Scut motor metalic Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Scut motor metalic Megane 3
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Laurentiu, e un anunt aici pe forum link. Poti sa incerci acolo. In principiu si eu as fi interesat. Al meu inca e intact (sper
![]() This post has been edited by ionutm82: 23 Jan 2010, 11:19 |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
Dynamique 2009
- B-yy-XXX
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa reparatia masinii mele am primit si un scut motor nou de plastic! Momentan e la un prieten sa mi-l faca din metal. Dupa ce-l termina pe al meu(nu prea are timp) o sa va zic la ce pret m-a dus!
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Si pe mine m-ar interesa un scut cum trebe, ca foita ce o avem acu e doar de decor
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
thauzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 23 May 10 From: IASI ![]() |
Eu nu am M3 ci MEgane Gen 2010, dar scutul e din metal...asa ca...daca cei de la reprezentanta spun ca nu exista scut metalic pt M3...se cam inseala
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 3
2009 1.6 16V 110CP
- IS 19 PCB
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E foarte posibil. Mai țineți minte diferențele între punțile față? Poate nu se potrivesc prinderile scutului.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai acum apar si mai bine diferentele intre modelul de est/vest.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
eu as putea sa va recomand la pitesti, unde l-am facut pe al meu
din aluminiu de 4mm grosime, care si-a dovedit eficacitatea anul trecut. lucrare custom. momentan nu trec nici o denumire decat la cerere si privat, ca sa nu se considere reclama. eu doar sunt multumit pe deplin ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
RazP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 31 March 11 ![]() |
Eu am Megane 3 din dec 2010 si are scut metalic, deci trebuie sa existe si ca piesa de schimb.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2010 Expression
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Tu nu ai Megane 3. Ai megane 2010.
This post has been edited by R19/16v: 5 Apr 2011, 10:55 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
eraserr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 September 10 ![]() |
Se poate monta scutul metalic de pe megane 2010 ( care se pare ca-l are standard, ca parte din PDG ). Costa insa cam mult : vreo 2000 de lei
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
1.9 dci Privilege, euro 5
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Baia de ulei e mai ieftina...
|
--------------------
.
.
.
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Si in caz ca spargi baia de ulei, poti sa o sudezi prima oara
![]() Eu nu am scut pe masina de circa 1 an si am dat cu partea din fata de asfalt de multe ori si nu are absolut nimic. O sa vorbesc cu cineva sa-mi faca scutul, de la reprezentanta 100% nu-l cumpar ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca gasesti undeva, sa-mi spui si mie.
Altfel mi-au propus multi "iti fac din tabla unu'", dar vreau sa arate a scut metalic totusi, nu a tabla ruginita aruncata dedesubt. Oricum, prostia producatorului, ma indoiesc ca la frantuji nu cad bulgari de zapada inghetati de la roti, care sa ajunga la scut. |
--------------------
.
.
.
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
dar se poate face scut din tabla de aluminiu din aia striata, si are si design foarte frumos, daca voi avea probleme cu scutul probabil ca voi face unul din tabla asta.
http://www.tablastriata.ro/index.php/tabla-striata-aluminiu/ |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
caty2k |
![]()
|
Nu se renteaza, mai bine il faci din aluminiu daca nu vrei din tabla si asa 100% nu mai rugineste
![]() La tabla striata nu-i vad rostul. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
QUOTE(caty2k @ 21 Aug 2011, 13:29) Nu se renteaza, mai bine il faci din aluminiu daca nu vrei din tabla si asa 100% nu mai rugineste ![]() La tabla striata nu-i vad rostul. salut.mai ti minte cat a costat scutu motor cand lai schimbat tu? si daca ai gasit de metal....am citit ca exista la megane 2010 scut metalic...dar nu stiu daca se potriveste la megane coupe.mersi |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
bgd819 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 15 October 11 From: Toscana, Italy ![]() |
de ce trebuie scut metalic? la m2 meu din 2005 pana acum nu am avut probleme de genul ,spargerea baii de ulei etc,am urcat si coborati borduri foarte mari ,uneori exagerate de mari , dar important este sa ai grija si fara viteza la coborare.Bineinteles daca vrei sa urci sau cobori borduri cu 20-30 la ora si scutul metalic se stamba si se sparge baia de ulei. Si la m3 am tot din plastic, voi credeti ca scutul din plastic este pus doar ca decor????
|
--------------------
renault
megane sedan 2 1,6 16v- 2005- privilege
megane 3 1,4 Tce -2011-privilege
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Mai, dar sunt atatea firme specializate in scuturi metalice pentru majoritatea modelelor auto. Nu inteleg ce greu poate sa fie sa procurati unul.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
am trecut peste un caine....bara fata nare nimic....am spart scutu motor...carnenaju ala la roata dreapta....niste faguri pe dedesubt pe la mijlocu masinii...aparatoare traversa spate...si daca tot trebuie sa pun altu ma gandeam sa pun de metal.
