probleme usi spate
![]() ![]() ![]() |
probleme usi spate
zare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|||
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
Ok, mersi mult de raspuns ... o sa astept sa se incalzeasca vremea, poate chiar de asta mi sa rupt acuma , in fine rezolvam cumva ... mersi inca odata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Tot e bun si asa ca nu se deschid usile pe spate in sezonul rece, macar suntem si noi mandri ca avem masini coupe.
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
user_gmn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 11 November 11 From: craiova ![]() |
salutare!am si eu o mare problema cu fetele de usi din spate,cea din stanga s-a desprins efectiv din cleme si face un zgomot insuportabil iar cea din dreapta o ajunge din urma pe cea din stanga si in plus nu se ridica siguranta decat manual,se inchide din centralizata dar nu se deschide!m-ar interesa cateva detalii de modul cum se dau jos fetele si cateva solutii pentru rezolvarea problemei,mai ales ca se apropie sezonul rece!de precizat ca s-au desprins din senin,de la soare cred eu,mai ales ca masina nu a fost folosita un an!m-ar ajuta foarte mult si niste poze si cateva sfaturi de la cei care au avut aceasta problema!multumesc anticipat!
|
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v+GPL!
- dj-10-gmn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:01 |