Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Merita Reno-ul?, Regretati careva alegerea facuta?, pentru toate tipurile indiferent de an

regretati ca ati ales renault?

regret [ 44 ] ** [13.37%]
nu regret [ 285 ] ** [86.63%]
Total Votes: 329
Guests cannot vote 
filmnotic
post 19 Mar 2007, 20:12
Post #1

Membru incepator

Group: Members

M1, an2000, 1,6 16v
150.000 km
Vestile rele:
Toate bobinele inductie schimbate (cica defect de fabricatie; erau Sagem)
Termometru exterior arata constant >50 celsius
Suspensii facute praf/ Inlocuite.
Bancheta spate troncane. Problema des intalnita la toate hatch-back-urile)
Servisu reno de cacao. Improvizatii cu izolier band facute de maestrii din servis si descoperite de mine.+ Scoruri de te ia ameteala pentru te miri ce. Ex.: "completat lichid spalare parbriz - 7 euro"

Vestile bune:
Masinuta asta a facut un adevarat test de anduranta la viata ei:
Drumuri forestiere la greu, toate vagaunile posibile, tot ce inseamna offroad cu o masina de genu asta (exceptand inundatiile de anu trecut) a vazut si gustat.
Drumurile din bucuresti sunt floare la ureche.
-----------------------------------------------------
Tragand linie, merita!

This post has been edited by filmnotic: 19 Mar 2007, 20:26

--------------------
Renault Megane - b99los 2000 1,6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FlorinG
post 19 Mar 2007, 21:42
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Am mai avut înainte și alte mașini nu de rangul acesteia și am avut probleme mai mari sau mai mici și cred că merită banii!
Nu contest că la aceeași capacitate, putere, volum, etc, etc .... există și auto mult, mult mai bune, dar aceasta la banii pe care îi voi da ....
Nu trebuie să mergi la service pentru orice! Încearcă să-ți rezolvi problema în minte adică să fie cât se poate de reală (este un topic aici cu ambreiajul care vibrează de care toți cei care îl citesc suferă "cred că din simpatie" prin rezonanță), caută să-i găsești rezolvarea aici sau aiurea și insistă să-ți rezolve cât mai profesionist cei în măsură iar "așa face toate" să nu mai acceptăm din gura unor mecanici cu mâinile pe jumătate în buzunarele noastre! Poate am avut noroc și sper să mai am cu RENO. Poate sunt mult prea încrezător, visător ...
Am mai spus există trei soiuri de mecanici: cei bătrâni care nu mai înțeleg noile fenomene, cei tineri care nu au experiență și cei care s-au făcut mecanici pentru că aici mai pică și pică din greu
Fac parte din Partidul Mulțumiților!
replică din Divertis) 090.gif
124.gif

--------------------
Reno*Opel Clio 1.5dCi 80CP, 2006 Opel Astra Clasic III, 2013
Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T
+
ramm
post 19 Mar 2007, 22:10
Post #3

Membru autentic

Pentru cat am dat pe Clioiot eu zic ca MERITA!

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
R19/16v
post 19 Mar 2007, 23:22
Post #4

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Dupa o revizie de 120.oookm de 1600ron si dupa cat de chinuita a fost masina asta... MERITA!

(scenic '03 1.9dci)

P.S. Am uitat de R19le de 1.4e cu 350.000km nedesfacut vreodata...

merita cu varf si indesat

This post has been edited by R19/16v: 20 Mar 2007, 10:07

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
cj98czh
post 20 Mar 2007, 08:43
Post #5

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Dupa un R25 care a trecut de 300.000 de km, si un Megane care a mers foarte bine pana acuma...eu zic ca sigur merita....avand in vedere istoricul, adica pe langa cele 2 renault-uri existente au mai fost inca un R25 si un R18 si sper in viitoarul apropiat la Laguna....sigur merita biggrin.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
traffictours
post 20 Mar 2007, 09:07
Post #6

Membru autentic

Group: Validating Reno

Raport pret/calitate(plus optiuni) imbatabil! Singura problema ar fi devalorizarea mai rapida decat marcile germane, dar in cazul unui second hand pierderea se diminueaza mult.

--------------------
BMW - -
+
FlorinG
post 20 Mar 2007, 18:33
Post #7

Membru autentic

Nu e același lucru dacă cumperi sau vinzi!
Care parte a paharului o vezi?
Cea plină sau goală?

