Drumuri mai sigure - material BESIP Cehia
![]() ![]() ![]() |
Drumuri mai sigure - material BESIP Cehia
dpopa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 1 February 09 From: Brno / Cehia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2009 / 1.6 - 16v - 110 CP / Dynamique
- n/a
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din pacate in romania nu se vor difuza astfel de reclame pentru ca ar deranja cna-ul.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
ma refer la al 3-lea filmulet cu alfa romeo brera
e enervant cand astia cu dube parcheaza inainte de trecerea de pietoni cu vreo 2 metri si nu vezi daca trece cineva strada. ca urmare trebuie sa incetinesti drastic inainte de trecere si parca astia cu masini mari s-au inteles intre ei sa parcheze langa treceri. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Dure rau filmuletele. As face totusi o corectie romanesca la morala lor: la noi, daca ai bani(multi) sau relatii(tari), ai scapat. Legea e doar pentru prostime.
PS. Citatul din care m-am inspirat este: "legea este ca un gard inalt: peste care sar leii, pe sub care trec cateii si de care se lovesc boii" - Nicolae Iorga |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 29 Dec 2009, 01:00) ma refer la al 3-lea filmulet cu alfa romeo brera e enervant cand astia cu dube parcheaza inainte de trecerea de pietoni cu vreo 2 metri si nu vezi daca trece cineva strada. ca urmare trebuie sa incetinesti drastic inainte de trecere si parca astia cu masini mari s-au inteles intre ei sa parcheze langa treceri. Auzi, apropo de chestia asta: la intrarea in Brasov dinspre Sf. Gheorghe, nu stiu ce saracia, dar aproape de fiecare data cand trec, sunt tir-uri parcate fix in dreptul semnului de intrare in localitate... foarte rar am vazut semnul ala de fapt... iar politia nu ia nici o masura, pentru ca sta cu radarul, nu mult dupa acea intrare... si le convine... |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Foarte slabe filmuletele si foarte prost regizate. Cei care au facut aceste materiale stiu ca nimeni nu da 2 bani pe ele asa ca s-au hotarat sa le faca foarte dure pentru a atrage atentia, adica te uiti la ele si cand ai terminat ai si uitat ca le-ai vazut. Parca sunt scoase din Final Destination ... doar pentru ca o masina iti poate curma viata intr-o secunda nu inseamna ca este mai periculoasa decat un pachet de tigari.
Mai multi oameni mor anual din cauza fumatului dacat din cauza accidentelor de circulatie, dar e mai usor sa dai vina pe masina. |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Mircea08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 September 08 ![]() |
@drd
Nu cred ca ai inteles. In toate aceste filmulete soferii sunt cei vinovati, masina este doar "instrumentul". Asa si in cazul fumatorului, tigara este doar "instrumentul". Numai ca fumatorul isi asuma, "moare" doar plamanul lui, in timp ce soferii idioti omoara si nevinovati. Filmuletele sunt foarte bune, dure pentru a impresiona pe cei capabili sa recepteze mesajul. Pentru ca statistica sa fie corecta: numarul fumatorilor este mult mai mare ca cel al soferilor! |
--------------------
Renault
Symbol
2008, dci, 85 CP Drive safe!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:59 |