problena cartela sau?, nu se pune contactul
![]() ![]() ![]() |
problena cartela sau?, nu se pune contactul
aseldmi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|||
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Salut. Incearca sa deconectezi bateria pentru cateva minute (bateria masinii). Ai unul sau 2 carduri? Face la fel cu ambele carduri?
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
aseldmi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
La fel face.al 2lea il tineam acasa si era bun.
Am dat bateria masini jos.o sa mai incerc sa decuplez borna iar sa vad ce se intampla. Nu ai idee nu are imobilizatoru siguranta? |
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
aseldmi |
![]()
|
toate sigurantele de langa baterie le-am scos, le am curatat si verificat,
tot nu mere masina,tot asa ramane becu cand bag cartela, aveti vrio idee ca ma dispera deja, |
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Imobilizator defect. N-ai pe nimeni sa-i faca un test Clip?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
aseldmi |
![]()
|
Merge testul daca nu pui cobtactul?ca nu se pune contactu.bagi cartela se aprinde becu si asa ramane.incerc sa o trag pana la cibeva cu test sa vedem poate ii da ceva
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Tot asa am patit si eu, cand s-a stricat ceva (mecanic) la blocator. Pe tester s-a vazut exact de unde vine eroarea.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
aseldmi |
![]()
|
Si ai schimbat blocatorul?sau l-ai reparat?
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:19 |