problema pozitie stergator spate
![]() ![]() ![]() |
problema pozitie stergator spate
balenax |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Scenic
2000
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Cand vb de temporizare te referi(banuiesc) la cele fata.Pe spate nu este temporizare.
Stergatorul tau are o problema mecanica.Desfa piulita din capatul axului,cea care tine bratul fixat in ax si vei descoperi singur problema. Ori este sparta baza bratului . ori sunt uzate ghinturile din interiorul bazei bratului.Sau poate...bratul nu este strans suficient. Oricum...daca nu dai cu degripant nu ai sanse sa scoti bratul din ax.Iese f greu... This post has been edited by jas2: 22 Dec 2013, 14:49 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
balenax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 September 13 ![]() |
Da, la cele din fata ma refeream cand am spus de temporizare, am scris asta in ideea ca poate ajuta informatia in cazul in care ar fi ceva defectiune la maneta. Ma bucur ca aparent nu este
![]() ![]() ![]() Multumesc. This post has been edited by balenax: 22 Dec 2013, 18:48 |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2000
|
|
ibr_suhaib |
![]()
|
![]() Terorist Scenic! Group: Members Posts: 118 Joined: 10 November 13 From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na ![]() |
Mai am si eu o intrebare despre stergatorul spate...Problema e ca nu sterge uniform,adica sterge numai pe centrul lunetei dar sus in partea cu a treia frana nici nu atinge luneta?sa nu fie bun stergatorul,sau ii ceva din Brat?precizez ca luneta mea se dechide separat de usa portbagajului.Multumesc
|
--------------------
Renault
Scenic 1
- DI-SY 888
2000 RXE 1,6 16V 107PS Senzatie majora,cu 90 la ora
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Nu conteaza cum se deschide luneta.Incearca sa scoti bratul din ax si atunci vei vedea.
Eu am patit ceva asemanator si am constatat ca era bratul fisurat la baza. Am inlocuit bratul si totul este perfect acum. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
ibr_suhaib |
![]()
|
![]() Terorist Scenic! Group: Members Posts: 118 Joined: 10 November 13 From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1
- DI-SY 888
2000 RXE 1,6 16V 107PS Senzatie majora,cu 90 la ora
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(jas2 @ 1 Jan 2014, 12:03) Ba conteaza. La Scenicurile la care luneta se deschide separat, pozitia de repaus a stergatorului, cat timp este contactul pus, este cum a zis balenax in primul post. Stergatorul revine la pozitia orizontala cand iei contactul. Sau cand apesi pe bumbu' care deschide hayonul (usa din spate, la Rx4). Poate ca nu sunt toate Scenicurile la fel, dar la cele pe care le-am avut / le am eu ( 3 buc., in total) functiona temporizarea si la stergatoarele lunetei. Si cu frecventa diferita fata de stergatoarele parbrizului. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
jas2 |
![]()
|
Asa o fi...
This post has been edited by jas2: 16 Jan 2014, 20:54 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 11:51 |