Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mircea Badea și-a pus pene și s-a dus la Guvern, "Intr-un tarziu"

DanCVA
post 24 Dec 2009, 09:06
Post #31

Membru care arde gazu'... accelerand

Group: Members
From: Bucuresti

Mircea Badea este cel mai mare idiot din Romania, ca se gaseste el sa se "usureze" cu Vantu in fata si ca este in stare sa miroasa o Basescu puturoasa trasa de guvernanti cu sorici gros.
Daca imi aduc bine aminte este unul din putinii care isi tin promisiunile si este printre putinii care nu se entuziasmeaza cand vad ca in Romania se intampla lucruri care in alte tari sunt firesti.

Nu stiu ce parere v-ati facut voi despre tara asta, dar sunt convins ca exista multi indivizi care nu au legatura cu buna crestere, indiferent de educatie. Va spun toate astea, dupa ce am cunoscut cretini care in 2008, in Austria, in camera de hotel, mananca rate pe care le-au prins pe lacul din apropiere sau alti dobitoci care arunca sticla de coniac in apa pe Valea Oltului. Nu ma mira apucaturile unui ministru care s-a dat peste cap sa taie repede o panglica.

Nu ma mira nici hotia din PSD, nici cea din PDL, UDMR, PNL sau PNTCD. Badea macar i-a criticat pe tot si a fost consecvent.

In Romania nici Scufita Rosie si nici Alba ca Zapada nu sunt imaculate. Sunt un mare admirator al lui Mircea Badea, desi nu are mereu dreptate.

Romania m-a dezamagit, dar sunt prea legat de ai mei sa ma indepartez. Poate ma adaptez si eu pe deplin si o sa fur si eu caciula altuia. biggrin.gif

This post has been edited by dancva: 24 Dec 2009, 15:11

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD - B 82 KVA Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 24 Dec 2009, 10:47
Post #32

CGB

From: behind

ma uitam la berceanu (ditai ministrul) ce mandru era c-a castigat pariul si ce satisfacut era c-o sa poarte ala pene. ma uitam la boc (ditai priministrul) cum suna prin emisiuni si punea pariuri cu badea. pariu a carui miza erau patruj de km de autostrada. patruj de km!?!?!?!
pana una alta badea face caterinca pa banii mogulului. handicapatii numiti boc si berceanu fac caterinca pa banii nostrii.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Serje
post 24 Dec 2009, 11:35
Post #33

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(RaduNG @ 23 Dec 2009, 15:46)
Vreun forumist din zona sa ne spuna daca ii ajuta la ceva portiunea aia de autostrada?
*

Ajuta mai mult pe cei care sunt in trecere si nu mai sunt nevoiti sa treaca prin Cluj, si mai ales nu mai trebuie sa urce sau sa coboare dealu' Feleacului, care ii destul de pacatos. Cei care erau in trecere in timpul zilei puteau face si o ora jumate din Gilau pana in Turda, iar acum ... vreo 15-20 de minute.
Si pentru o parte din clujeni ii bine, cei care stau in cartierele Zorilor si Manastur, s-a diminuat traficul si in special traficul greu.

This post has been edited by Serje: 24 Dec 2009, 11:36

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
DrK
post 24 Dec 2009, 11:42
Post #34

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Multumesc pentru explicatie. Acum sper ca si gurile mari de pe aici sa vada ca acel kilometru de autostrada ajuta la ceva.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
DanCVA
post 24 Dec 2009, 14:07
Post #35

Membru care arde gazu'... accelerand

Autostrazile ajuta mereu traficul. Astept autostrada pana la Constanta si pana la Brasov. Daca mai pune Badea un pariu, poate vedem macar un tronson pana la Ploiesti.
Oricum deja in 40 de ani avem 3 autostrazi, iar la numar de autostrazi ii batem rau pe albanezi.
Eu zic sa facem schimb de teren cu Ungaria si poate asa ne laudam si noi ca ne inmultim peste noapte kilometrii de autostrada. Unde nu mai pui... ca la ei se construiesc autostrazile mai usor datorita reliefului.
Sper ca nu si-a pus degeaba nefericitul de Badea pene pe fund si ca in primavara sa nu se topeasca autostrada lui Berceanu precum drumul Timisoara-Lugoj.
PS: Doamne ce bataie manca amaratul de muncitor de la drumuri de la ghinionistul sofer care se intorcea din Italia si a dat in gropile lui Berceanu.

