VENILATOR BORD, DEZABURIRE
![]() ![]() ![]() |
VENILATOR BORD, DEZABURIRE
dannis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane
renault megane
break 2003
|
|||
Kerstin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 September 07 ![]() |
salutare,in speranta k te pot ajuta vin cu 3 intrebari:
-folosesti clima la dezaburire? -iti vine aer proaspat de afara sau e pus pe recirculare? -ai cumva ceva umed in masina? |
--------------------
Nissan
Primera
2003,1.9dCi Acenta Membru incepator
|
|
wenom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Salut, am avut si eu aceeasi problema iarna trecuta, pana am schimbat filtrul de polen.
Incearca sa scoti filtrul de polen, probabil este plin de praf si blocheaza aerul. Daca asta este problema schimbat filtru polen. Succes. |
--------------------
Renault
Megane
1998 1.6e Hatchback
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@dannis
Inainte de a deschide un topic nou foseste google search, de pe prima pagina a forumului. Pe tema aceasta erau deschise deja topicuri. Nu mai folositi prescurtari irc ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
esti sigur ca merge ventilatorul?
adica se aude ca merge? poti sa-l dai mai tare sau mai incet? daca da...nu stiu problema! dar daca ventilatorul nu merge ..atunci stiu problema! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:09 |