Ajutor. Sfaturi recarosare reno laguna 1 ph2, Ajutor. Sfaturi recarosare reno laguna 1 ph2
![]() ![]() ![]() |
Ajutor. Sfaturi recarosare reno laguna 1 ph2, Ajutor. Sfaturi recarosare reno laguna 1 ph2
zet105 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|||
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
de cat dispui?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Intra pe site-ul de la RAR,trebuie sa gasesti acolo informatii despre recarosare sau modalitatea de a le trimite un mail.
Din cate stiu eu trebuie sa gasesti o masina din aceeasi serie de productie(aceleasi dotari sau mai multe decat actuala masina,inclusiv norma de poluare,an fabr.). Sa pui un motor mai mare?...dupa ce rezolvi cu schimbarea caroseriei,ptr ca tu recarosare faci.Va trebui ca noua caroserie sa ajunga la RAR cu motorul tau prima data, si toate astea se fac la atelierele service agreate de ei. Si cred ca astia te vor tapa de vreo doi bani. De accidentul tau doar pareri de rau,parca stiam masina parcata vis-a-vis de spital pe G. Enescu. |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Cred ca m-am exprimat gresit.Nu vreu sa schimb si motorul.Vreau alta caroserie pe care sa-mi pun motorul meu 1.6 16v.Intrebarea era daca merge transferul de luand o caroserie pe care a fost alt tip de motorizare.
@Lupan Daniel .Da aceea era masina.Si acolo statea parcata ![]() |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
din ce stiu eu ( o sursa relativ sigura ), "obligatoriu" trebuie sa fie mai noua ( cu cel putin un an ), si cel putin cu dotarile actuale, in rest...............
This post has been edited by cridaia: 19 Dec 2009, 11:35 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
De cativa ani nu mai conteaza ce ce varsta are masina, adica mai noua sau mai veche. Ce dotari...nici o data nu a contat.
Singurul lucru care conteaza este sa fie acelasi model, sa corespunda prima parte a seriei, cea care da seria modelului. Adica berlina cu berlina, break cu break, coupe cu coupe, nu poti intre ele.. Trebuie sa ai de la un service act cum ca ti-au pus motorul tau, cu seria, pe caroseria cu seria... pentru toate iti trebuie acte doveditoare. La Rar se face omologarea si gata. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
seria motorului trebuie sa corespunda cu seria caroseriei. Altfel, daca aveti noroc sa dati peste niste cretini, patiti ca mine !http://www.reno.ro/sa-vedeti-ce-n-ati-vazut-t136957.html
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
laguna grandtour |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 December 09 ![]() |
daca ai nevoie de o laguna brek pt recarosare iti pot vinde eu una 2.0 rt din 98, culoare visinie, impecabila 120000km reali. este de spania. si poti opri actele de la a ta si dupa aceea o dezmembrezi. sau daca esti dispus sa vinzi actele ti le cumpar eu. eu caut de ceva timp acte pt a mea sa o recarosez, dar nu gasesc nicaieri, pt ca nu-mi permit s-o inscriu!
|
--------------------
laguna
brek
- A8858DK
1998 grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:15 |