masina masinilor
![]() ![]() ![]() |
masina masinilor
SorinV |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
|
||
--------------------
a
a
a
|
|||
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu si eu aici...
|
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
mijulsef: nu stiu daca sa rad sau sa plang, dar la tine este toata adunatura de probleme a lui Renault, si culmea, din ceea ce scrii, imi lasa impresia ca masina ta este facut din toate adunaturile gasite p`n depozit, ca era programata la livrare si intra fabrica in vacanta
Premiu de consolare: Ceea ce ti se intampla tie acum cu serii si cifre/litere necorespunzatoare se intampla la Peugeot si Citroen constant, adica poti comanda piese de motor dupa seria de carosierie/an si litraj si sa constati ca nu se potrivesc :shock: Nasol moment... |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
se prea poate sa fie facuta inainte de vacanta ! dar care vacanta ca fabrica lucreaza non stop ! e ceva la mijloc. ideea e ca dintre toate masinile doar a mea a venit din spania si nu din tucia franta sau slovenia ca celelalte . oricum mi-a mancat sufletul
|
--------------------
a
a
a
|
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
chiar ca e nasol.
si mie imi pare rau de ce ti se intampla cu atat mai mult cu cat ma gandesc ca e vorba de Renault si cum si eu am un Renault ... tu ai cumparat masina noua de la un dealer din Ro sau ai luat-o de la altcineva adusa din afara? |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
SorinV |
![]()
|
masina am luat-o de noua de la serus si am mai asteptat si 2 luni ca sa vina . oricum in momentul cand am comandat-o mi s-a spus ca intra in productie peste doua saptamani deci ar fi exclus sa fi fost uitata prin vreun colt ! sper.....
|
--------------------
a
a
a
|
|
adyt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ceea ce ti se intampla tie acum cu serii si cifre/litere necorespunzatoare se intampla la Peugeot si Citroen constant, adica poti comanda piese de motor dupa seria de carosierie/an si litraj si sa constati ca nu se potrivesc :shock: Nasol moment... Aguma, ce se intmpla cu piesele care nu se potrivesc? Nu de alta, dar am fost la IPSO si sa-u uitat lung la masina. |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
nu e nici o problema decat ca tre sa scoata mesterii aia manualu de la naftalina ca nu gasesc ei prin programele lor caracteristici pt acele piese !
|
--------------------
a
a
a
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(SorinV @ Mar 10 2004, 10:16 PM) masina am luat-o de noua de la serus si am mai asteptat si 2 luni ca sa vina . oricum in momentul cand am comandat-o mi s-a spus ca intra in productie peste doua saptamani deci ar fi exclus sa fi fost uitata prin vreun colt ! sper..... Sorine, da' ai avut ceva reduceri de preţ pt. maşina aia dacă tot e cum e? Sau nix reduceri? P.S.: sincer îmi pare rău să aud că sunt şi asemenea gen de probleme la Renault. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SorinV @ Mar 9 2004, 09:57 PM) e ceva la mijloc. explicatia e simpla. pentru estici exista o alta linie de asamblare. nu pot spune 100%, da' cam asa se vehiculeaza. in primul rand uitati-va la pret. cat costa un bicorp sau chiar un VW la el acasa si cat costa la noi (unde intra si transport, accize). si ei au taxe, stiu, dar un VW costa mai mult in germania decat in ro. sunt chestii la care se face rabat. nu stiu insa care (or fi cauciucurile, consumabilele, tabla etc). |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
deci daca teoria lui radari ar fi adevarata, masina lui SorinV este una facyta pt vest din moment ce manualele celor de la service, care normal sunt pt masini concepute pt est, nu se potrivesc pe masina lui.
![]() |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost interesat de Extreme prin iunie 2004,nici la reprezentanta nu stia nimeni cum arata.Culoarea aia,scaunele alea,tapiteria altfel decat ce avem aici s.a.m.d.Celor de la IPSO le-am cerut sa vad si eu unul,nu s-a putut o saptamana,si mi-au spus ca au pe cineva care l-a platit pe NV(nevazute) ,eu de ce vreau neaparat sa-l vad....?!Am renuntat atunci la el,mai ales ca-l plateam cash....
M-a sunat a doua zi de la Mach 1 si m-au chemat sa-l vad pe cel care le venise pentru showroom....azi l-am vazut,a doua zi am bagat banii in contul Renault de la BRD si a treia zi l-am ridicat ! A fost primul Extreme pe care il vazusera si ei si eu !!!Si a fost alta culoare decat vroiam eu(argintie),a fost caramiziu metalizat, ORAMA(orange-Malaga) La revizia de 1 an m-am interesat unde e fabricata.....La Cluj am facut-o,fiind pe acolo....Cu jumatate de gura mi-au spus ca are o cifra ce corespunde Spaniei sau Sloveniei.Eu stiam ca e in Franta,avand actul de vama....ei nu si nu....ori acolo,ori acolo.Dupa aceea am cautat dupa VIN (vehicle identification number) si am aflat pana si fabrica din Franta unde a fost facuta(Bataille).Surpriza cea mare a fost ca masina era fabricata in 2003. |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
eddie unde ai cautat tu masina dupa vin ca eu am incercat pe google si nu mi-a dat nici un raspuns
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta pe forum pe aici ca a dat cineva adresa si explicatia cifrelor.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(eddie33 @ Nov 10 2005, 02:44 PM) Surpriza cea mare a fost ca masina era fabricata in 2003. Cei de la Mach au "uitat" sa-ti mai spuna si anul de fabricatie. Probabil ca i-ai luat prea prin surprindere. ![]() Dar in acte nu-i trecut anul 2003? Smecheria pe care nu o stiu multi clienti e ca pt masini fabricate cu un an in urma, Renault Romania mai da o reducere pe masina, reducere din care clientul ar putea si el negocia. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
eddie33 |
![]()
|
Culmea ca in acte e trecut 2004,nu stiu daca ei stiau ceva.Din moment ce am vazut ca nu se pricep toti de la Renault sa citeasca VIN-urile si nu stiu sigur unde a fost fabricata masina...
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
pepe_wett |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 26 May 09 ![]() |
sorinV SUNA-MA 0765327247
NU AM PM. AM PRIMIT UN MESAJ DE LA TINE. |
--------------------
renault
clio
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 23:19 |