Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cate bucse are laguna 1, bucse?

zare
post 14 Apr 2010, 08:22
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: oradea

QUOTE(oves @ 13 Apr 2010, 23:58)
Si eu am avut o bataie pe dreapta de la bieleta antiruliu  le-am schimbat cu FEBI acum nu se mai aude nimik  insa as vrea sa ma schimb si bucsele de la bascula  si bara torsiune daca a mai facut cineva operatiunea sa-mi zica si mie este complicat tre sa ma duc la mecanic sau pot sa face eu acasa ?
*

de unde ai achizitionat si un pret ,te rog ,cred ca trebuie sa o schimb si eu acea bucsa .Ai schimbat acasa ,sau ,la service?

--------------------
renault laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300 Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
oves
post 14 Apr 2010, 22:07
Post #32

Membru autentic

Eu le cumpar de la unix daca te referi la bielete am dat 80 de lei o bucata si le-am schimbat acasa da vezi ca suruburile alea daca sunt de mult pe masina si mai ales ca au un capat cauciucat vin extrem de greu jos ...eu nu am mai putut si le-am taiat cu flexu dupa aia a mers lejer nuti trebuie decat un cric , si doua chei +un flex

15 Apr 2010, 17:06:
Daca stie cineva? bucsile bara de torsiune sunt aceleasi cu bucsi punte spate ?

This post has been edited by oves: 15 Apr 2010, 17:06

--------------------
renault megane 3 ST - BH xx xxx 2009 1.9dci 130 cp
+
Gabryel.GLN
post 15 Apr 2010, 17:48
Post #33

Membru autentic

From: Constanța

QUOTE(oves @ 14 Apr 2010, 23:07)
*

Da alea sunt bucsile barii de torsiune. wink.gif

--------------------
Renault Espace V INITIALE PARIS 2016/1.6 dci 160CP
+
alexandru_bot
post 15 Apr 2010, 18:00
Post #34

Laguna lover

Salutare tuturor!

Sunt nou pe aici si vazand acest topic am si eu o intrebare. Am fost astazi la un tester, din BM, ca imi bate partea dreapta ca daca dau peste o gropita zici ca dau peste o bomba....Au verificat-o cei de acolo punand-o pe un stand si au miscat-o de am crezut ca zboara caroseria de pe telescoape....dar au zis ca totul e ok......am schimbat capetele de bara, pivotu pe dreapta ce Dumnezeu sa mai schimb? Au zis ca asa numitul "jug" e problema am luat unul de la dezmembrari...Credeti-ma ca imi vine sa o sparg asa bate......va rog tare mult cei care credeti ca ma puteti ajuta cu o informatie, orice, ce sa verific sau orice sad.gif . Multumesc mult!

respect

--------------------
Renault Laguna 1 Phase 2 - MM 38 HIA 1998/ motor 1.9 DTI
"Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
+
oves
post 15 Apr 2010, 18:15
Post #35

Membru autentic

verifica si bieleta antiruliu la mine asta era si tot asa batea ca aveam senzatia ca joaca motorul sub capota ..pune mana pe bieleta antiruliu si tineo cu doua degete de capat iar cu celelalte doua degete ale aceleasi maini prinzi bara aia de care este bieleta prinsa in prtea de jos si pui pe cineva sa scuture de masina din lateral si vei simti daca joaca .la mine cand am pus mana si am tras de bieleta nu sa miscat nimik dar cand am fost la mecanic mia explicat cum sa fac si imediat am simtit jocul

This post has been edited by oves: 15 Apr 2010, 18:16

--------------------
+
alexandru_bot
post 15 Apr 2010, 18:20
Post #36

Laguna lover

Salut oves!

Mersi tare mult o sa verific pentru ca deja nu mai pot sa merg asa cu ea...Multumesc de ajutor wink.gif

Respect

--------------------
+
oves
post 15 Apr 2010, 18:47
Post #37

Membru autentic

speram sa fie doar atat

--------------------
+
ricochet2
post 15 Apr 2010, 22:47
Post #38

Membru autentic

From: Timisoara

Sa inteleg ca ai senzatia ca masina e ca o piftie, asa ca o masa gelatinoasa, care se misca in toate partile ?

