Filtru benzina
![]() ![]() ![]() |
Filtru benzina
alex_maxx |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 14 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
25
1990
|
|||
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Te uiti in dreptul la roata spate dreapta. Acolo e prinsa pompa si filtrul. Se gaseste la orice magazin de piese.
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
alex_maxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 14 March 08 ![]() |
stiu unde e pompa dar nu am vazut nici un filtru chestia e ca eu mi-am luat un filtru de la meteor cica pt masina mea dar e o chestie ff mare de aluminiu rotunda eu la roata spate nu am decat pompa nu am vazut nimic legat posibil ce poate arata ca un filtru
![]() |
--------------------
renault
25
1990
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
vezi mai sus de pompa , uita-te cu atentie trebuie sa fie pe acolo dac nu urmareste conductele de benzina sa nu-l fi montat pe altundeva, gen improvizatie
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
marius PH 10 RGR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 9 November 09 ![]() |
in dreapta spate chiar sub tendonul acela de la roata
|
--------------------
renault 25
renault 25
- PH 10 RGR
1989 model 2
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Sau sa nu fie deloc,ar fi culmea sau nu, la ce le trec romanilor prin cap.Dar refuz sa cred, sigur gresesc,scuzele mele romani.
|
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Orice e posibil. Sunt sanse 50% sa fie si 50% sa nu mai fie.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
laurentiuonujec@yahoo.com |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 November 09 ![]() |
desfa pompa de benzina si deasupra ei trebuie sa fie filtrul de benzina;o chestie rotunda cu doua stuturi opuse. La mine cand am cumparat masina era pus in compartimentul motor pe conducta ce vine de la pompa de benzina. Cand il montezi sa respectii sensul aratat de sagetile de pe el. Succes! This post has been edited by laurentiuonujec@yahoo.com: 17 Nov 2009, 20:57 |
--------------------
renault
25 gtx
- MM03EZF
1988
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Chiar azi am schimbat filtrul de benzina.Se afla lina roata dreapta spate, e montat deasupra pompei de benzina , de asta nu se vede prea bine, este cilindric cu stuturile la capetele opuse si destul de gros cam ca un PET de 1L ( vorbesc doar de grosime ). Fabricatie ALCO ... am dat 30 Ron pe el.
|
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:36 |