Safrane lumini albe in bord ?, tuning bord
![]() ![]() ![]() |
Safrane lumini albe in bord ?, tuning bord
saffrane |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
safrane
- B 38 WDP
1995 full
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Are leduri sau becuri in bord?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
safranist68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 10 June 07 ![]() |
Are becuri, si nu se poate modifica decit daca modifici fata paratelor de bord.
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
92 - RXE
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Eu mi-am luat inca un rand de instrumente de bord....m-am luat de modificari....am reusit 25%
![]() Deci se poate modifica ! O sa pun poze dupa ce-l termin. |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Allyz0r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 October 08 From: Bucharest ![]() |
si eu am fost cu safrane-ul meu sa`mi modific culorile la bord,si mi sa zis ca trebuie sa schimb fata cu totu ca sa se schimbe
![]() |
--------------------
Renault
Safrane
- B-85-DKD
1997 2.0I 16V FaceLips
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Da...asa este trebuie modificata folia, adica foliile ca sunt 3, una pt indicatorul de apa, una pt ind de ulei si a treia pt turometru si kilometraj;
Eu mi-am refacut acele folii....pe cele de apa si ulei am reusit sa le dezlipesc foarte usor dar cea cu turometru si km, fiind rece (a stat peste noapte in alta camera) a crapat vopseaua neagra de pe fata ffff rau. In aceasta situatie a trebuit sa refac folia. Pe spatele foliilor este o vopsea portocalie care se indeparteaza cu diluant (in cazul dezlipiirii fara probleme). Partea migaloasa e la montarea ledurilor deoarece trebuie gravat in plexicul de dedesubt.......dar MERITA. Am atasat o poza informativa cu folia (km si turometrul), era inca in lucru. Nu e chiar clara , a trebuit s-o modific ca nu mergea atasata. Cand termin o sa pun poze.....mai am putin! ![]() This post has been edited by aly_vo: 31 Mar 2009, 21:52 Attached thumbnail(s) modif2.jpg ( Size: 33.93k ) Number of downloads: 1445 Image190.jpg ( Size: 251.64k ) Number of downloads: 1565 |
--------------------
Audi
A6
|
|
aly_vo |
![]()
|
Dupa cum spuneam ca o sa revin.....azi ca a fost urat pe afara si nu am 'miscat' mai nimic, am zis sa mai 'migalesc' pe la bordul safranului.....am terminat partea de mijloc cu reschimbarea pozitiiilor ledurilor (a trebuit puse mai departe fata de cadrane ..cam 2cm). Mai am de amplasat ledurile rosii pentru limbile indicatoare si de decupat zonele unde vin amplasate displayurile de la CB si KM ..si cam gata cu partea de mijloc; urmeaza lateralele......am zis ca e de munca dar e de munca mult rau
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Imagine0393.jpg ( Size: 404.49k ) Number of downloads: 1393 |
--------------------
Audi
A6
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Aline !!!!!
NU MA ASTEPTAM SA ARATE ATAT DE BINE ! ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aly_vo |
![]()
|
Si daca nu aveam ajutoru tau.......Asa i-ti aduc multumiri si pe aceasta cale
![]() O sa pun poze cand i-l finalizez ! |
--------------------
Audi
A6
|
|
Bo_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
a iesit fain. daca ai chef sa mai faci unul.... anunta-ma
![]() |
--------------------
Renault
Safrane
- ---
2000, 2.2 dT, Alize
|
|
aly_vo |
![]()
|
Si dupa cum spuneam....am revenit cu bordul finalizat......sa nu va luati dupa kilometraj
![]() ![]() Imag063.jpg ( Size: 160.92k ) Number of downloads: 1139 Urmeaza panoul de la clima si afisajul la casetofon si ceas !.... Revin cu poze..cat de curand ![]() This post has been edited by aly_vo: 7 Nov 2009, 01:23 |
--------------------
Audi
A6
|
|
bumsound |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 13 August 05 From: Iasi ![]() |
pe ce suport ai redesenat ceasurile din bord? si mie mi s-a coscovit vopseaua la ulei. am facut alta plansa si am tiparit-o pe hartie de calc, insa dupa un timp s-a ondulat, iar cand se aprinde un martor imi lumineaza nu doar semnul de abs ci si un partat in jurul semnului.
|
--------------------
Renault
Safrane
'93 2,2RXE
|
|
aly_vo |
![]()
|
Plansa am refacut-o toata...e imprimata pe un plastic cu o cerneala mai speciala...facute la o serigrafie.
|
--------------------
Audi
A6
|
|
bumsound |
![]()
|
cat a costat? poti da mai multe detalii?
|
--------------------
Renault
Safrane
'93 2,2RXE
|
|
aly_vo |
![]()
|
M-a ajutat un prieten...pe care l-am ajutat si eu la randul meu; de costuri nu-ti pot spune exact. Ce-ti pot spune...este fff mult de munca; trebuiesc refacute toate simbolurile etc etc...daca stai bine la capitolul corel, photoshop...poti scana cele 3 fete ale bordului...dar mare grija la dezlipire(poti incalzi cu un uscator de par). Dupa vectorizare si calibrare poti sa imprimi pe plastic special..fie cu laser fie cu cerneala. Eu unu prefer pe cerneala deoarece tonerul in timp se duce de la caldura. Sau poti sa te duci cu fisierele la o serigrafie si sa le imprime ei pe plasic. Dedesubt eu am lipit o coala alba autoadeziva. Dar crede-ma ca e munca multa la ce am facut eu.
|
--------------------
Audi
A6
|
|
bumsound |
![]()
|
nu gasesc o poza cu plansa finalizata, insa e terminata. partea asta n-ar fi complicata. era interesant daca faceai niste poze in timpul constructiei
iar la final se observa ca scosa la imprimanta nu e cea mai buna solutie. lumineaza tot patratul, nu doar simbolul Poza_077.JPG This post has been edited by bumsound: 7 Nov 2009, 18:37 Attached thumbnail(s) ini1.jpg ( Size: 284.89k ) Number of downloads: 1092 ini2.jpg ( Size: 162.15k ) Number of downloads: 281 |
--------------------
Renault
Safrane
'93 2,2RXE
|
|
aly_vo |
![]()
|
Si inca o poza cu bordul de la safrane,,,calitatea lasa de dorit..dar cu alta ocazie o sa pun unele mai clare ...probabil cand o sa fie pus pe masina...
![]() Attached thumbnail(s) Imag064.jpg ( Size: 200.04k ) Number of downloads: 332 |
--------------------
Audi
A6
|
|
Bo_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
e foarte fain. daca mai ai nevoie de ajutor la capitolul corel/photoshop, da-mi de stire.
|
--------------------
Renault
Safrane
- ---
2000, 2.2 dT, Alize
|
|
aly_vo |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A6
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
De la care Safrane e poza asta bre ? De la ultimul ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aly_vo |
![]()
|
Ba bre...de la ultimul cel cu 2.2....dar stai asa ca mai iau unu cu 2.5i. Cred ca nevasta o sa bage divort de mine sau ma muta in garaj.
|
--------------------
Audi
A6
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, mai bine iti vand eu Clio din semnatura ca am pus ochii zilele trecute pe un MiniCooper (preluare leasing) + rate inca 2 ani, si ma cam bate gandul sa ma inham la el, avand in vedere cat cere propietara si mai ales ca stiu masinuta aia de cand a luat-o.
![]() Cat despre bani, ne intelegem noi... ![]() This post has been edited by Flamingo: 9 Jan 2010, 08:24 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 08:11 |