[VAND] Subwoofer (difuzor) "JL Audio" Made In U.S.A
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Subwoofer (difuzor) "JL Audio" Made In U.S.A
schumi_86 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 September 08 From: Constanta City ![]() |
Attached thumbnail(s) P3160221.JPG ( Size: 3.21mb ) Number of downloads: 285 P3160225.JPG ( Size: 3.4mb ) Number of downloads: 296 P3160218.JPG ( Size: 3.32mb ) Number of downloads: 283 |
||
--------------------
Dacia
1310
- CT-00-ZMP
1988,berlina
|
|||
schumi_86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 September 08 From: Constanta City ![]() |
Upppppp.....negociabil!
|
--------------------
Dacia
1310
- CT-00-ZMP
1988,berlina
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Te-ar interesa un schimb cu un subwoofer cu 2 difuzoare de 25? La proba
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
schumi_86 |
![]()
|
Nu as zice nu dar as vrea niste detalii ceva,o poza cu ele.
|
--------------------
Dacia
1310
- CT-00-ZMP
1988,berlina
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Poze inca nu am dar maine fac. Este un subwoofer facut home made cu 2 difuri pe lateral de 25cm Domotec de 200W fiecare. Mai trebuie finisat purin pe la imbinari dar se aude traznet. Il poti vedea live daca ai drum pe la Medgidia sau daca vrei sa ne combinam ne intalnim pe undeva
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
schumi_86 |
![]()
|
Astept sa pui niste poze aici sa vad si eu cum arata si vorbim dupa aceea.
|
--------------------
Dacia
1310
- CT-00-ZMP
1988,berlina
|
|
bolidu |
![]()
|
Uite asta este animalutul. Are 2 difuzoare pe laterale, este facut de mine si se aude bestial. Langa el se mai vede un pioneer care se aude mai slab decat asta. Daca ne intalnim sa il vezi iti fac proba separat la fiecare si o sa te convingi. El arata cam ciudat deoarece nu am mai avut timp sa il dau cu chit, sa il finisez, mochetez etc dar avand in vedere ca il ti in porbagaj, dupa parerea mea conteaza cum se aude nu cum arata ... Astept un rasp. Id-ul meu: florrynel
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
schumi_86 |
![]()
|
Nu vad nici o poza aici,poate ca nu imi merge mie.....oricum ti-am bagat id-u,vorbim pe mess.
|
--------------------
Dacia
1310
- CT-00-ZMP
1988,berlina
|
|
schumi_86 |
![]()
|
Hai baietii,negociabil.....
|
--------------------
Dacia
1310
- CT-00-ZMP
1988,berlina
|
|
schumi_86 |
![]()
|
VANDUT!! Se poate inchide topicul.
|
--------------------
Dacia
1310
- CT-00-ZMP
1988,berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:46 |