[VAND] MOUSE PC, Mouse Red Bull Racing Wireless Laser
![]() ![]() ![]() |
[VAND] MOUSE PC, Mouse Red Bull Racing Wireless Laser
Bongiovi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
Attached thumbnail(s) 41obTblJKEL._SS400_.jpg ( Size: 13.17k ) Number of downloads: 306 |
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 / Privilege
- BR - 61 - ELA
|
|||
Marius-Viorel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 November 09 ![]() |
De unde esti? Sint interesat de maus
|
--------------------
Renault Megane
Sedan
2005 Privilege
|
|
toporas |
![]()
|
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
presupun ca esti din Braila, nu ?
|
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
Raspuns: Mesterul Manole |
|
Marius-Viorel |
![]()
|
Bucuresti.
27 Jan 2010, 14:25: Bucuresti. This post has been edited by Marius-Viorel: 27 Jan 2010, 14:25 |
--------------------
Renault Megane
Sedan
2005 Privilege
|
|
toporas |
![]()
|
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Multam de raspuns, dar eu il intrebam pe vanzator.
BonGiovi, de unde esti ? Sunt interesat si eu, dar as vrea sa l vad inainte sa cumpar. Iti ofer la schimb modelul asta: mouse |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
|
Bongiovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
sunt din braila
il pot trimite si prin curier mousul arata tipla e nou nu are nici cea mai mica urma de folosire l-am primit acum 1 saptaman cred ca are am si bateriile cu care a venit ![]() 27 Jan 2010, 19:05: da-mi mai multe detalii despre mouse daca e nou pt ca pretul de nou e 129 This post has been edited by Bongiovi: 27 Jan 2010, 18:05 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 / Privilege
- BR - 61 - ELA
|
|
toporas |
![]()
|
da man, nu stiu altii cum sunt, dar eu trebuie sa tin putin in mana mouse ul sa vad cum ma descurc cu el.am avut multi si foarte putini au fost pe ''masura'' mea.nu e vb ca ar fi stricat.daca ajungi vreodata prin Bucuresti raman interesat.multumesc mult.
|
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
Bongiovi |
![]()
|
QUOTE(toporas @ 27 Jan 2010, 20:49) da man, nu stiu altii cum sunt, dar eu trebuie sa tin putin in mana mouse ul sa vad cum ma descurc cu el.am avut multi si foarte putini au fost pe ''masura'' mea.nu e vb ca ar fi stricat.daca ajungi vreodata prin Bucuresti raman interesat.multumesc mult. .....da nush cum putem rezolva asta tinand cont ca nu esti din braila.... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 / Privilege
- BR - 61 - ELA
|
|
Bongiovi |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 / Privilege
- BR - 61 - ELA
|
|
Marius-Viorel |
![]()
|
il trimiti prin posta ? tel.0722 66 5792
|
--------------------
Renault Megane
Sedan
2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:44 |