--------------------
Renault Laguna Concorde 1.6 16V 1999
+
alexandru_bot
post 16 Apr 2010, 05:48
Post #39

Laguna lover

Salut ricochet!

Nu e chiar asa, chestia e ca peste orice gropita dau are un "troncanit" ca sa-i spun asa de imi vine sa urlu. S-ar putea sa fie bieleta antiruliu, dar o sa verific si asta precum mi-a zis oves. Troncanitul asta e insuportabil deja.

respect

--------------------
+
ricochet2
post 16 Apr 2010, 14:22
Post #40

Membru autentic

Asa era si la mine pe fosta berlina, dar nu facea asa rau. Era un telescop. Se pot testa sa vezi eficacitatea.

--------------------
+
morodac
post 21 Apr 2010, 21:14
Post #41

Membru incepator

From: Arad

Referitor la bucsele de la jug: eu le-am "reparat" in Arad la un atelier. Adica, au schimbat bucsele vechi cu unele facute de ei. E un atelier care se ocupa cu reconditionat telescoape si tot felul de bucseraie.

--------------------
RENAULT LAGUNA II - AR 01 ALY 2003-1.9dCi-120cp
RENAULT LAGUNA II 1.9dCi 120cp
+
dorin_raw
post 23 Apr 2010, 13:44
Post #42

Membru incepator

QUOTE(serveru' @ 23 Jan 2010, 10:00)
daca esti din timisoara lasa-mi te rog un pm cu nr tau de telefon si te sun eu .o sa-ti explic ce e de facut.
*

Salutare, eu sunt din Timi, si am aceeasi problema cu bucsile de la cadrul motor de pe un megane 2. Daca se poate un mic ajutor as fii recunoscator. Merci

--------------------
Renault Megane II 2004
Megane II hatch
+
ricochet2
post 23 Apr 2010, 18:02
Post #43

Membru autentic

Dar care sint simptomele, dorin ? Intreb sa vad daca nu am si eu problema asta.

--------------------
+
CYP VFS
post 25 Apr 2010, 00:24
Post #44

Membru autentic

From: roman/neamt

Alex vezi cum a spus Rico, verifica si telescoapele ,mergi la repr. reno au astia un stand special pt masurarea eficacitati telescoapelor mie mi-au luat vre-o 60 de ron, daca nu sunt telescoapele atunci sa nu fie bieletele de directie sau cei mai rau caseta de directie, asa ca multa bafta.

--------------------
RENAULT LAGUNA 2 1.6 16V - NT 77 BYA EXPRESION 2001
+
ionutzcioby
post 27 Apr 2010, 20:51
Post #45

Membru

pentru cei ce au probleme cu bucsele de jug:
nu schimbati jugul ca se gasesc bucse.De montat le monteaza orice mecanic care are chef de lucru si niste prese bune.
incercati la ggreieru@yahoo.com.Eu de la el am luat.As scrie un cod de piesa dar nu stiu exact care e .Pe bucse nu scrie decat 321.Pe cutie scrie:
unix nr355288
brand:ruville
de nr.5516
alte detalii nu am.multa bafta si nu dati banii pe juguri sau pe bucse turnate.

27 Apr 2010, 20:56:
QUOTE(morodac @ 21 Apr 2010, 21:14)
Referitor la bucsele de la jug: eu le-am "reparat" in Arad la un atelier. Adica, au schimbat bucsele vechi cu unele facute de ei. E un atelier care se ocupa cu reconditionat telescoape si tot felul de bucseraie.
*

am si eu o intrebare.Un coleg de-al meu are probleme cu bucsele din capatul telescoapelor de pe spate...habar n-am cum arata blink.gif dar nu le gaseste decat cu telescop cu tot.Daca atelierul asta se ocupa cu reconditionat de telescoape poate stiu despre ce e vorba. ai cumva un nr de contact?