This post has been edited by dancva: 24 Dec 2009, 14:09

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD - B 82 KVA Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
Laurentziu83
post 24 Dec 2009, 14:34
Post #36

Membru autentic

Daca Badea o fi "idiot" pentru ca a iesit cu pene la cur in Piata Victoriei, pana la urma e doar un om de televiziune care a vrut sa faca show, in schimb Berceanu e adevaratul idiot care, intr-o tara civilizata ar trebui sa-si dea demisia imediat pentru faptul ca pus inaugurarea unui petec de autostrada la un loc la fel de important cu cearta cu un om de televiziune, iar asta ne arata cam ce fel de oameni ne conduc, genul de tartani obositi care, sub sacoul Armani au acelasi maieu cu gaurele de pe vremea cand beau raspinca si spargeau seminte la meciurile de divizia B.
Mi-e scarba de tara asta, f... you Rumenia, din partea mea.
Banuiesc ca sunt si oameni care au ras la inaugurare cand l-au vazut pe omul ala deghizat in Mircea Badea cu pene, nu? Sa le fie rusine.

QUOTE(Master01 @ 24 Dec 2009, 07:22)
Sa tinem cont ca ungurii au doar campie, nu e misto sa faci autostrazi in campie? E super si ieftin, cred ca la noi se complica situatia din cauza cantecului ,,Dealu-i deal si valea-i vale". Noi avem in tara mai mult deal si vale aproape la infinit.
*

Da-da-da, d-aia a durat enspe mii de ani sa faca autostrada A2, din cauza muntilor dintre Bucuresti si Fetesti-Cernavoda, si n-au terminat-o nici acum pana la Constanta. Lasati-o moarta cu relieful, nu asta e vinovat ca n-avem noi autostrazi.
De cati bani s-au furat in ultimii 20 de ani in Romania, se facea o infrastructura de autostrazi de mureau vesticii, legau Bucurestiul, Clujul, Constanta si Iasiul de Viena si fiecare oras si judet aveau o retea de transport in comun atat pentru oraseni cat si pentru navetisti de nu mai aveai nevoie de masina decat ca sa iti cari sacosele de cumparaturi sau in concedii. In conditiile astea veneau strainii la noi cu duiumul sa-si deschida intreprinderi si sa foloseasca mana de lucru ieftina de la noi si am fi fost departe. Dar noo, nu-i mai simplu sa ne scarpinam in popou decat sa facem ceva bun?

This post has been edited by Laurentziu83: 24 Dec 2009, 14:35

--------------------
. . .
+
Agrig
post 24 Dec 2009, 14:53
Post #37

Membru autentic

From: Jimbolia/Timisoara mai rar.

QUOTE(Laurentziu83 @ 24 Dec 2009, 16:34)
in schimb Berceanu e adevaratul idiot care, intr-o tara civilizata ar trebui sa-si  dea demisia imediat pentru faptul ca pus inaugurarea unui petec de autostrada la un loc la fel de important cu cearta cu un om de televiziune, iar asta ne arata cam ce fel de oameni ne conduc, genul de tartani obositi care, sub sacoul Armani au acelasi maieu cu gaurele de pe vremea cand beau raspinca si spargeau seminte la meciurile de divizia B.
Mi-e scarba de tara asta, f... you Rumenia, din partea mea.
*

Bun , si cine`i de vina in treaba asta?
Eu cred ca si boborul asta!
Sper ca nu vei fi unu la care`i scirba de tara asta
si ca urmare sa emigrezi iar la urmatoarele alegeri sa fii
printre aia ce au votat 90% cu cine trebe cum a fost si acuma !
Se pare ca aia chiar s`au razbunat pe noi! radmasa.gif

Bafta

This post has been edited by Agrig: 24 Dec 2009, 14:58

--------------------
Renault Megane IV 1,33Tce 2021 Life
"Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"

Nelson Mandela
+
zetmada86
post 24 Dec 2009, 15:03
Post #38

Membru incepator

Da-da-da, d-aia a durat enspe mii de ani sa faca autostrada A2, din cauza muntilor dintre Bucuresti si Fetesti-Cernavoda, si n-au terminat-o nici acum pana la Constanta.

ai dreptate, dar nici uniul nu este mai breaz, dintre cei care au fost sau au vrut sa fie.
badea are dreptate, multora nu le functioneaza vederea periferica, vad si aud doar ce spun astia in campania electorala, dupa castigatorii isi dau mana cu pierzatorii

cati km de autostrada s-au facut in 20 de ani? blush.gif

--------------------
dacia TLX - VL 06 SJI 1989 1410
+
IRONICK
post 24 Dec 2009, 18:57
Post #39

-

From: Romania

QUOTE(Laurentziu83 @ 24 Dec 2009, 14:34)
Da-da-da, d-aia a durat enspe mii de ani sa faca autostrada A2
Care autostrada? A fost de ajuns sa ninga si acum este plina de gropi. Lipsesc bucati din asfalt, este praf su pulbere.

