca sa fie clar: continuarea discutiilor despre cum sa facem ceva ce e ilegal si care demonstreaza nesimtire fata de ceilalti participanti la trafic vor fi considerate abateri de la spiritul acestui forum (colegialitate, respect si legalitate) si vor fi sanctionate. Discutia poate continua liber despre modele de stopuri fumurii din fabrica, de unde si la ce pret pot fi procurate. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cele din poza se gasesc pe mai multe site-uri si sunt undeva in jurul a 1000 ron
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
dorian12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 12 February 09 ![]() |
eu am stopuri fumuri pe spate.daca vrei poze ceva vorbim pe privat.sunt putin inegrite.nu mai avem voie sa vorbim
This post has been edited by Tudor: 1 Nov 2009, 15:14 |
--------------------
renault
clio3
01/2008
|
|
Ady_tl |
![]()
|
nu stiu sau nu pot sa intru pe privat cu tine........nu pot nici sa iti dau mesaj :|
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
- B 98 AOH
2008
|
|
florin_sm89 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 8 June 09 ![]() |
@ Ady_tl : Pai sigur ca nu poti sa intri pe privat pana nu ai acumulat 25 de postari
|
--------------------
-
-
-
|
|
Ady_tl |
![]()
|
multumesc.nu stiam
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
- B 98 AOH
2008
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
stopurile afumate, foliate, pictate, punctate etc, sunt niste tiganii crunte. o pereche de topuri aftermarket ajunge la 250 de euro.
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:22 |