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu cred ca-i cam de decor scutul de plastic, mie nu mi s-a spart de la pietre sau borduri ci...de la bulgarii de gheata si zapada amestecati cu nisip si solutie antiderapanta care cad de la rotile masinilor. Si sa nu-mi spuneti ca in Franta nu se imprastie nisip pe zapada.
Bine, eu merg de 2 ani si 30 si ceva de mii de km fara scut, s-au obisnuit mecanicii la revizie sa nu mai demonteze nimic cand schimba uleiul. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
caty2k |
![]()
|
Oricum la renault motoarele pe benzina nu e neaparat nevoie sa scoti scutul ca sa schimbi uleiul, decat daca esti foarte lenes si nu ai chef sa bagi cheia de la buson prin gaura de la scut!
In alta ordine de idei ... a gasit cineva scut de metal... eu am ramas cu scutul de plastic prin casa si nu-l pun deloc(unul nou) ... pentru ce ? E ca si inexistent. De cand am masina, doar 6luni am tinut scutul pe ea, pe urma s-a spart si nu i-am mai vazut rostul! This post has been edited by caty2k: 5 Dec 2011, 11:20 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
La Megane 2, cele cu PDG, deci si cu scut de metal, acesta trebuie dat jos ca sa schimbi uleiul.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Las', că-i mai bine să dai jos scutul la fiecare schimb, ca să menții șuruburile în formă.
![]() La Symbol 1.4 nu era nevoie să demontez scutul pentru schimbul de ulei, deci n-am umblat la el niciodată. Și după zece ani, cînd am vrut să-l dau jos ca să schimb uleiul din cutie, țeapă! Șuruburile alea, mîncate acum de rugină în ultimul hal, nu se mai desfăceau nici cu poliția. ![]() This post has been edited by VladSoare: 8 Dec 2011, 09:46 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
caty2k |
![]()
|
Se pot incalzi suruburile si se desfac imediat ... sau crapa, astea sunt variantele
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu e bine nici sa umbli la ele prea des, cel putin asa e la Megane 2
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Ma intrereseaza pe mine detaliile daca se poate: firma adresa pret. Pretul la reprezentanta este 2000 RON!!!!!!! Deci prefer sa il fac in alta parte. Multumesc QUOTE(T.rac3Er @ 4 Apr 2011, 13:38) eu as putea sa va recomand la pitesti, unde l-am facut pe al meu din aluminiu de 4mm grosime, care si-a dovedit eficacitatea anul trecut. lucrare custom. momentan nu trec nici o denumire decat la cerere si privat, ca sa nu se considere reclama. eu doar sunt multumit pe deplin ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
gisal |
![]()
|
Enjoy the Road! Group: Members Posts: 50 Joined: 5 December 05 ![]() |
QUOTE(Reckno @ 7 Sep 2012, 15:26) exact in FR nu se imprastie nisip pe zapada pentru ca nu e zapada :=) cauta pe wiki sa vezi ca in fr nu ninge La neige: http://www.enjoyfrance.com/news/france-hit...02-04-1796.html uite ca se mai intampla si la ei... :-) |
--------------------
Renault
Megane III
2010, 1.9dci, 130CP, Privilege+
- Bucuresti ex. Octavia 2, 2008, 1.6MPI, 102CP, Elegance
ex. Megane 2, 2006, 1.5dci, 105 CP, Expression+ ex. Dacia SuperNova, 2002, 1.4MPI, 75CP, Confort |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Reckno @ 7 Sep 2012, 15:26) exact in FR nu se imprastie nisip pe zapada pentru ca nu e zapada :=) cauta pe wiki sa vezi ca in fr nu ninge adica toate cursele alea din cupa mondiala de schi organizate in franta, olimpiada de iarna din franta, sunt evenimente care nu au loc pe zapada? ci pe un compus chimic care imita zapada? doamne cat de ignorant am putut sa fiu pana acum. ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 23:01 |