Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme usi spate

zare
post 28 Feb 2011, 18:11
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: oradea

pai tragi de acel plastic,este o miscare de rotire,daca bine imi aduc aminte ,se apuca din partea de la cheder si se trage ferm,oarecum catre geam.Ai grija acum cu frigul asta toate sant casante ,daca poti lasa pe cand se incalzeste afara.

--------------------
renault laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300 Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deng3l
post 28 Feb 2011, 18:21
Post #62

Membru autentic

From: Oradea, Jud Bihor

Ok, mersi mult de raspuns ... o sa astept sa se incalzeasca vremea, poate chiar de asta mi sa rupt acuma , in fine rezolvam cumva ... mersi inca odata wink.gif

--------------------
Renault Laguna 1.8 RT 1994
+
GabySV
post 31 Aug 2013, 12:38
Post #63

Membru autentic

From: Suceava

Tot e bun si asa ca nu se deschid usile pe spate in sezonul rece, macar suntem si noi mandri ca avem masini coupe.

--------------------
Renault Laguna 1998 PH2 1.8 16v RTE - BC 05 KAU
+
user_gmn
post 1 Sep 2013, 13:41
Post #64

Membru incepator

From: craiova

salutare!am si eu o mare problema cu fetele de usi din spate,cea din stanga s-a desprins efectiv din cleme si face un zgomot insuportabil iar cea din dreapta o ajunge din urma pe cea din stanga si in plus nu se ridica siguranta decat manual,se inchide din centralizata dar nu se deschide!m-ar interesa cateva detalii de modul cum se dau jos fetele si cateva solutii pentru rezolvarea problemei,mai ales ca se apropie sezonul rece!de precizat ca s-au desprins din senin,de la soare cred eu,mai ales ca masina nu a fost folosita un an!m-ar ajuta foarte mult si niste poze si cateva sfaturi de la cei care au avut aceasta problema!multumesc anticipat!

--------------------
renault laguna 1 1999 1.6 16v+GPL! - dj-10-gmn
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 02:01
Dacia