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
Cocojambo
post 24 Dec 2009, 19:41
Post #40

Membru autentic

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci - B-86-... 2006
-
+
Merced
post 24 Dec 2009, 19:59
Post #41

om al munților

E tare rau scuza cu ungurii si reliefu'. Genial. Noi nici unde e campie nu suntem in stare sa facem autostrazi. A1 s-a reasfaltat de vreo doua ori de la revolutie incoace. Nu mai zic de lucrarile recente de pe la km 36. Majoritatea A1 are doar o banda cat de cat, banda a doua. Ca prima banda e mai varza decat cea de urgenta.
Pe A2 n-am mai fost anu' asta, dar il cred pe IRONICK.
La noi nu se face asflatu' cum trebuie, e o bataie de joc, in plus tot la noi sunt printre cele mai mari preturi la asa ceva. Si evident, dureaza o gramada de timp, macar de le faceau scump, prost, dar repede. Nu e insa cazul. Suntem luati de prosti cu drumurile astea, platim accize la benzina, platim roviniete, toate cenzuraturile astea pentru niste drumuri varza. Ca mai bune erau alea pavate cu piatra.
Ma uitam azi pe podul de peste Arges din zona Podul Viilor, pentru cunoscatorii Pitestiului. Nu stiu daca anu' trecut asfaltasera, da' sigur acu' doi ani, si podul asta. Acu', dupa ce s-a topit toata zapada e zob. Nu stiam de ce imi franeaza toti brusc in fata, cand am vazut ce cratere sunt imi venea sa-mi trag palme. Si sa zic ca are maxim 150m, cred ca nici atat. Ultima oara au belit traficu' vreo doua-trei saptamani sa-l faca.
Pai in tari civilizate asta se face intr-o juma' de noapte, dimineata te plimbi si pe el.

Tara de rahat...

This post has been edited by Merced: 24 Dec 2009, 20:00

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Laurentziu83
post 25 Dec 2009, 10:53
Post #42

Membru autentic

Pacat ca nu era Berceanu cel care primea un pumn in mufa. O merita cu varf si indesat, mai ales dupa faza cu Badea si inaugurarea A3.

Daca fiecare sofer ar raspunde la el, poate ar mai avea putina frica cei de la guvernare. Noi romanii, insa, ne-am obisnuit cu asa ceva si nu mai cartim. Cei ce se intorc din afara isi dau seama si cu ochii inchisi ca au intrat in Romania, e si normal sa te revolti, mai ales ca ei nu vad astfel de drumuri decat de 2 ori pe an, cand se intorc acasa.

@romaximusro: Badea, cat o fi el de fanfaron, s-a tinut de cuvant si a aparut cu pene de cocos in fata guvernului (eu il scriu cu g mic), si, pana la urma, e un simplu ziarist, nu ma intereseaza ca il are in spate pe Voiculescu sau nu. Pana la urma, a facut misto de un lucru ce nu are nici o legatura cu Voiculescu, ci cu prostia romaneasca in general.

Berceanu, in schimb, a venit la Cluj pentru a inaugura ceva ce asteptau romanii de 20 de ani, si anume o autostrada. Una la mana, ca nu a inaugurat o autostrada de 500 de km, cum era normal, ci un kkt pe care l-a numit pompos autostrada (facut special ca sa ii dea peste bot lui badea), si, a doua la mana, dupa ce si-a batut joc in direct de toata tara ("uitati bai, carnatilor, na, v-am facut autostrada Transilvaniei, intre Turda si Gilau, sa nu va mai smiorcaiti ca dati bani degeaba pe accize"), a avut ca prima grija sa-i reaminteasca lui Badea ca trebuie sa se prezinte cu pene la kur in piata victoriei.

