Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

HelP Zgomot Motor, of :(

daniii_86
post 27 Oct 2009, 08:09
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salll la totiii sunt nou dabea am cumparat un megane 2 1.5 dci coupe din franta si am nelamurire nemaiavand diesel pana acum

intre 2000 si 2200 turatii la mersusl constant am impresia k se aude un rontaia un frecat ceva un zgomot la motor aveti idee despre ce e vorba ? in orice treapta

si 2 de unde imi pot cumpara niste jante mai ieftine de aliaj si niste fete de usi mai colorate k sunt negre ( ma refer la captuseala)

ms frumos anticipat

--------------------
RENO MEGANE 2 2003 1.9 dci dinamikque
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
solidconvert
post 27 Oct 2009, 08:42
Post #2

Donator

From: Bucuresti

Foloseste cu incredere functia ''search''... smile.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
shteffanivlad
post 27 Oct 2009, 14:06
Post #3

Membru cu ESP/ASR

From: Bucuresti

1. Scrie romaneste, cu cuvintele dezlegate, cu virgule, puncte, litere mari etc.

2. Daca stai cu capota deschisa pe loc si turezi la 2000-2200 se mai aude? De unde se aude?

3. Fetele de usi nu se gasesc colorate. Adica ori sunt negre, din textil, ori sunt bej, din piele. Asta la noi si de origine. Daca mergi la un tapiter, probabil ca iti poate pune ce culoare vrei tu smile.gif

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
Ryk
post 27 Oct 2009, 23:05
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

mai se gasesc si cu gri am impresia. Dar nu cred ca au fost aduse si la noi cu tapiterie din piele totala gri.

--------------------
Renault Megane III 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC - N-am...
+
gTz
post 28 Oct 2009, 09:30
Post #5

Membru incepator

Fete de usa cauta la dezmembrari tongue.gif si cu jantele......cat dai atata face. La ce suma te'ai gandit cand ai zis ieftine?Daca tu iti iei unele ieftine fi sigur ca la prima groapa mai sanatoasa s'au ovalizat

--------------------
Renault Megan 2004 1.6 16V - B-34-YLW
+
nonic
post 28 Oct 2009, 22:52
Post #6

Together we can do more

From: Ploiesti

Jante de aliaj iefine excl.gif ?ai grija sa nu fie prea grele => masina are demaraj greoi si cum scrie mai sus " o groapa sanatoasa si arunci janta'' !

Sosea uscata tuturor!

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5 dci 2004 Privilege Sedan
+
steffannel
post 29 Oct 2009, 09:57
Post #7

Membru incepator

salutare..
de cateva zile a aparut un tzacanit la motor (si la rece si la cald) ..undeva intre 1500 si 2000 rot/min (si in mers si cand stau pe loc)..zgomotul e asemanator cu cel al axului cu came de la vechiul meu olcit smile.gif ..
ceva sugestii ??

--------------------
renault renault 2006
+
djtavy
post 29 Oct 2009, 11:45
Post #8

Membru incepator

in legatura cu rontaitul smile.gif....eu am o bataie de cand am luat masina....1,5 dci luxe privilege 2008...am fost la revizia de 20000km cand am observat prima data,dupa ce se incalzeste un pic motorul.....(mergand rotund la relanti se aude din cand in cand cam asa...tac tac tac,parca bate ceva)...Acolo la service REDAC....au constata o eroare la un injector,au resetat softul si nu a mai batut pana pe la 32000km.....La revizia de 40000km am fost din nou la service,acelasi lucru:au resetat softul si acum a aprut din nou acea bataie pe care nu o mai bag in seama deoarece am observat la toate loganurile dci cu i rosu,adik de 85 cp ca al meu,motorul bate la fel ca al meu.....Cred ca cei de la Renault au ceva probleme cu motoarele diesel dci .....probleme pe care le stiu si cei din service,dar care nu afecteaza in nici un fel motorul(mai putin injectoarele )......

--------------------
renault megane sedan 2008 luxe privileage - b-79-ybu
+
andreiani
post 29 Mar 2010, 12:28
Post #9

Membru

Cred ca si eu am aceeasi problema.
In orice treapta de viteza, intre 1000 si 2000 de ture (dupa asta nu se mai aude pentru ca este acoperit zgomotul motorului), atunci cand accelerez si cateva momente dupa ce am luat piciorul de pe acceleratie se aude un pacanit constant, ca atunci cand se loveste o elice de o alta suprafata.
Daca are cineva o idee ce ar putea fi as fi mai mult decat recunoscator...sa ma duc in service sa ma rupa aia de bani nu prea ma incanta.... biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.2 2006 Estate 1.5dCi
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 16:52
Dacia