Dacia Black Line?, ...nu se vinde negru?
![]() ![]() ![]() |
Dacia Black Line?, ...nu se vinde negru?
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Mai este deschis un topic cu Dacia Black Line
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
trebuie sa fii nebun sa dai atat pe un logan/mcv/sandero adica 11.000/13.500/9600 de euro. Sunt atat de multe alternative la pretul ala
![]() This post has been edited by neajiji: 7 Jan 2010, 21:29 |
--------------------
X
Y
Z
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
de fapt este tot un logan negru, cu player diferit, cu un satelit comanda pe volan, cu volan piele, ceva modificari la tapiterie si cu o eticheta "eco" datorita faptului ca are cu 5% mai mult plastic reciclat decat modelele celelalte. totusi eticheta "eco" se aplica doar pt modelele 1.4 gpl si dci urile, deoarece celelalte motorizari depasesc un anume prag de emisii CO2. si pt toata chestia asta de marketing, "logan black line", baga un pret de 11.000-12.000 euro. eu as prefera sa-mi iau un logan noire nacre si cu diferenta de 2000-3000 euro, fata de loganul black line, imi fac un interior si un sistem audio muuuuult peste ce ofera dacia. imi pun sateliti de comanda si pe dreapta si pe stanga
![]() link franta: http://www.dacia.fr/gamme-dacia/logan/logan-black-line/ LE - acum am vazut si eu ca mai este un topic la fel deschis, inaintea acestuia. sa se uneasca sau sa se inchida acesta. trebuia sa fii mai atent jack inainte sa deschizi acest topic, mai ales ca este chiar in vecinatatea lui. This post has been edited by tdan08: 7 Jan 2010, 21:41 |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:32 |