Cate bucse are laguna 1, bucse?
![]() ![]() ![]() |
Cate bucse are laguna 1, bucse?
zare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|||
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Eu le cumpar de la unix daca te referi la bielete am dat 80 de lei o bucata si le-am schimbat acasa da vezi ca suruburile alea daca sunt de mult pe masina si mai ales ca au un capat cauciucat vin extrem de greu jos ...eu nu am mai putut si le-am taiat cu flexu dupa aia a mers lejer nuti trebuie decat un cric , si doua chei +un flex
15 Apr 2010, 17:06: Daca stie cineva? bucsile bara de torsiune sunt aceleasi cu bucsi punte spate ? This post has been edited by oves: 15 Apr 2010, 17:06 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
Salutare tuturor!
Sunt nou pe aici si vazand acest topic am si eu o intrebare. Am fost astazi la un tester, din BM, ca imi bate partea dreapta ca daca dau peste o gropita zici ca dau peste o bomba....Au verificat-o cei de acolo punand-o pe un stand si au miscat-o de am crezut ca zboara caroseria de pe telescoape....dar au zis ca totul e ok......am schimbat capetele de bara, pivotu pe dreapta ce Dumnezeu sa mai schimb? Au zis ca asa numitul "jug" e problema am luat unul de la dezmembrari...Credeti-ma ca imi vine sa o sparg asa bate......va rog tare mult cei care credeti ca ma puteti ajuta cu o informatie, orice, ce sa verific sau orice ![]() respect |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
oves |
![]()
|
verifica si bieleta antiruliu la mine asta era si tot asa batea ca aveam senzatia ca joaca motorul sub capota ..pune mana pe bieleta antiruliu si tineo cu doua degete de capat iar cu celelalte doua degete ale aceleasi maini prinzi bara aia de care este bieleta prinsa in prtea de jos si pui pe cineva sa scuture de masina din lateral si vei simti daca joaca .la mine cand am pus mana si am tras de bieleta nu sa miscat nimik dar cand am fost la mecanic mia explicat cum sa fac si imediat am simtit jocul
This post has been edited by oves: 15 Apr 2010, 18:16 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
Salut oves!
Mersi tare mult o sa verific pentru ca deja nu mai pot sa merg asa cu ea...Multumesc de ajutor ![]() Respect |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
|
|
oves |
![]()
|
speram sa fie doar atat
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Sa inteleg ca ai senzatia ca masina e ca o piftie, asa ca o masa gelatinoasa, care se misca in toate partile ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
Salut ricochet!
Nu e chiar asa, chestia e ca peste orice gropita dau are un "troncanit" ca sa-i spun asa de imi vine sa urlu. S-ar putea sa fie bieleta antiruliu, dar o sa verific si asta precum mi-a zis oves. Troncanitul asta e insuportabil deja. respect |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Asa era si la mine pe fosta berlina, dar nu facea asa rau. Era un telescop. Se pot testa sa vezi eficacitatea.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
morodac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 September 06 From: Arad ![]() |
Referitor la bucsele de la jug: eu le-am "reparat" in Arad la un atelier. Adica, au schimbat bucsele vechi cu unele facute de ei. E un atelier care se ocupa cu reconditionat telescoape si tot felul de bucseraie.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
- AR 01 ALY
2003-1.9dCi-120cp RENAULT LAGUNA II 1.9dCi 120cp
|
|
dorin_raw |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 April 10 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 Megane II hatch
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar care sint simptomele, dorin ? Intreb sa vad daca nu am si eu problema asta.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Alex vezi cum a spus Rico, verifica si telescoapele ,mergi la repr. reno au astia un stand special pt masurarea eficacitati telescoapelor mie mi-au luat vre-o 60 de ron, daca nu sunt telescoapele atunci sa nu fie bieletele de directie sau cei mai rau caseta de directie, asa ca multa bafta.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ionutzcioby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 19 August 09 ![]() |
pentru cei ce au probleme cu bucsele de jug:
nu schimbati jugul ca se gasesc bucse.De montat le monteaza orice mecanic care are chef de lucru si niste prese bune. incercati la ggreieru@yahoo.com.Eu de la el am luat.As scrie un cod de piesa dar nu stiu exact care e .Pe bucse nu scrie decat 321.Pe cutie scrie: unix nr355288 brand:ruville de nr.5516 alte detalii nu am.multa bafta si nu dati banii pe juguri sau pe bucse turnate. 27 Apr 2010, 20:56: QUOTE(morodac @ 21 Apr 2010, 21:14) Referitor la bucsele de la jug: eu le-am "reparat" in Arad la un atelier. Adica, au schimbat bucsele vechi cu unele facute de ei. E un atelier care se ocupa cu reconditionat telescoape si tot felul de bucseraie. am si eu o intrebare.Un coleg de-al meu are probleme cu bucsele din capatul telescoapelor de pe spate...habar n-am cum arata ![]() This post has been edited by ionutzcioby: 27 Apr 2010, 20:56 |
--------------------
renault
laguna
