Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ajutor. Sfaturi recarosare reno laguna 1 ph2, Ajutor. Sfaturi recarosare reno laguna 1 ph2

zet105
post 18 Dec 2009, 18:31
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Salut tuturor!!
Va cer din nou ajutorul.
Am avut un accident din care masina a rezultat avariata foarte rau.Gen portiere, plafon , partea din fata (rostogolire 2x).... neatins cred ca ramas haionul.Ca eu sunt in ghips e partea a 2a.Important e ca nu a murit nimeni.

Intrebarea este pentru o recarosare, am nevoie de de o caroserie identica?Ma refer aceeaiasi motorizare sau merge si de pe una cu motor de 2000cc de exemplu sau de pe o motorizare diesel? Vreau sa-mi pun motorul si tot ce a mai supravetuit intr-o alta caroserie.In prima faza ma indrept spre o laguna cu vloan pe dreapta pt. ca o gasesc la un pret mult mai mic.
Eventual as vrea sa ma lamuriti daca s-ar potrivi caroseria de pe o laguna 1 phase 1?
Sariti cu sfaturi si idei.

Va multumesc.Si Sper ca nu am postat rau.

--------------------
reno Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012) - ---- --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neiu
post 18 Dec 2009, 18:55
Post #2

Membru autentic

From: Timisoara

de cat dispui?

--------------------
renault laguna 1.8i - TM 11 RFT 1998 berlina
Florin
+
daniellu
post 18 Dec 2009, 20:58
Post #3

acum E91 M47

Intra pe site-ul de la RAR,trebuie sa gasesti acolo informatii despre recarosare sau modalitatea de a le trimite un mail.
Din cate stiu eu trebuie sa gasesti o masina din aceeasi serie de productie(aceleasi dotari sau mai multe decat actuala masina,inclusiv norma de poluare,an fabr.).
Sa pui un motor mai mare?...dupa ce rezolvi cu schimbarea caroseriei,ptr ca tu recarosare faci.Va trebui ca noua caroserie sa ajunga la RAR cu motorul tau prima data, si toate astea se fac la atelierele service agreate de ei. Si cred ca astia te vor tapa de vreo doi bani.
De accidentul tau doar pareri de rau,parca stiam masina parcata vis-a-vis de spital pe G. Enescu.

--------------------
ex Mondeo TDCi(2006) ;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA; - nr. de Bacau ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
+
zet105
post 19 Dec 2009, 11:09
Post #4

Membru autentic

Cred ca m-am exprimat gresit.Nu vreu sa schimb si motorul.Vreau alta caroserie pe care sa-mi pun motorul meu 1.6 16v.Intrebarea era daca merge transferul de luand o caroserie pe care a fost alt tip de motorizare.

@Lupan Daniel .Da aceea era masina.Si acolo statea parcata sad.gif

--------------------
reno Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012) - ---- --
+
cridaia
post 19 Dec 2009, 11:34
Post #5

Membru autentic

From: Sannicolau Mare, Timis

din ce stiu eu ( o sursa relativ sigura ), "obligatoriu" trebuie sa fie mai noua ( cu cel putin un an ), si cel putin cu dotarile actuale, in rest...............

This post has been edited by cridaia: 19 Dec 2009, 11:35

--------------------
Volkswagen Passat - Break - TM 98 BUZ 2009 - BlueMotion
+
AlexanderCarstoc
post 19 Dec 2009, 18:58
Post #6

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

De cativa ani nu mai conteaza ce ce varsta are masina, adica mai noua sau mai veche. Ce dotari...nici o data nu a contat.
Singurul lucru care conteaza este sa fie acelasi model, sa corespunda prima parte a seriei, cea care da seria modelului. Adica berlina cu berlina, break cu break, coupe cu coupe, nu poti intre ele..
Trebuie sa ai de la un service act cum ca ti-au pus motorul tau, cu seria, pe caroseria cu seria... pentru toate iti trebuie acte doveditoare. La Rar se face omologarea si gata.

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
claudiu dimian
post 20 Dec 2009, 08:06
Post #7

Membru

From: Blaj, AB

seria motorului trebuie sa corespunda cu seria caroseriei. Altfel, daca aveti noroc sa dati peste niste cretini, patiti ca mine !http://www.reno.ro/sa-vedeti-ce-n-ati-vazut-t136957.html

--------------------
Renault Laguna 1 1996 RN
+
laguna grandtour
post 27 Dec 2009, 22:35
Post #8

Membru incepator

daca ai nevoie de o laguna brek pt recarosare iti pot vinde eu una 2.0 rt din 98, culoare visinie, impecabila 120000km reali. este de spania. si poti opri actele de la a ta si dupa aceea o dezmembrezi. sau daca esti dispus sa vinzi actele ti le cumpar eu. eu caut de ceva timp acte pt a mea sa o recarosez, dar nu gasesc nicaieri, pt ca nu-mi permit s-o inscriu!

--------------------
laguna brek - A8858DK 1998 grandtour
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 01:15
Dacia