Instalatie spalat parbrizul
![]() ![]() ![]() |
Instalatie spalat parbrizul
phenomen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 June 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane I, 1.4 16 V
2000 RXE
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da jos carenajul aripii dreapta fata si o sa-l vezi...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Rezolvare: scoate tot lichidul din vas cu ajutorul motorasului pe la stergatorul din spate, umple-l cu apa SIMPLA, scoate o parte si din aceasta apa, pune pe cineva sa tina obturata diuza din spate si actioneaza intrerupatorul pentru spate cateva secunde sa faca presiune, apoi in actioneaza spre fata, fara sa elibereze presiunea. Astfel se va debloca pistonasul distribuitor fata-spate. E bine ca nu s-a blocat la mijloc pentru ca trebuia sa-l demontezi. Daca nu reusesti din prima incearca de mai multe ori cu pauza de cateva minute. Pistonasul il blocheaza lichidul de iarna care contine alcool, ce "umfla" cauciucul distribuitorului. Bafta si sa ne tii la curent daca s-a rezolvat! Eu asa am procedat si dupa aia nu am folosit decat lichid home made: 0.5 l spirt+ doua dopuri de detergent de vase lichid si restul apa.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@phenomenon
Inainte de a deschide topicul ai fi putut sa dai un google search de pe prima pagina a forumului. Era mai rapid si mai eficient decat sa deschizi un topic nou. Tine mura-n gura: http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...php%3Fact%3Didx Din cele 5 topicuri initiate de tine 2 au fost imediat inchise. Nu ai inteles nici acum de ce ? This post has been edited by Dodone: 11 Jan 2010, 00:15 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
vezi sa nu ai vreun furtunas spart sa traga aer pe acolo sau sa curga lichidul sau prin alte parti.asa facea la logan si am lipit cu banda adeziva.de atunci functioneaza ca nou
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
phenomen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 June 08 From: Timisoara ![]() |
am incercat ionutt dar degeaba , am dat cred ca de 10 ori cum ai spus tu si nimic, cred ca e blocat bine pistonasul , trebuie sa il desfac si nu stiu cum...o sa vad.
|
--------------------
renault
megane I, 1.4 16 V
2000 RXE
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Pai mai ionutt daniel tu te contrazici singur la un moment dat.
Tu nu mai folosesti solutia de spalat parbrizul din comert pentru ca are alcool,zici tu.Dar folosesti alcool sanitar. Cele mai bune info pentru solutii intretinere ( inclusiv solutii spalare parbriz).. sonax |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:27 |