Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Numerele murdare=amenzi destul de mari

bucatzel
post 12 Jan 2010, 10:09
Post #31

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(Bwwlan @ 11 Jan 2010, 22:13)
Vorba cuiva: la cati buieci inconstienti merg cu proiectoarele de ceata aprinse nejustificat, fara centura, cu luminile complet stinse pe DN-uri, oare chiar nu a mai ramas nimic altceva de sanctionat in tara asta de ne-am apucat "sa-i frijem" p-aia care au numerele murdare??? blink.gif Sau poate imi scapa mie ceva...
*

Iti scapa, normal ca iti scapa... Cu gandirea asta retrograda n-o sa ajungem nicaieri....
In loc de critica, ar trebui sa-ti faci autocritica.

....

Si macar daca i-ar opri pe ametitii pomeniti de tine...

--------------------
Dacia 1300 - 3-SB-2608 1981
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DannyY
post 12 Jan 2010, 10:25
Post #32

Marele plictisit

Group: Members

Daca s-ar aplica numai in conditii de vreme uscata, as fi de acord. Asta ar insemna ca soferul respectiv e un nesimtit si un jegos, iar mizeria de pe masina ar fi un act de agresiune la adresa celorlalti.

Dar ca sa sanctionezi noroiul pe vreme umeda intr-o tara ca Romania e absurd.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E - 0T04``` 2004/2015/2019
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
membru_DC
post 12 Jan 2010, 10:58
Post #33

-

pacat ca nu-i amendeaza si p'aia carora li s-au sters numerele datorita spumei active de la spalatoriile auto...

l-am vazut pe unu cand isi retusa in parcare numerele "deteriorate", cu o carpa si o sticluta de acetona....pai dace e sa fie sterse, sa fie complet albe fara pic de negru; doar nu e vina lui ca baietii folosesc spuma prea concentrata si presiune prea mare la pompa de spalat ... peste o vreme l-am vazut cu o pensula si un recipient in care avea vopsea neagra, probabil ca nu mai avea certificatu'-n buzunar laugh.gif

--------------------
- - - - -
+
twingo_buc
post 12 Jan 2010, 11:50
Post #34

fost twingar

1. multumim de dorinte avani smile.gif))
2. iti arat eu numarul meu si pe fata si pe spate si nu sunt sterse cu acetona... chiar sunt sterse de "vreme" in 1 an jumate. Sincer nu am nici timp nici chef sa mi le schimb si nici nu vreau sa platesc schimbarea lor.
3. la doamne Ghica sunt camere de filmat ca in f multe intersectii, cred ca puteai face o cerere sa se uite cei de la politie.
4. Am si io o mentalitate daca altii sunt nesimtiti cu mine si io sa fiu cu ei. Ca daca sunt bun sunt luat de prost. Pe mine ma deranjeaza sa`mi zica garcea sa stau in fata lui cu carpa sa`mi sterg numaru da altfel cand vede tiganii si smecherii lasa capu jos

Impozitul la casa, la masina, rovigneta pt ce le platesti? sa ai parte de servicii nu se se umfle alte buzunare. Unde e cazu ma comport occidental, stiu sa port centura si`n spate, stiu sa multumesc tuturor care ma lasa sa ma bag in trafic si sa las si pe altii sa se bage chiar daca vin si de pe liniile de tramvai, stiu sa nu arunc nimic din masina pe jos, nu merg ca prostu pe banda a2a cu 30-40 la ora unde drumu iti permite sa mergi cu viteza maxima legala si tot asa. Da sa ajung sa: lasa ca repar io bucse ca na sunt obijnuit cu gropile, lasa ca schimbam noi parbrize ca suntem obijnuiti cu pietricele pe autostrada, lasa ca ne stergem noi nr.

Sunt patit si nu ma mai intereseaza de ei, mi`au turnat beton pe masina in pasaj la obor ca era gaura in sapa cand se renova si nu zicea nimeni nimic. am sunat la politie si mi`au zis sa ma duc la accidente usoare, sa fac ce acolo? sa reclam pe cine? sa`mid ea ce? M-am resemnat si m`am dus singur la spalatorie am platit un milion ca sa o curete calumea, am mai dat un milion sa`mi faca un polish pe capota... Fiti seriosi sa va vad io cand o sa vi se puna si voua pata daca va aduceti aminte de ce spuneati aici.

--------------------
mitsubishi colt CZ3 - B8x8BBB 1.1 75CP 2008 MOTION
fost twingar si fost TDI-st
+
tatabobu
post 12 Jan 2010, 12:22
Post #35

membru

From: Bucuresti

QUOTE(VladG @ 11 Jan 2010, 18:27)
Mai ai si alte solutii d'astea "dastepte"?
Numerele trebuie sa stea unde au fost proiectate sa stea!
Spune-mi si mie cum iluminezi numarul din luneta?
*

Trebuia sa pun si-un mascarici galben sa te prinzi ca-i ironie?

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
andu911
post 12 Jan 2010, 12:29
Post #36

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Ar fi un inceput mai bun daca i-ar amenda si pe aia de la firmele de constructii, care ies cu basculantele murdare de noroi.

Dar in cazul asta ce faci cu miile de strazi neasfaltate, pe care se plimba zeci de mii de masini...

--------------------
- - -
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 19:48
Dacia