diferenta profil cauciucuri, ce probleme as intampina ?
![]() ![]() ![]() |
diferenta profil cauciucuri, ce probleme as intampina ?
calin_87 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2004 privilege
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
o sa stea mai sus de fata sau invers
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
claur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 23 May 10 ![]() |
si eu sunt curios daca are cineva experienta cu asta....Oare sistemul ABS/ESP nu functioneaza deficitar ?
|
--------------------
Renault
koleos I
2011 , 2.0 dci 4x4 150 cp euro 5
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
am avut demensiunile astea pe masina cand am luat-o
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Posibil sa afara erori in functionarea ESP deoarece acest sitem masoara permanent diferiti parametri printre care si viteza de rotatie care e diferita in aceasta situatie din cauza circumferintei diferite pe cele doua punti. Zic si eu...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
1SkyLine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 October 11 ![]() |
in mod normal vei avea viteze diferite de rotaie a rotilor, iar acest lucru va influenta negativ ESP/ABS - depinde cat de mare este diferenta inregistrata la roata... daca incerci asteptam impresii...
![]() |
--------------------
skyline
skyline
- xxx
2000
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
daca faci asta o sa iti intre esp mereu pentru ca el vede diferente de rulare pe roti.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
eu am 235/45/r17 si se simte o diferenta ca e mai rigida la gropi si control mai bun la viraje si franare
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
Eu am pus o data 245/40/17 pe spate si aveam si flanse de 1 cm pe roata si nu era nici o diferenta nici la viteza mare,dar dupa cum zici tu nu este prea bine
1.o sa arate ca dracu 2.la viteza mare o sa se aprinda becu la ABS(diferenta mare de viteza intre roti) 3.diferenta intre 205/60 si 205/55 este de aproximativ 2 cm inaltime This post has been edited by bad_x: 26 Oct 2011, 17:22 |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
eu am aceste dimensiuni si nu intra niciun abs/esp decat atunci cand este cazul, dar la stilul meu de mers nu prea este cazul, nu arata ca un cur pentru ca diferenta este insesizabila. Singura problema e ca 205/60/16 nu sunt trecute in talon
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
abs/esp poate intra datorita faptului ca rotile montate nu au toate acelasi talon...poti monta si roti de tractor numai sa fie toate la fel.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
intra abs/esp daca rotile de pe aceeasi axa sunt diferite
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:56 |