Părerea ta despre marca Renault
![]() ![]() ![]() |
Părerea ta despre marca Renault
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, ca si la service BMW sau alta marca tot te frigeau! Ei incearca!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Tamango, poti sa te duci si la restaurant cu friptanu in buzunar si sticluta de matrafox pe manecuta. Ca pari asa, un tip de actiune.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate Tamango... Nu cred ca e unul pe forum care sa nu se fi izbit de problema asta in service...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Eu sunt in general multumit de marca reno ..in afara de consumabile ..un singur lucru a trebuit sa schimb ...fulia de la alternator in rest nu am probleme nici cu ambreiaju nici cu bobine de inductie ,poate ca ar mai trebui sa schimb ceva bucse dar la o masina cu 240.000 km cred cai de inteles
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
cipriann |
![]()
|
![]() cipriann Group: Members Posts: 514 Joined: 28 April 07 From: Brasov, Romania ![]() |
Am un Clio 2 Bicorp din 2001.L-am adus din Belgia acum 4 ani si avea la bord 53.000 km,stare impecabila la vremea aceea...acum are 105.000 km dar cu usile zgariate,infundate de alti participanti la trafic.Reviziile sunt la zii si deaceea nu am avut nici o problema cu ea pana acuma,doar schimbat rulmenti,capete de bara,ceva bucsi(drumurile din Romania).Ca si avantaje pot spune asa:fiabilitate buna,pret bun de achizitie,confort ridicat fata de alte marci.Ca si dezavantaje pot spune asa:preturi mari la piese,la consumabile comparativ cu alte brand-uri,la fel si serviciile reprezentantelor Renault.In general masinile Made in France sunt mai scump de intretinut...si i-si pierd valoarea materiala foarte mult dupa un an...doi de utilizare.Oricum daca o sa imi iau alta masina in viitor cu incredere ma deplasez in alta tara sa o achizitionez.Sunt de parere ca merita una SH sau NEW din strainatate decat una SH sau NEW din Romania.
Numai bine tuturor !!! |
--------------------
Renault
Clio 2 Hatchback by France
Year : 2001 , Engine : 1149 cmc , Power : 58 hp
- BV026638 cipriann love: Volkswagen & Renault & Toyota & Skoda.
|
|
Vally_1191803 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 17 March 09 From: Brasov,Romania ![]() |
avand in vedere ca trebuie sa ne laudam/sau nu masina fiecare zice de toate,insa aici cred ca ar fi bn sa vb strict despre masini si nu reprezentante
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
23.11.2008
- BV 65 BVN 1,6l,16V,110 CP
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Mie intotdeauna mi-a placut Renault, inca de cand mai aveam mult pana la varsta permisului. Dintotdeauna mi-am dorit Megane, dar m-am ales cu Scenic, tot varianta de Megane.
Eu mi-s mai mult decat multumit. Cand se mai strica ceva, tot imi spun ca o vand, dar, apoi, cu remuscari, imi spun ca dragoste fara suferinta nu exista. ![]() |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Se vehiculeaza zvonul ca piesele de RENAULT ar fi cele mai scumpe
![]() Este adevarat ??? ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu, incearca sa cumperi un far de Mercedes, ia vezi cat costa.
![]() Chestia cu pretul mare la piese a devenit un mit in Romania. Incearca sa faci comparatia intre pretul reviziilor intre marci. Cum ar fii Renault/Skoda/Vw si iti vei da seama ca nu sunt diferente mari. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Dsci sa inteleg ca pretul la piesele de RENAULT nu sunt cu mult mai scumpe decat cele din gama VW sau OPEL ???
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Preturile sunt apropiate, depinde de service si de piesa. Cateodata sunt mai mici la Renault cateodata mai mari.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Ryco1 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
D-acolo de unde s-a iscat si zvonul cu masina nemteasca
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mining |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 404 Joined: 13 December 08 ![]() |
Piesele pe care nu le gasesti decat in reteaua Renault sunt scumpe. Consumabile poti lua din orice magazin, plus ca unele se potrivesc de la Logan in cazul Megane I.
|
--------------------
Renault
Fluence
1,5 dCi, 110 CP
|
|
Ryco1 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
cred ca doar consumabilele ar fi un pic mai scumpe la renault/frantuzesti, se schimba si parca mai multe la reviziile mari(ex: 60 000 unde trebuie schimbate destule si se strang banii), dar de obicei cu cat masina e mai scumpa cu atat si piesele sunt mai scumpe. S-ar putea sa fie o confuzie intre piese si consumabile printre zvonuri.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
O alta posibilitate a originii zvonului este simplul fapt ca piesele cumparate de la reprezentanta au preturi de-a dreptul astronomice si ma refer la cele care se pot cumpara si pe "ne-original" din alte magazine.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
cristixxxlog |
![]()
|
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
Eu sunt multumit de Renault. cat dai, atata face. mai bine spus sunt multumit de tot ce inseamna renault mai putin Renault Romania ca si politica de vanzari, si reteaua de reprezentante renault prin prisma service-ului. cele doua nemultumiri sunt la categoria "minusuri catastrofale".