--------------------
Reno*Opel Clio 1.5dCi 80CP, 2006 Opel Astra Clasic III, 2013
Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T
+
CGB
post 20 Mar 2007, 19:55
Post #8

CGB

From: behind

raportul dotari-pret e bun. atat. d-aia si atrage clienti. in rest nimic. si aici ma refer la modelele de dupa 2000-2000 si ceva. de cand cu megane 2.1, symbol faza 3...etc.

din partea mea nu merita. am symbol dci din 2003 cu 35.000km la bord (exista posibilitatea sa am probleme cu vestita pilitura. sau nu). da' ptr faptul ca stau cu frica-n san ca tre sa scot cateva mii de euro in cazul unei prob (si ptr modul cum s-au purtat kktii de la reno cu mine la achizitia celui de-al doilea symbol), spun un NU hotarat la intrebarea daca merita sau nu renoul.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
ssilviu
post 20 Mar 2007, 20:47
Post #9

F1 Man

From: Nicaieri

Frate, ai o problema. Tu esti nemultumit de renault din cauza unei probleme care nici macar nu a aparut.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 20 Mar 2007, 21:00
Post #10

CGB

cand stii ca exista posibilitatea (cat de mica) sa apara nu prea te-ai simti confortabil nici tu. si ma refer la o problema majora (de care se stie) si care te usuca la buzunar. daca era o chestia marunta nu comentam nimic. n-am auzit de nici o rechemare in service a reno, ca sa se rezolve problema cu pilitura.ii ustura buzunaru daca ziceau :"symboalele din 2002-2003-2004 dci de 65 cp au o verificare moca la serivce ca sa vedem daca e sau nu pilitura. si daca e schimbam ce trebuie, ptr ca reno e o firma serioasa care tine la clientii sai".

deci imi permiti sa fiu in continuare anti-reno. daca nu e cu suparare.

--------------------
DRD
post 20 Mar 2007, 21:15
Post #11

Membru autentic

From: Brasov

Desi serviceul Reno e naspa in majoritatea cazurilor,masina merita.

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
A l e x
post 20 Mar 2007, 21:46
Post #12

Showing the fangs of rage

cristib cred ca-si dorea Mercedes dar singura masina pe care si-o putea permite era un Clio Symbol echipare Expression, e normal ca e frustrat de masina care o are. wink.gif

Nu o lua in nume de rau dar asta e parerea mea, majoritatea carcotasilor posesori de reno sunt frustrati ca nu au o masina cu o imagine mai buna, si de asta atatea nemultumiri.

Probleme, greierasi, sunt si la VW-uri, dar f. multi oameni isi iau VW-urile atat cu portofelul, cat si cu inima, astfel cand au o problema spun "Vai, saracul meu Golf, uite ce a patit..." in loc de "Zic Renault si trag apa"

Eu unul n-am avut probleme cu Renault-ul si n-as ezita nicio clipa sa imi iau inca unul daca bugetul nu-mi permite mai mult. Ca imi doresc si eu masini mai tari, e normal, dar ma multumesc cu ce am. Si cristi, tu ai cel mai ieftin si mai vechi Renault, ai testat macar restul masinilor (nu-mi zi ca ai citit pe forum) ca sa generalizezi toata marca in functie de experientele tale cu un model de generatie veche ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
CGB
post 21 Mar 2007, 09:08
Post #13

CGB

man mi se rupe de imaginea pe care-o are o anumita marca. io vreau o masina care sa mearga. si apoi is adeptul masinilor mici (corsa, polo, clio, ibiza...etc). astea-mi plac mie. frustrat ca n-am mercedes??? sa fim seriosi. si dac-aveam mertz si-i picau injectoarele aiurea crezi ca ii ridicam statuie si continuam sa zic "vai ce masina buna". imi bagam picioarele in ea imediat.

acu', din muntele de frustrare in care traiesc iti propun un exercitiu:
tu ai una bucata symbol dci din 2003 despre care afli ca s-ar putea sa fie dintr-un lot cu ceva probleme (si nu prob de genu ca face roata galma sau scartaie usa). probleme care apar din vina constructorului. si problemele astea daca apar s-ar putea sa te coste cat juma de masina (a mea face acu cam 6500 euroi). este c-ai sta foarte linistit si-ai ridica in continuare in slavi renault-ul. ai zice:"asta e. se strica se strica. reno rulzzzz in continuare. e cea mai tare, cea mai mare, cea mai buna, cea mai frumoasa". mai ales dupa ce aia de la vocea clientului iti dau elegant cu flit, in momentul in care ii intrebi despre aceea problema cu injectoarele, pompa, pilitura...etc.
cand e vorba de banii mei, nu prea mai conteaza ce masina am daca apar probleme. mai ales ca problemele respective sint stiute, dar nimeni nu vrea sa recunoasca.

