probleme injectie?
![]() ![]() ![]() |
probleme injectie?
alyn79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1, 1.6, 16v
2002, geamuri e, a.c.
|
|||
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
Daca fenomenul apare numai dupa o functionare prelungita o posibila cauza este pompa de benzina uzata.Pentru identificarea defectiunii,este necesar sa faci o masurare a presiunii si a debitului pompei.O alta cauza ar putea sa fie catalizatorul colmatat.Incearca sa faci o proba de drum cu sonda de oxigen demontata.Spor!
|
--------------------
Renault
Laguna/Modus
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
- MS-//-///
|
|
alyn79 |
![]()
|
cu sonda scoasa face la fel, iar pompa a fost testata de cei de la service cu un manometru si schimbat vitezele la turatii mari. presiunea zic ei ca a ramas constanta.ma ingrijoreaza totusi de ce motorul se balbaie la relanti. atunci pompa nu e solicitata, nu?
|
--------------------
renault
megane 1, 1.6, 16v
2002, geamuri e, a.c.
|
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
Mai poti verifica dpdv electric elementele din atasament. Si arunca un ochi si pe la sigurantele din compartimentul bateriei (daca ai asa ceva), acolo sunt sigurantele pt. injectie si pt ECU si foarte expuse la umezeala.
Attached thumbnail(s) ECT.jpg ( Size: 186.66k ) Number of downloads: 296 IAC.jpg ( Size: 190.09k ) Number of downloads: 321 MAP.jpg ( Size: 191.3k ) Number of downloads: 297 TP.jpg ( Size: 190.2k ) Number of downloads: 285 Attached File(s) ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve
1998
|
|
alyn79 |
![]()
|
la sonda de temperatura am observat ca se misca putin. o sa incerc sa o inlocuiesc si pe ea. siguranta daca era bulita, banuiesc ca masina facea la fel si cu motorul rece. dar in prima jumatate de ora de functionare merge perfect, nici nu se simte motorul.
|
--------------------
renault
megane 1, 1.6, 16v
2002, geamuri e, a.c.
|
|
alyn79 |
![]()
|
gata, azi i-am dat de cap. am batut drumul pana la bucuresti la un service dupa ultimele standarde, cu profesionisti. si am scapat de griji. bobinele mele ieftine, marca beru, dupa ce se incalzeau, faceau figuri. schimbat cu bobine denso si gata treaba, masina merge struna.dupa doua luni de schimbat senzori, teste de calculator, pompa de benzina, filtre, a venit un baietas si mi-a zis. schimba bobinele cu unele bune.si asta e. the end.
|
--------------------
renault
megane 1, 1.6, 16v
2002, geamuri e, a.c.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:09 |