LED Headlights
![]() ![]() ![]() |
LED Headlights
Dan.LTE |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2007
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ai de gand sa mergi doar ziua cu masina?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate doar pe pozitie vrei sa pui, ca daca inlocuiesti faza scurta......e clar..
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Dan.LTE |
![]()
|
se poate monta led si pt faza scurta.....dar nu am gasit h7...consuma jumate cat un bec normal
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
si vezi jumate de metru in fata
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Dan.LTE |
![]()
|
L.E.D.... e nou....doar ca nush cat de bun e...http://forum.softpedia.com/anunturi/anunt/Becuri-Pentru-Faruri-Sau-Proiectoare-Cu-Tehnologie-Led-SMD-H1-H3-H7-H11-9005-9006-14895.html
am crezut ca stiti mai multe in legatura cu asta....ca asa vor fi becuriile viitorului:)) |
--------------------
renault
megane
2007
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Uite aici
Dar la descriere scrie: "Folosit pentru Day Running Lights" |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Dan.LTE |
![]()
|
pai aia nu inteleg..toata lumea zice ca e doar pentru pozitie,dar scrie acolo ca este la fel de puternic ca si cel normal pe halogen(bec h7 din far)(faza scurta),cel cu 18 leduri....si de aia speram sa ma lamureasca cineva de pe forum cu chestia asta...
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand aceste led-uri nu sunt omologate R.A.R. deci cu prima ocazie ai ramas fara talon, + la ITP trebuie sa le dai jos ca nu il iei sub nicio forma.
Aceste led-uri dau o lumina imprastiata, nu este deloc focalizata, reusind sa orbesti colegii din trafic foarte usor Cu ce te incalzeste ca led-ul v-a consuma mai putin curent decat un bec normal? Incetati odata cu aceste chinezarii, si sa transformati masina intr-un circ ambulant. Dupa cum povestea un coleg, Rcosmin ca a mers in spatele unuia care avea leduri pe stopuri, pozitii si semnalizare, aceastea abia se vedeau. Aceasta instalatie nu va ofera niciun avantaj. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
Intrun cuvant ....NU SE MERITA
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Stiu pe cineva care si-a luat H7 leduri. Le-a schimbat cu prima ocazie. Nu te lasa pacalit de lumina lor alba sau de consumul lor. Seara sunt INUTILE.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
am citit undeva ca Audi R8 are pe faza scurta leduri,dar nu sunt eficiente precum xenonul, asa ca se poate totusi...
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
claudiusdsd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 11 November 09 ![]() |
QUOTE(BioHazarD @ 22 Dec 2009, 22:08) Stiu pe cineva care si-a luat H7 leduri. Le-a schimbat cu prima ocazie. Nu te lasa pacalit de lumina lor alba sau de consumul lor. Seara sunt INUTILE. Da, cred ca despre mine e vorba ! eu am avut pe clio meu .. h7 leduri .. adevaru ca aveau o tenta albastra foarte frumoasa.. dar nu bateau deloc ... chioare rau.. noaptea numai eu stiu cum mergeam .. deci nu se merita decat in cazul in care ai faruri cu lupa .. atunci am inteles ca ar focaliza mai bine ... 23 Dec 2009, 23:19: Poti incerca nu e problema daca vrei sa te convingi .. bafta!!! This post has been edited by claudiusdsd: 23 Dec 2009, 22:19 |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL
2005 BERLINA
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Intrucat lucrez oarecum in domeniu vreau sa demontez niste mituri create de nepriceputi in acest topic.
Ledurile sunt foarte bune pentru pozitie sau Daytime Running Lights, dar absolut in nici un caz pentru faza scurta. Lumina nefocalizata pe care ele o produc este total nepotrivita pentru faza scurta, dar foarte utila in alte scopuri. Puse pe pozitii sau DRL , ledurile sunt ok, consuma putin, se incalzesc mai putin decat un bec cu filament, dau o lumina alba sau alb-albastruie si cel mai important, se ard mult mai putin sau deloc in comparatie cu un bec cu filament, dar asta DOAR daca ledurile respective nu sunt chinezarii de 2 lei de Vitan . La fel cum un bec NO NAME , Futachi, Xiang Yuang, etc. lumineaza mai prost decat un bec Philips sau Osram, la fel si in cazul ledurilor sunt firme si firme. Exista leduri de pozitie de exemplu cu 15 lei setul de 2 buc, la fel cum exista si leduri de pozitie de 50 lei/set... Ring a bell ? Referitor la ce se spunea mai sus despre ledurile puse la semnalizare sau frana, care nu se vad, este o mare eroare. Ledurile se vad mai bine decat becurile. Singurul lucru care nu se intelege despre leduri este ca exista o logica dupa care se schimba niste becuri cu niste leduri, astfel incat sa lumineze la fel sau mai puternic. Ledurile au o intensitate luminoasa masurata in milicandele, un flux luminos masurat in lumeni precum si un unghi de difuzie. Cunoscand aceste valori se poate echivala sau depasi lumina produsa de un bec, insa multa lume nu stie, le pune " dupa ureche" dupa care se vaita ca " vai ce nasol lumineaza ledurile". Sau moteaza chinezareli de 1 leu, dupa care iar aud " vai, mi s-au ars ledurile ". Deci daca ati observat in trafic masini cu leduri care nu lumineaza suficient, va spun eu ca nu ledurile sunt de vina ci cel care nu a stiut ce inlocuieste si mai ales cu ce inlocuieste. Eu am leduri pe pozitii, la plafoniera, lumini interioare si DRL-uri si lumineaza foarte bine si complet nederanjant pentru ceilalti . Urmeaza semnalizarile si luminile de mers inapoi + cele de frana. This post has been edited by vallixx: 28 Dec 2009, 20:50 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
bravo sa faci o poza de comparatie intre bec si led pe stopurile spate
eu nu am gasit leduri sau becuri de schimb cu led mai puternice decat becul original cel mai bine se vede pe stopurile de ceata |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:48 |