in rest sunt masini frumoase, confortabile, cu cel mai bun raport calitate/dotari/pret. daca se putea mai multa calitate si fiabilitate nu ar mai fi fost mai ieftine decat concurenta. cam atat. |
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
2011
- B-XXX-LGF
|
|
gegeg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 1 March 10 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt multumit de Renault. cat dai, atata face. mai bine spus sunt multumit de tot ce inseamna renault mai putin Renault Romania
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5dci
2004
- B 27 NDC
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(mining @ 6 Feb 2010, 16:23) Piesele pe care nu le gasesti decat in reteaua Renault sunt scumpe. Consumabile poti lua din orice magazin, plus ca unele se potrivesc de la Logan in cazul Megane I. QUOTE(radunre @ 8 Feb 2010, 12:15) O alta posibilitate a originii zvonului este simplul fapt ca piesele cumparate de la reprezentanta au preturi de-a dreptul astronomice si ma refer la cele care se pot cumpara si pe "ne-original" din alte magazine. Cu cat sunt mai ieftine piesele si consumabilele de la reprezentantele Volkswagen, Opel, Peugeot, Kia, Ford, etc. fata de cele de la reprezentanta Renault? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Strict pt cele 2 din semnatura : piesele OEM de Ford ( luate din magazin , nu reprezentanta ) sunt un pic mai mari ca la Reno -tot de magazin vorbesc , ca pe la reprez. nu mai calc - ( ca tot se plangeau unii ca e Reno scump....) .
Pe mine ma costa la Clio cam 1/2 din revizia la Focus ( e adevarat ca e diesel si e alt motor , dar si jumatate de pret e ceva ) OFF :La Opel sunt cele mai ieftine piese si consumabile .VW e undeva intre la consumabile , dar plasticele si alte piese OEM sunt la fel de scumpe ca la Reno This post has been edited by alc2: 8 Jan 2011, 23:55 |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
Inca-s OK, am schimbat doar consumabile+bielete si bujii, asa ca se dovedeste fiabila. Azi au mai zis si altii ca Renault face masini fiabile:
http://www.real-hypermarket.ro/index.php?p...rcului+auto_173 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce inseamna un manager general francez.... cum face el afaceri doar cu conationalii..
bafta. ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai da dar si manageru' general francez este printre cei mai fiabili...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
Cei de la real sunt nemti....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Un astfel de topic va cuprinde zic eu in majoritate pareri subiective. Valabil pentru orice marca nu doar renault.
De ce spun asta ?! Am auzit de fff multe ori pe cineva ocarandu-si masina de mama focului ca are nu stiu ce defectiune si clar sunt probleme de fiabilitate. Ei bine, majoritatea au cumparat masini second si in loc sa-l injure pe proprietarul/ii dinainte ca nu au avut grija de masina sau le-au supus la liniute, offroad si alte atrocitati, ei injura firma producatoare. In concluzie aici ar trebui sa raspunda doar cei care sunt la prima mana sau cunosc cu siguranta istoricul masinii lor. Concluzionand: eu sunt foarte multumit de masina mea, iplicit de firma ! ![]() This post has been edited by Axe: 24 Feb 2011, 10:07 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca fost posesor de Renault: nu pot sa zic ca o recomand, ca romanul e razbunator si iti scoate ochii dupa aia, ca din cauza ta a luat Reno si tot din cauza ta s-a stricat!
Eu am fost foarte multumit de Reno! La cum am folosit-o eu mi s-a parut super fiabila! Sincer: si daca aveam eternul Passat tot la fel as fi mers cu el! De aia, cand aud ca Passatul e super masina ma enervez! Eu la Megane nu am stricat nimic! Cu ce dracu e mai prejos Meganeul fata de Passat? Nu-l ajuta emblema si tara de origine! This post has been edited by Solon: 23 Feb 2011, 19:13 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Parerea mea?
Imi vine sa o vand cand umblu la ea si vad cate prostii trebuie sa dau jos ca sa ajung la piesa care ma intereseaza... ex (un bec din far care trebuie schimbat doar prin ridicarea capotei) ![]() Dar cand ma plimba ma face sa ma gandesc " Oare cum mi-ar sta cu noul megane coupe - de ce nu RS " ![]() As renunta la RENAULT doar pt un bmw,mercedes sau audi. As fi tentat sa incerc si o HONDA. |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cnisav @ 23 Feb 2011, 15:11) or fi, dar noul general manager e francez, si a schimbat cam tot prin divizia din romania, dupa bunul lui plac. presupun ca are si acceptul companiei mame sau nu.pe mine reno ma enerveaza acum, ca nu te lasa sa iti configurezi masina cu optionalele din vest, si mai nou aduc masinile pt lumea a treia, in loc sa le aduca pe cele facute pt vest. This post has been edited by claus: 24 Feb 2011, 17:09 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:48 |