Masacru pe strada
![]() ![]() ![]() |
Masacru pe strada
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
copii tampiti
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Foarte tare!
Abea astept sa vina 8 ianuarie sa fac iar un om de zapada de doua ori cat mine. This post has been edited by Muratu: 24 Dec 2009, 20:56 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
o armata de omuleti albi
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BZ 52 MTG
2002 , fara piele :D Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Amuzant, dar ...
Constat acelasi mod idiot de a trece plugul pe strazi! Trecerea plugului nu face dect sa ridice "brazde", peste care cei parcati se vor chinui sa treaca. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mai prosti oamnei nu cred ca am vazut in viata mea
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 25 Dec 2009, 11:27) Amuzant, dar ... Constat acelasi mod idiot de a trece plugul pe strazi! Trecerea plugului nu face dect sa ridice "brazde", peste care cei parcati se vor chinui sa treaca. Tare greu e sa dai de cateva ori cu lopata sa-ti faci loc sa iesi. Parca mai usor e sa dai vina pe astia cu plugul. |
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pai cine are lopata da, cine nu asteapta sa vina primavara
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai spune tu cum ar trebui sa faca cei cu plugul adi_ar?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ce i-a macelarit pe aia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Stati linistiti, dau destul la lopata iar rezultatul este ca imi curat iesirea din curte pentru a avea nesimtitii unde sa parcheze!
In tarile nordice zapada ramane tasata si se imprastie "perle" antiderapante. Efectul plugurilor care trec pe mijlocul drumului, "furand" din parcari si ingropand in "brazde" masinie de pe margine mi se pare o metoda prosteasca. Pe strada mea, cata vreme nu au trecut plugurile, cei echipati corespunzator nu aveau nici o problema in a iesi din curti sau parcari pe zapada asezata. Dupa pluguri, au aparut aiurea troiene de zapada. Dupa mine, in zonele rezidentiale, nu ar trebui sa intervina pluguri la zapada cand stratul este sub 20-30 cm, decat daca o pot ridica si transporta, ci mai degraba masini de tasat. Desigur ca pentru Shumahareii cartierului, "incaltati" de vara, este inadmisibil! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
in mod normal, dupa plug vine armata de lopatari care ia zapada si o grupeaza in mormane mai mari in locuri unde nu deranjeaza.. Asta doar teoretic vorbind pentru ca practic, lopatarii apar abea dupa cateva zile si nu fac decat sa elibereze iesiri de pe stradute...
Cel mai tare exemplu l-am avut la prima ninsoare cand voiam sa ies de pe o straduta si la 5 metrii (fara sa exagerez) trece prin fata mea plugul, facand evident o gramajoara de zapada fix la iesire. I-a durut in pupaza pe baieti ca eu nu mai pot iesi pe acolo... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu ai unde sa mai faci un om de zapada.......il faci in strada....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 00:40 |