celebrele piese albastre, nedumerire
![]() ![]() ![]() |
celebrele piese albastre, nedumerire
jetatae |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
- SB -**-**
2002 In viata cel mai mare risc e sa nu risti nimic...
|
|||
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am desfacut ambele macarale fata dar sincer nu m-am uitat daca se potrivesc si invers. Teoretic ar trebui sa mearga... pana la urma e doar un ghidaj care aluneca pe o sina.
Ce s-a rupt la piesele albastre? Si ale mele s-au rupt dar le-am "reparat". |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
- B-XX-Z4T
2002 / Expression; 2002 / Privilege kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
jetatae |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
Ma ce sa zic ,s-au dezintegrat de tot dar am reusit in cele din urma sa mi le comand in Anglia si acuma astept sa se faca mai cald sa le montez ca nu mai imi merge nici un geam pe fata.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
- SB -**-**
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am fost nevoit sa repar macaraua stanga fata... sarise un cablu dupa ce in prealabil s-a mai rupt o bucatica din ghidajul albastru.
Cat te-a costat sa comanzi piesele din Anglia? Poti sa imi zici care sunt preturile separat pentru piese si transport? Ma gandesc sa imi comand si eu preventiv daca pretul e rezonabil. Danke. |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
jetatae |
![]()
|
Mai ce sa zic le-am comandat prin cineva din Londra si as putea sa mai comand din nou prin ianuarie si ar fi vorba cam de 145 - 160 ron kitul de reparatie cu toate taxele postale pina in Romania.Dca te intereseaza id meu de mess e jetatae
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
- SB -**-**
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Danke, ma gandesc si pana dupa anul nou iti dau un mesaj.
Kitul de reparatie contin e doar piesele albastre sau si cabluri si role? |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
jetatae |
![]()
|
Deci kitul e complect contine cablurile cu tot ce trebuie pe ele ,piesele albastre si rola pe care se aduna cablul.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
- SB -**-**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:38 |