Probleme usita rezervor
![]() ![]() ![]() |
Probleme usita rezervor
AndreiBoss |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 09 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Megane Sedan
1.5 DCI
- CJ 09 XUB
2006
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cam 50 lei la dezmembrari, toata carcasa de plastic. Parca erau cateva Megane-uri "sparte" pe bursa...
Vezi ca difera de la sedan la hatchback. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
http://www.reno.ro/Deschidere-capac-rezerv...-t40837-s0.html
daca intrai mai demult pe forum, gaseai ca exista un zavor, pe sub capitonajul din portbagaj, de care poti trage daca ti se blocheaza sistemul de asigurare al usitei. acum nu-ti ramane decat sa mergi prin dezmembrari. poti incerca o cautare pe google |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nu e vorba de zavor. Daca citeai mai atent, poate ai fi fost de mai mare ajutor.
This post has been edited by rino: 20 Dec 2009, 09:53 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
AndreiBoss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 09 From: Cluj ![]() |
deci rezervorul are pe int 2 plastice care tin usita inchisa iar eu cand am tras de usa fiind inghetata s-au rupt si cel de sus si cel de jos si practic acum cand masina e deschisa la fel e si usita nu mai sta inchisa.
App mars zicea ca sa caut la dezmembrari am inteles dar apoi crek la schimb trebuie sa o duc la tinichigerie ca banuiesc ca trebuie sa scoata aripa spate ca sa poata inlocui tot capacul ala de plastic banuiesc This post has been edited by AndreiBoss: 21 Dec 2009, 12:57 |
--------------------
Megane Sedan
1.5 DCI
- CJ 09 XUB
2006
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg exact care sunt cele 2 plastice la care te referi, dar iti dau un link la un topic in care am prezentat cum se schimba capacul de rezervor http://www.reno.ro/index.php?showtopic=142392&hl=
Probabil te referi la clema in forma de U care face parte din scoica interioara. Aceasta scoica cu clema in forma de U se gaseste foarte rar intreaga. This post has been edited by dancva: 21 Dec 2009, 13:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
AndreiBoss |
![]()
|
aku3c0.jpg
Sper ca acum ma intelegi ce zic(scz dar nu am alta poza momentan) ![]() This post has been edited by AndreiBoss: 21 Dec 2009, 13:07 |
--------------------
Megane Sedan
1.5 DCI
- CJ 09 XUB
2006
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum ti-am spus, cele doua picioruse vin cu scoica si este foarte greu sa le gasesti intregi la dezmembrari. Multe masini au cel putin un piciorus rupt.
Piesa de noua la Renault este cam 300 lei, ca vine cu usita, doar capacul in culoarea caroseriei este separat. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
AndreiBoss |
![]()
|
dar de ce sa mai schimbe capacul ca ala e intreg trebuie schimbata doar scoica aia din interior de plastic
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 DCI
- CJ 09 XUB
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:56 |