batai la denivelari, batai la denivelari oricat de mici
![]() ![]() ![]() |
batai la denivelari, batai la denivelari oricat de mici
alexandru_man |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 16 September 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1
1999 Da cu Dacia-n perete pana pica un Renault din ea
|
|||
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Poate fi si de la bucsile de la jug, dar la denivelari mai mari. Daca face si la astea mici eu zic ca sunt pivotii.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
jiku |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aceleasi simptome le-am avut si eu(batai la denivelari mici,chiar si pe piatra cubica).
Am rezolvat prin schimbarea flansei amortizor. Numa bine |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
alexandru_man |
![]()
|
si mie mi se pare ca se aude din partea de sus a aripilor cam zona amortizorului. cat te-a costat jiku si acum cat timp le-ai schimbat?
|
--------------------
renault
laguna 1
|
|
jiku |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Undeva pe la 1mil acum un an.(regie proprie)
Numa bine |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
Cel mai sanatos este sa te duci la o constatare cu masina sa sti ce sa schimbi. La ce descrii tu ar pute fi mai multe cauze: flansa amortizor, pivoti, bucsile de la jug, bieleta bara stabilizatoare, capat de bara.
La mine pe stanga erau duse si pivotul si bieleta bara stabilizatoare. Primul batea la denivelari mari iar bieleta la denivelari mici si balansul usor al masinii. Bafta |
--------------------
Ex-Renault
21
- BV 02 GZR
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990 Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(alexandru_man @ 6 Oct 2014, 11:05) si mie mi se pare ca se aude din partea de sus a aripilor cam zona amortizorului. cat te-a costat jiku si acum cat timp le-ai schimbat? Bielete anti ruliu. Se prind de amortizor si de aici senzatia,corecta de altfel. Balangane masina cu un ajutor si tine mana pe capetele bieletelor,in special cele de la bara stabilizatoare.Apoi...schimba-le! |
--------------------
n
n
-
n
|
|
alexandru_man |
![]()
|
sunetele se aud doar la miscarea rotilor sus jos pe verticala atat la balans nu scoate nici un sunet
|
--------------------
renault
laguna 1
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
La mine se aude un huruit-batai mici si multe, atunci cand virez stanga,drepata pe piatra cubica, pietris si drum cu gropi.
Am ridic masina pe rampa si am tras de toate alea...nimic....te doar minte cu renault-ul... This post has been edited by Alexul: 9 Oct 2014, 15:18 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
alexandru_man |
![]()
|
sa nu fie planetarele alexul incearca undeva unde este drept sa iei maxim de volan dreapta si pleaca de pe loc apoi faci la fel si in stanga sa vezi daca ai aceleasi simptome. eu am rezolvat baieti era bieleta antiruliu pe dreapta
|
--------------------
renault
laguna 1
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Pe drum drept, daca ma invart in cerc nu se aude nimic. Doar pe drum cu pietris, piatra cubica.
Planetara din drepata se aude usor in curbe...dar nu cred ca este capul. |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
alexandru_man |
![]()
|
planetarele bat de obicei la curbe. verifica si tu articulatiile pe la roti,vezi si bieletele antiruliu ca la mine asta era si ma ducea in deruta credeam ca e ceva pe la telescoape se auzea sunetul undeva sus in capul telescopului si facea asa la orice denivelare cat de mica era. cand masina e oprita fa-i balans tare lateral sa vezi daca bate rulimenti la roti merge si sa impingi si sa tragi cu mainile de roata tare,eu asa verificam
|
--------------------
renault
laguna 1
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:56 |