Intreb si eu parerea voastra: cam ce se intampla daca, in Germania, Angela Merkel, dupa ce inaugura un drum de legatura (ca ei oricum au autostrazi, facute bine), se apuca sa faca mistocareala ieftina despre un amarat de om de televiziune. Eu zic ca a doua zi era cu demisia in mana in urma prostestelor cetatenilor. La noi insa vad ca prinde bine asa ceva.

This post has been edited by Laurentziu83: 25 Dec 2009, 11:08

--------------------
. . .
+
aphophis
post 25 Dec 2009, 10:55
Post #43

Membru autentic

lamuriti-ma odata: ce a promis badea si ce a facut? Nu era vorba ca o sa apara gol cu pene IN FUND?

Parerea mea despre badea: un fanfaron care latra unde zice voiculescu ph34r.gif

This post has been edited by aphophis: 25 Dec 2009, 10:56

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daciafan
post 25 Dec 2009, 11:01
Post #44

/

sunt pro Mircea Badea desi sunt membru al unui forum ce-l idolizeaza pe Basescu
hmm...ce paradox

--------------------
/ / /
+
rtBK
post 25 Dec 2009, 11:16
Post #45

Unique like everyone else

pana una alta ce a facut badea putea sa faca oricine... pe cand o autostrada costa bani... bani pe care aparent nu ii avem.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Laurentziu83
post 25 Dec 2009, 11:25
Post #46

Membru autentic

Eu am roviniete platite pe toate masinile pe care le conduc si mai si alimentez cu benzina de la statiile din ro (adica platesc accize la statul roman, nu la cel moldovean sau ucrainean), asa ca, din optica mea de utilizator final, vreau drumuri in schimbul acestor bani. Eu (sa zicem) sunt cofetar de meserie, nu e problema mea cat costa o autostrada, dupa cum pe clientii mei nu-i intereseaza cata munca e sa faci un tort de nunta, ei doar platesc si il vor bun si livrat la timp. Punct.

Daca toate firmele de asigurari s-ar apuca sa dea statul in judecata pentru fiecare caine omorat sau fiecare janta indoita, eu zic ca s-ar schimba situatia. Dar noo, la noi e mai simplu sa pui fransiza pentru orice dauna, prostul sa plateasca.

This post has been edited by Laurentziu83: 25 Dec 2009, 11:27

--------------------
. . .
+
Serje
post 25 Dec 2009, 11:40
Post #47

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(aphophis @ 25 Dec 2009, 10:55)
lamuriti-ma odata: ce a promis badea si ce a facut? Nu era vorba ca o sa apara gol cu pene IN FUND?
Parerea mea despre badea: un fanfaron care latra unde zice voiculescu ph34r.gif
*

Si l-ai cautat tu in fund sa vezi daca avea sau nu avea pene? radmasa.gif

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
tudor.
post 25 Dec 2009, 11:42
Post #48

satisfied renault owner

QUOTE(CGB @ 24 Dec 2009, 10:47)
pana una alta badea face caterinca pa banii mogulului. handicapatii numiti boc si berceanu fac caterinca pa banii nostrii.
*

Nu vreau sa ma bag in discutii despre x si y.
S-au spus prea multe aberatii pe aici.
Dar asta m-a distrat prea tare: si tu de unde crezi ca sunt "banii mogulului"?

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
rtBK
post 25 Dec 2009, 12:08
Post #49

Unique like everyone else

dintr-un sac fara fund numit .... laugh.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
BeciAcustic
post 29 Dec 2009, 23:35
Post #50

BlackLine

From: Constanta

Eu zic ca badea are minte si gandeste mai mult si mai bine ca multi altii.... macar zice lucrurilor pe fata.... si mai ce e mai important s-a inut de promisiune si a stat cu penele cum a zis nu s-a cotit cum fac multi altii.....

--------------------
DACIA LOGAN - CT - numere rosii 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
zetmada86
post 30 Dec 2009, 16:17
Post #51

Membru incepator

dar ce a inaugurat boc si berceanu crezi ca este autostrada?(turda-gilau) radmasa.gif
Centura ocolitoare a municipiului Gherla, a cărei construcție a costat 7,5 milioane de euro, a fost inaugurată pe 14 august de premierul Emil Boc. La doar câteva zile după ce a fost dată în folosință, circulația a fost închisă, întrucât au apărut fisuri.
(adica s-a daramat)

--------------------
dacia TLX - VL 06 SJI 1989 1410
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st August 2025 - 04:35
Dacia