nou venit in clubul r 25, cine imi poate spune cum se regleaza relantiul la
![]() ![]() ![]() |
nou venit in clubul r 25, cine imi poate spune cum se regleaza relantiul la
marius PH 10 RGR |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 9 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault 25
renault 25
- PH 10 RGR
1989 model 2
|
|||
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
la arcuri...ti se pare tie ca sta jos nu sta e aceeasi inaltime si in fata si in spate numai ca aripile sunt decupate altcumva..
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Salutare tuturor!
Legat de arcuri ... mai exact inaltimea masinii pe fata si spate! Din fabrica, si daca toate componentele suspensiei sunt in stare optima, nimic modificat, inaltimea masinii in fata e mai mare fata de spate ![]() Pe masurate. Succes ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Bine ai venit in gasca noastra.
Ce model de motor ai J7R722 de 120 de cai? sau de care? da si tu mai multe detalii. Relantiul este posibil sa fie facut din clapeta de acceleratie sa stea la 1200 de ture,adica este deschisa dintr-un surub care se afla pe corpul care aste asezat pe adimisie si pe care scrie INJECTION.Acest surub apasa pe parghia care actioneaza acceleratia atunci cand tu apesi pedala.Este usor de observat daca ai idee despre ce vorbesc.Probabil regulatorul de aer,cel care tine relantiul,nu mai lucreaza si fostul proprietar a umblat la acel surb cu care se deschide admisia si implicit creste in turatie atunci cand se incalzeste. Asta ar fi o cauza mai fericita,se rezolva usor.Eu te sfatuiesc sa citesi topicurile deschise pe aceata tema, te ajuta foarte mult, problema este dezbatuta deja in detaliu. Succes! |
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|
marius PH 10 RGR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 9 November 09 ![]() |
va multumesc ptr sfaturii baieti, sa sti petry k modelul de motor este de j7r722 de 107 cai 79 kw.Masina este in stare mai deplorabila cel kre a avut-o a muncit-o mult fara sa bage un ban in ea eu am luat-o de la zero si as dori si eu un manual de reparatie ptr modelul asta de masina dak are cineva vreau sa o fac cum a fost de la mama lui i-am luat macarale electrice si ptr usile spate k nu avea cu tot cu instalatie as vrea sa ii pun si calculatorul de bord ptr k al meu e simplu nu are calc de bord
|
--------------------
renault 25
renault 25
- PH 10 RGR
1989 model 2
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
cu chestia cu calculatorul electric...
Mai bine ramai la cel old style adica cum e acuma la cel electric poti sa ai mult mai multe probleme decat cel vechi...asa ca mai bine ramai la cel actual pararea mea asa am eu...daca ai bani de dat pune-ti nu am nimic impotriva.. |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
santo.cristian |
![]()
|
![]() membru pasionat Group: Members Posts: 417 Joined: 25 February 10 ![]() |
salut.si eu am o nedumerire:la rece sta la 1000 rpm,iar cald ajunge si la 1200,care ar fii turatiile normale la rece si la cald?la 1000 la relanti este deja prea mare?si apropo de carte de reparatii si chiar manual de utilizare in lb engleza ca a mea e in germana,poate imi da si mie cineva,as vrea sa invat sa fac cit mai multe la masina ca sa nu mai atirn la altii,multam.
|
--------------------
Renault
25 tx
- IF-03-VHF
1988 2165 cmc 108 cp/79 kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:02 |