This post has been edited by ionutzcioby: 27 Apr 2010, 20:56

--------------------
renault laguna - cs 05 rcm 1999
+
alexandru_bot
post 5 Jul 2010, 05:56
Post #46

Laguna lover

QUOTE(ionutzcioby @ 27 Apr 2010, 20:51)
pentru cei ce au probleme cu bucsele de jug:
nu schimbati jugul ca se gasesc bucse.De montat le monteaza orice mecanic care are chef de lucru si niste prese bune.
incercati la ggreieru@yahoo.com.Eu de la el am luat.As scrie un cod de piesa dar nu stiu exact care e .Pe bucse nu scrie decat 321.Pe cutie scrie:
unix nr355288
brand:ruville
de nr.5516
alte detalii nu am.multa bafta si nu dati banii pe juguri sau pe bucse turnate.

<span class='edit'>27 Apr 2010, 20:56:</span>
am si eu o intrebare.Un coleg de-al meu are probleme cu bucsele din capatul telescoapelor de pe spate...habar n-am cum arata blink.gif dar nu le gaseste decat cu telescop cu tot.Daca atelierul asta se ocupa cu reconditionat de telescoape poate stiu despre ce e vorba. ai cumva un nr de contact?
*

Salutare!

Daca dai un search pe site-ul unix imi scrie 355288 5516 RUVILLE
Rulment roata(set)
Diametru interior: 37 Diametru exterior: 72 Latime: 37
144,5 ROL

Deci asta nu cred ca e bucsa cadru motor fata?
Pt mine e foarte important ca la mine sunt duse astea toate 4 si de aceea am probleme si cu cutia de viteze de imi vine sa sparg masina.

--------------------
+
katalyn03
post 11 Jul 2010, 09:07
Post #47

Membru autentic

From: Craiova

QUOTE(ionutzcioby @ 20 Jan 2010, 18:51)
stie cineva ceva de bucsele de la jug?????un mecanic imi zice ca sunt duse iar altul imi zice ca nici nu are jug wacko.gif masina bate ..si bate bine iar eu nu stiu ce sa schimb.
*

sunt bucsele la jug

11 Jul 2010, 09:11:
QUOTE(bogdyMND @ 13 Jan 2010, 16:35)
Nu stiu dc laguna 1 are, dar e posibil sa fie imobilizatorul. Nu-ti recunoaste cheia si nu da curent la bobina a.i iti invarte motorul degeaba.
*

daca ar fi imobilizatorul palpaia becul rosu rotund in bord pt ca nu il citeste si chiar da la automat (adica invarte)
lui nu-i invarte am inteles eu, deci posibil electromotor(daca nu a facut nici tac este bobina sau partea electrica la contact)

11 Jul 2010, 09:17:
QUOTE(ionutzcioby @ 22 Jan 2010, 21:25)
as vrea eu sa fie bucsele antiruliu.Din pacate e nasoala treaba.Am fost azi la auto europa tm.Bucsele de la ''jug''adica in termenii lor bucse cadru motor varza.Si nu se pot comanda.singura solutie este sa se schimbe cadrul cu tot.Mai zic ei ca pivotii si o bieleta antiruliu ar avea joc.Total piese si manopera ar fi 3800 lei plange.gif Bineinteles ca nu fac prostia sa repar masina acolo.Pivotii nu cad asa usor si nu sunt scumpi iar bieleta antiruliu o schimb si singur...Problema ramane bucsele de la cadru motor.Daca stie cineve pe cineva ce face bucse sau unde s-ar putea comanda totusi.Ar mai fi varianta sa caut la mana a doua.Deci...oameni buni...ajutoooooor 1zhelp00.gif
*

http://www.reno.ro/Cate-bucse-are-laguna-1-t169620.html
aici am dat eu coduri 105 ron una si are 4
se gasesc dar se schimba foarte greu
sa nu crezi k le schimba oricine, trebuie o presa foarte mare
mai multe detalii la nr de tel de mai jos