- cs 05 rcm
1999
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
QUOTE(ionutzcioby @ 27 Apr 2010, 20:51) pentru cei ce au probleme cu bucsele de jug: nu schimbati jugul ca se gasesc bucse.De montat le monteaza orice mecanic care are chef de lucru si niste prese bune. incercati la ggreieru@yahoo.com.Eu de la el am luat.As scrie un cod de piesa dar nu stiu exact care e .Pe bucse nu scrie decat 321.Pe cutie scrie: unix nr355288 brand:ruville de nr.5516 alte detalii nu am.multa bafta si nu dati banii pe juguri sau pe bucse turnate. <span class='edit'>27 Apr 2010, 20:56:</span> am si eu o intrebare.Un coleg de-al meu are probleme cu bucsele din capatul telescoapelor de pe spate...habar n-am cum arata ![]() Salutare! Daca dai un search pe site-ul unix imi scrie 355288 5516 RUVILLE Rulment roata(set) Diametru interior: 37 Diametru exterior: 72 Latime: 37 144,5 ROL Deci asta nu cred ca e bucsa cadru motor fata? Pt mine e foarte important ca la mine sunt duse astea toate 4 si de aceea am probleme si cu cutia de viteze de imi vine sa sparg masina. |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(ionutzcioby @ 20 Jan 2010, 18:51) stie cineva ceva de bucsele de la jug?????un mecanic imi zice ca sunt duse iar altul imi zice ca nici nu are jug ![]() sunt bucsele la jug 11 Jul 2010, 09:11: QUOTE(bogdyMND @ 13 Jan 2010, 16:35) Nu stiu dc laguna 1 are, dar e posibil sa fie imobilizatorul. Nu-ti recunoaste cheia si nu da curent la bobina a.i iti invarte motorul degeaba. daca ar fi imobilizatorul palpaia becul rosu rotund in bord pt ca nu il citeste si chiar da la automat (adica invarte) lui nu-i invarte am inteles eu, deci posibil electromotor(daca nu a facut nici tac este bobina sau partea electrica la contact) 11 Jul 2010, 09:17: QUOTE(ionutzcioby @ 22 Jan 2010, 21:25) as vrea eu sa fie bucsele antiruliu.Din pacate e nasoala treaba.Am fost azi la auto europa tm.Bucsele de la ''jug''adica in termenii lor bucse cadru motor varza.Si nu se pot comanda.singura solutie este sa se schimbe cadrul cu tot.Mai zic ei ca pivotii si o bieleta antiruliu ar avea joc.Total piese si manopera ar fi 3800 lei ![]() ![]() http://www.reno.ro/Cate-bucse-are-laguna-1-t169620.html aici am dat eu coduri 105 ron una si are 4 se gasesc dar se schimba foarte greu sa nu crezi k le schimba oricine, trebuie o presa foarte mare mai multe detalii la nr de tel de mai jos 11 Jul 2010, 09:20: QUOTE(fabyan @ 23 Jan 2010, 01:02) inca ceva la 150 000 de franta pica bucsele indiscutabil, doar ca pe drumurile lor nu se aud batai, incepe sa bata de la intrarea in tara.............cine o fi de vina pt asta? 11 Jul 2010, 09:23: QUOTE(ionutzcioby @ 24 Jan 2010, 14:34) imi dau seama ca la dezmembrari gasesc bucse uzate dar sa fim seriosi:cadrul motor nou????costa vreo 2500 lei plus manopera.Nu cred ca merita investitia.Cineva mi a zis ca ar merge cu bucse de la solenza.Sincer mai bine incerc cu improvizatii.Mai trag de ea cat pot si apoi adio laguna...mi se pare o prostie.Pentru niste bucse tre sa schimbi tot cadru motor?de ce sa nu schimbi motorul cu totul? :blink:am mai schimbat eu brate pentru ca nimeni nu a putut sa-mi schimbe pivotii dar asta e prea de tot.trebuie sa fie o alta cale,altfel nare decat sa bata pana pica jos. <span class='edit'>24 Jan 2010, 14:36:</span> serveru' eu sunt din caras.pm ionutzcioby@yahoo.com.tel 0762399546.Daca cunosti pe cineva in tm ar fi bine. asta ca nu ai fost la service bun..... dar si acasa daca aveai curaf luai un ciocan de 5 kg o teava si putere de munca daca nu ma crezi incearca u la bratul cel vechi si o sa reusesti garantat 11 Jul 2010, 09:27: QUOTE(oves @ 14 Apr 2010, 22:07) Eu le cumpar de la unix daca te referi la bielete am dat 80 de lei o bucata si le-am schimbat acasa da vezi ca suruburile alea daca sunt de mult pe masina si mai ales ca au un capat cauciucat vin extrem de greu jos ...eu nu am mai putut si le-am taiat cu flexu dupa aia a mers lejer nuti trebuie decat un cric , si doua chei +un flex <span class='edit'>15 Apr 2010, 17:06:</span> Daca stie cineva? bucsile bara de torsiune sunt aceleasi cu bucsi punte spate ? nu sunt diferite 11 Jul 2010, 09:29: QUOTE(alexandru_bot @ 15 Apr 2010, 18:00) Salutare tuturor! Sunt nou pe aici si vazand acest topic am si eu o intrebare. Am fost astazi la un tester, din BM, ca imi bate partea dreapta ca daca dau peste o gropita zici ca dau peste o bomba....Au verificat-o cei de acolo punand-o pe un stand si au miscat-o de am crezut ca zboara caroseria de pe telescoape....dar au zis ca totul e ok......am schimbat capetele de bara, pivotu pe dreapta ce Dumnezeu sa mai schimb? Au zis ca asa numitul "jug" e problema am luat unul de la dezmembrari...Credeti-ma ca imi vine sa o sparg asa bate......va rog tare mult cei care credeti ca ma puteti ajuta cu o informatie, orice, ce sa verific sau orice ![]() respect ma gasesti la numarul de mai jos si te pot ajuta sa depistezi singur bataia This post has been edited by katalyn03: 11 Jul 2010, 09:29 |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
ricochet2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 01:05 |