prezoanele la jantele din tabla,, sunt la fel ca cele de la jantele din aliaj?
![]() ![]() ![]() |
prezoanele la jantele din tabla,, sunt la fel ca cele de la jantele din aliaj?
adrianmares |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
sedane 2003, 1.5dci
|
|||
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
prezoanele pentru jantele din tabla sunt mai scurte iar prezoanele pentru jantele din aliaj sunt mai lungi si au o saiba
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Citeste aici. Si da, roata de rezerva cu janta de tabla trebuia sa aiba suruburi proprii, scrie si in manualul de utilizare.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
da, janta de tabla de la roata de rezerva are alt tip de prezoane. cauta prin portbagaj ca poate le ai acolo. mie mi le-au dat odata cu masina intr-o punga din aia cu bule de aer sigilata.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
adrianmares |
![]()
|
m-am uitat atent,nu este nimic,pana la urma nici roata de rezerva nu era de renault ci de peugeot!asta e,neatentia se plateste,sau mai bine zis .......!
4 Mar 2010, 10:57: Poate sa imi spuna cineva si mie dimensiunile acestor prezoane,ca sa stiu ce caut!? This post has been edited by adrianmares: 4 Mar 2010, 10:57 |
--------------------
renault
megane
sedane 2003, 1.5dci
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cere la vulcanizare prezoane pt jante de tabla si iti vor da baietii ce ti trebuie....
e probabil ca la jantele aceluiasi producator prezoanele sa se potriveasca:eu am schimbat aliaj cu tabla la megane si le am folosit pe cele vechi.cand am trecut din nou la aliaj,de data asta aftermarket a trebuit sa mi iau prezoane noi. This post has been edited by gotty: 4 Mar 2010, 11:19 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adrianmares |
![]()
|
ok , problema rezolvata!
|
--------------------
renault
megane
sedane 2003, 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 05:58 |