[VAND] Electrolux Instant pe gaz nou
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Electrolux Instant pe gaz nou
f.marinescu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
skoda
fabia
- CJ 27 GMC
1999
|
|||
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Model , caracteristici si date de contact. Merci !
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Da ceva detalii. As fi interesat.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
|
--------------------
skoda
fabia
- CJ 27 GMC
1999
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ok, astept detaliile.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
soryn_soryn |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
mai este valabil? un nr de contact
|
--------------------
renault
laguna
- gr 70 sor
1999/ph 2 1,6 16v
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Am fost in supermarket, asa ca modific pretul la 60% din pretul unui produs din magazin.
Pretul este 420 lei si l-am modificat pentru ca nu am obligatii contractuale cu cei de pe forum. Daca cel interesat de instant gaseste unul de firma, de putere/debit similare, sub 700 lei , scad din pret sa fie diferenta de 40%. Nu a fost montat niciodata, nu a intrat apa in el, probabil ca daca s-ar fi montat s-ar cunoaste ceva pe filete etc. contact pe Yahoo M: gmarinescu77 sau email gmarinescu77@yahoo.com PS. Am actele de la Metro, 3-4 ani, o sa pun si caracteristicile. This post has been edited by f.marinescu: 20 Jan 2010, 09:36 |
--------------------
skoda
fabia
- CJ 27 GMC
1999
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Se poate inchide
|
--------------------
skoda
fabia
- CJ 27 GMC
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 08:37 |