HelP Zgomot Motor, of :(
![]() ![]() ![]() |
HelP Zgomot Motor, of :(
daniii_86 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENO
MEGANE 2
2003 1.9 dci dinamikque
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Foloseste cu incredere functia ''search''...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
1. Scrie romaneste, cu cuvintele dezlegate, cu virgule, puncte, litere mari etc.
2. Daca stai cu capota deschisa pe loc si turezi la 2000-2200 se mai aude? De unde se aude? 3. Fetele de usi nu se gasesc colorate. Adica ori sunt negre, din textil, ori sunt bej, din piele. Asta la noi si de origine. Daca mergi la un tapiter, probabil ca iti poate pune ce culoare vrei tu ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
mai se gasesc si cu gri am impresia. Dar nu cred ca au fost aduse si la noi cu tapiterie din piele totala gri.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
gTz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 October 09 ![]() |
Fete de usa cauta la dezmembrari
![]() |
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Jante de aliaj iefine
![]() Sosea uscata tuturor! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
steffannel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 May 09 ![]() |
salutare..
de cateva zile a aparut un tzacanit la motor (si la rece si la cald) ..undeva intre 1500 si 2000 rot/min (si in mers si cand stau pe loc)..zgomotul e asemanator cu cel al axului cu came de la vechiul meu olcit ![]() ceva sugestii ?? |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
djtavy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 October 09 ![]() |
in legatura cu rontaitul
![]() |
--------------------
renault
megane sedan
2008 luxe privileage
- b-79-ybu
|
|
andreiani |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 September 08 ![]() |
Cred ca si eu am aceeasi problema.
In orice treapta de viteza, intre 1000 si 2000 de ture (dupa asta nu se mai aude pentru ca este acoperit zgomotul motorului), atunci cand accelerez si cateva momente dupa ce am luat piciorul de pe acceleratie se aude un pacanit constant, ca atunci cand se loveste o elice de o alta suprafata. Daca are cineva o idee ce ar putea fi as fi mai mult decat recunoscator...sa ma duc in service sa ma rupa aia de bani nu prea ma incanta.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:52 |