Schimbare de interior Safrane plus sinteza vocala
![]() ![]() ![]() |
Schimbare de interior Safrane plus sinteza vocala
Reno95 |
![]()
|
||
![]() Safranist serios Group: Members Posts: 288 Joined: 24 November 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
1995/2004 SAFRANE: [I]Laissez le plaisir conduire.[/I]
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Reno95 |
![]()
|
![]() Safranist serios Group: Members Posts: 288 Joined: 24 November 08 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 6 Oct 2009, 23:59) Da le am deja pe alea sunt ok dar is in Franceza eu ma gandeam ca exista unul direct in engleza sa il iei si sa il tragi la imprimanta si la masina jos cu el ![]() |
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
Reno95 |
![]()
|
nimic? nu are nimeni idee despre asa ceva?
|
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
saffrane |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare.... in privinta modificariloe pe care vrei sa le faci... nu cred ca ai cum.... iti explic.
fata de alte modele renault, safrane a fost facut cam aparte. mai exact nu sunt chiar la fel instalatiile electrice, ceea ce inseamna ca nu prea poti sa faci multe modoficari. in privinta calculatorului de bord cu consum etc., asta depinde de calculatorul motorului, ceea ce nu cred ca se potriveste cu masina ta. in privinta scaunelor... trebuie sa ai in masina , sub scaunele tale, mufele in care tre sa atasezi cablurile scaunelor pe care le pui. daca nu le ai, incearca sa cauti in electrician bun, care sa aiba curajul sa se apuce de treaba asta ca nu e simpla de loc. eu am pus geamurile electrice pe spate de la alt safrane, si am muncit 3 zile. ma poti suna pt mai multe detalii... 0723131923, Bogdan. bafta |
--------------------
renault
safrane
- B 38 WDP
1995 full
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 01:49 |