11 Jul 2010, 09:20:
QUOTE(fabyan @ 23 Jan 2010, 01:02)
Daca masina nu a circulat pe drumurile din Romania sunt in stare buna wink.gif
*

inca ceva la 150 000 de franta pica bucsele indiscutabil, doar ca pe drumurile lor nu se aud batai, incepe sa bata de la intrarea in tara.............cine o fi de vina pt asta?

11 Jul 2010, 09:23:
QUOTE(ionutzcioby @ 24 Jan 2010, 14:34)
imi dau seama ca la dezmembrari gasesc bucse uzate dar sa fim seriosi:cadrul motor nou????costa vreo 2500 lei plus manopera.Nu cred ca merita investitia.Cineva mi a zis ca ar merge cu bucse de la solenza.Sincer mai bine incerc cu improvizatii.Mai trag de ea cat pot si apoi adio laguna...mi se pare o prostie.Pentru niste bucse tre sa schimbi tot cadru motor?de ce sa nu schimbi motorul cu totul? :blink:am mai schimbat eu brate pentru ca nimeni nu a putut sa-mi schimbe pivotii dar asta e prea de tot.trebuie sa fie o alta cale,altfel nare decat sa bata pana pica jos.

<span class='edit'>24 Jan 2010, 14:36:</span>
serveru' eu sunt din caras.pm ionutzcioby@yahoo.com.tel 0762399546.Daca cunosti pe cineva in tm ar fi bine.
*

asta ca nu ai fost la service bun.....
dar si acasa daca aveai curaf luai un ciocan de 5 kg o teava si putere de munca
daca nu ma crezi incearca u la bratul cel vechi si o sa reusesti garantat

11 Jul 2010, 09:27:
QUOTE(oves @ 14 Apr 2010, 22:07)
Eu le cumpar de la unix  daca te referi la bielete am dat 80 de lei o bucata si le-am schimbat acasa da vezi ca suruburile alea daca sunt de mult pe masina si mai ales ca au un capat cauciucat vin extrem de greu jos ...eu nu am mai putut si le-am taiat cu flexu dupa aia a mers lejer  nuti trebuie decat un cric , si doua chei +un flex

<span class='edit'>15 Apr 2010, 17:06:</span>
*

nu sunt diferite

11 Jul 2010, 09:29:
QUOTE(alexandru_bot @ 15 Apr 2010, 18:00)
Salutare tuturor!

Sunt nou pe aici si vazand acest topic am si eu o intrebare. Am fost astazi la un tester, din BM, ca imi bate partea dreapta ca daca dau peste o gropita zici ca dau peste o bomba....Au verificat-o cei de acolo punand-o pe un stand si au miscat-o de am crezut ca zboara caroseria de pe telescoape....dar au zis ca totul e ok......am schimbat capetele de bara, pivotu pe dreapta ce Dumnezeu sa mai schimb? Au zis ca asa numitul "jug" e problema am luat unul de la dezmembrari...Credeti-ma ca imi vine sa o sparg asa bate......va rog tare mult cei care credeti ca ma puteti ajuta cu o informatie, orice, ce sa verific sau orice  sad.gif . Multumesc mult!

respect
*

ma gasesti la numarul de mai jos si te pot ajuta sa depistezi singur bataia

This post has been edited by katalyn03: 11 Jul 2010, 09:29

--------------------
Renault laguna - DJ 84 HRB 1998 1.6 16v
Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99
+
ricochet2
post 11 Jul 2010, 10:54
Post #48

Membru autentic

QUOTE(katalyn03 @ 11 Jul 2010, 10:07)
si acasa daca aveai curaf luai un ciocan de 5 kg o teava si putere de munca
*

Saracii vecini.

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 01:05
Dacia