Sfat prietenesc pentru soferii din Bucuresti, si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Sfat prietenesc pentru soferii din Bucuresti, si nu numai
Adila16 |
![]()
|
||
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|||
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am pus de cand a inceput sa ninga o bucata mare de cearceaf..prinsa intre usi.
Nu am avut nicio probleme cu lipirea de chedere. Dimineata il iau frumos si il bag in portbagaj...asa scortos cum e.Si seara cand vin de la munca il pun la loc.E perfect.Nu mai stai sa racai la parbriz cu mainile inghetate pana ti se acreste. Bafta |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
M-am intors si eu de la tara.
![]() Intr-adevar Dn2 si Dn2a sunt curate, cu cateva exceptii prin cateva comune dupa Urziceni, inclusiv. Problema e drumul judetean, cum faci stanga la Cazanesti, si sunt sigur ca nu e singurul astfel. E plin de zapada si gheata. Daca mergi cu mai mult de 50km/h inseamna ca iti place adrenalina. This post has been edited by BioHazarD: 21 Dec 2009, 23:09 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Anvelope de iarna = rulz
![]() Eu am anvelope de iarna si jante de otel de ceva timp dar iarna trecuta nu m-am obosit sa le schimb. Iarna asta le-am bagat din nou si "ma felicit in continuare pentru asta" ca sa parafrazez un clasic de pe forum. Iarna trecuta am prins putina zapada si abia mergea, in unele pante nici nu reuseam sa urc decat la limita, iar acum incaltat de iarna merg fara probleme. Ieri din cauza dezapezirilor a trebuit sa ies pe trotuar, ca eram blocat grav in fata, si am urcat bordurile pline cu zapada fara nicio problema. Nu am sa mai fac greseala sa merg iarna fara anvelopele de iarna. E o diferenta imensa. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
am facut azi 3 ore din bucuresti pana in afumati. pe sensul celalalt coada se intindea de la afumati din curba la 90 grade pana la bucur obor (NO SHIT!).
Waaaadaaaaaafuuuuuuk? |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
La ce ora Fratzica?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
de la ora 15 am intrat in coloana
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Se intamplase ceva anume sau la fel voi pati si eu maine... azi?
![]() This post has been edited by MuciX: 22 Dec 2009, 01:11 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stau in Voluntari, e ceva normal
![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 22 Dec 2009, 01:21 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut ieri 45 minute de la Mc Donalds Brancoveanu pana la Eroii Revolutiei. Nu cred ca e mai mult de 1 km. In sensul celalat de mers, totul era ok. La City Mall erau 3 politisti de la circulatie care dirijau traficul, lasand pe cei care veneau de pe Sos. Giurgiului sa treaca nestingheriti, fara sa stie ce se intampla pe Sos. Oltenitei. De regula, ca sa ajung in centru o iau pe Calea Vacaresti, insa ieri nu stiu ce-a fost cu mine... Probabil am vrut sa mai schimb ruta si vad ca rau am facut.
Hai Romania ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Fratzica |
![]()
|
Mutzule eu am drum spre Afumati daca nu zilnic, macar la 2 zile. Pana acum nu am mai vazut asa ceva. Am zis si eu ca va tine coada pana la Europa dar n-a fost sa fie, a tinut fix pana la doraly. De-acolo s-a mers pe o singura banda pentru ca se facusera 3 benzi pe contrasens. Eu am facut peste 3 ore luand-o pe toate scurtaturile posibile. Dupa Agip-ul de la avion am luat-o dreapta si am mers pe o strada paralela cu strada principala, am iesit fix inainte de podul de la europa. Dupa pod am luat-o iar la dreapta, pe o straduta paralela si am iesit pe undeva pe langa rompetrol. Noroc cu GPS-ul, ca altfel stateam si mai mult.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
mă tot contrazic cu un coleg....care combinatie este mai buna pentru iarna?
205/55/R16 aliaj? 195/65/R15 tabla ? |
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
cu cat mai subtire roata, cu atat mai bine. Deci tabla de 195/65/R15 e mai buna. Plus ca e mai grea decat cea de aliaj.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am jante de aliaj la ambele masini.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
BioHazarD |
![]()
|
QUOTE(Fratzica @ 22 Dec 2009, 00:02) am facut azi 3 ore din bucuresti pana in afumati. pe sensul celalalt coada se intindea de la afumati din curba la 90 grade pana la bucur obor (NO SHIT!). Waaaadaaaaaafuuuuuuk? Am prins-o si eu ieri. Din voluntari pana la intersectia cu sos Andronache = fix o ora. Pe sensul de iesire era coada MUUULT mai mare. |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Fratzica, mergi pe unde zic eu ca fac drumul asta de ani buni
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Fratzica |
![]()
|
multam frumos pentru sfat
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Azi cum se prezinta? Imi iau termosul la mine?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
A l e x |
![]()
|
QUOTE(Mutzunache @ 22 Dec 2009, 02:16) mergeti pe Andronache si acolo este aglomerat, dar se merge, la intersectia cu Fundeni, in loc sa mergeti inainte, faceti stanga, dupa calea ferata, faceti prima la stanga si o sa iesiti la podul din Voluntari, sau o luati inainte si o sa iesiti pe centura, faceti dreapta si ajungeti la al doilea pod la iesirea din Voluntari si de acolo Vrei sa spui dreapta, nu? Ca am sa incerc si eu dar presupun ca de pe Andronache dreapta trebuie sa faci ca sa intri inapoi pe DN2. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
minunat prin bucuresti azi-dim. am facut undeva in jur de 40 min pana la munca in conditiile in care in mod normal fac 60 - 90 minute
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Mutzunache |
![]()
|
Da, la dreapta, ca stanga duce in Pipera, scuze.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Au aparut reisarii
![]() Sfat ptr. ei...stati ^$@#^$# acasa |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
BioHazarD |
![]()
|
Ce sunt aia? "raceri"? Am vazut si eu destule specimene cu gume de vara, cel mai probabil, care forjeaza masinile prin zapada desi le fug rotile in toate partile.
![]() This post has been edited by BioHazarD: 22 Dec 2009, 21:16 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa ies in max 2 ore din Bucuresti spre Buzau, eventual prin Colentina-Afumati
spuneti-mi va rog asap cum se circula acum prin Colentina - daca a trecut careva pe acolo inteleg ca e mai ok varianta din Colentina prin Andronache pana la centura Bucuresti? |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nu stiu cum se circula acum,dar in general varianta pe andronache e mai libera...pe colentina avem carrefour si metro ....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
mi-e frica un pic de bariera aia de pe Andronache
am stat acum o luna acolo mai bine de 20 min |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Fratzica |
![]()
|
a fost frate-miu acum o ora doua pana in doraly si a zis ca traficul e ok. Acum nu stiu cum e.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
daca e coada la bariera,faci stanga imprejur si o iei pe colentina pana treci podul si pe urma pe sub pod iesi iar in andronache....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Sfat prietenesc pentru soferii din Bucuresti:
Confratilor, cascati ochii vanand gropi de ocolit, mai ceva ca la rally-raid! Au aparut adevarate cratere cam ca dupa o ploaie cu meteoriti! Parca in niciun an n-a fost asa... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:47 |