hai man, pune-te in locu meu. sa tremure izmenele pa tine la fiecare trepidatie a masinii si sa te gandesti :"gata s-a dus.adio injectoare si pompa. 3000 euroi ma costa". este ca reno rulzzzzz?
apropo nu vrei sa cumperi un symbol dci din 2003 cu 6500 euro. merge perfect deocamdata, dar s-ar putea sa apara problema cu pilitura. poa' sa apara sau poate nu. te risti? ti-l las la 6000. are doar 35.000km. are si AC si cd si jante si vopsea metalizata. merge brici. da' si daca se strica te costa fro 3000 euroi. da' totusi s-ar putea sa n-aiba nimic. cum??? nu vrei sa risti?!?!? serios???? smile.gif

p.s n-am nici cel mai vechi, nici cel mai ieftin model. sau ma rog daca un model din 2003 e vechi ptr tine, scuza-ma ca n-am bani sa-mi schimb masina anual.io zic ca am doar un model cu posibile probleme. is modele mult mai vechi si mai ieftine care merg brici. io s-ar putea (sau nu) sa am ghinion. da' daca ghinionu e pa banii mei......intelegi.

This post has been edited by cristib: 21 Mar 2007, 09:17

--------------------
R19/16v
post 21 Mar 2007, 09:21
Post #14

Oldschool Member

From: Ploiesti

post-336-1110552475.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
diesel_power
post 21 Mar 2007, 10:44
Post #15

Membru autentic

From: diaspora

Nu regret ca am ales Reno. Este un compromis bun pentru pretul pe care-l ofera. Mai are mici neajunsuri din cauza pretului dar sunt constient de ele si pot trai cu ele.

Singurul regret este ca n-am avut bani de Megane 1.5dci 100cp wub.gif , mai ales acum ca are 105cp si 6 trepte cred ca este o masina super pt drumuri extraurbane.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
Solon
post 21 Mar 2007, 11:29
Post #16

Membru autentic

Eu zic ca merita banii dati pe un Renault.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
A l e x
post 21 Mar 2007, 12:33
Post #17

cristib : Atunci, ca sa citez un membru de aici, "lasa-ne in prostia noastra" cu Renault-ul si nu intra in fiecare topic sa-l strici cu "Reno-ul e de ca**t" si alte faze.

Te inteleg, ai avut probleme, imi pare rau pentru tine. Nu zic, sa patesc si eu multe chestii, cu orice masina, si eu mi-as schimba parerea, dar as spune-o odata si gata, nu sa stric orice conversatie.

Eu nu iubesc Renaultul, viitoarea mea masina s-ar putea sa nu mai fie Reno (sau frantuzeasca), nu stiu, dar e si f. posibil sa fie tot un Megane, nu pentru ca "renoooooo rulzzzzzzzzzzzz" dar pentru ca "renooooooo rulzzzzzzzzzzz la bani mai putini".

Deci da, se merita Renault, pentru ca la banii care-i dai nu-ti iei nimic cu acelasi motor si aceleasi dotari.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Turkish
post 21 Mar 2007, 13:58
Post #18

Membru autentic

eu regret.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
rty745
post 21 Mar 2007, 14:10
Post #19

Membru

din cate am vazut eu, titlul topicului se termina cu semnul intrebarii. Dupa parerea mea asta inseamna ca s-ar putea sa "da", sau, s-ar putea sa "nu". CristiB a raspuns ca el crede ca "nu", si a dat niste motive. Imediat s-au gasit mai multi care sa-i zica ca e frustrat , sau ca strica topicul. Nu mi se pare corect deloc. Adica daca nu cred ca reno merita banii nu am voie sa postez???

apropo, nici eu nu (mai) cred ca reno si merita banii. Sunt toti care au parerea frustrati ori sunt negativisti? si sunt toti cei care prefera altceva niste parveniti snobi? daca da mai bine scimbati titlul topicului in "Reno MERITA!!!!" si inchideti-l ca sa nu mai posteze vre-un carcotas laugh.gif

ps. stiu ca sunt offtopic , da' si mesajele la care m-am referit sunt....

--------------------
laguna 2.0 dci privilege 2008

ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp
+
A l e x
post 21 Mar 2007, 14:17
Post #20

rty : E una sa raspunzi la o intrebare, si e altceva sa faci ce fac Turkish si cristib pe acest forum, unde intra sa vorbeasca de cat de prost e Reno-ul in orice topic. Am inteles, regreta alegerea, Turkish are Accord acum, ii doresc si lui cristib sa-si permita o masina pe placul lui, dar "enough is enough", vorba americanului.

Lasati-ne frate in tampenia noastra de posesori de Reno care nu isi regreta alegerea, am inteles ca voi nu mai vrei Reno, ce mai cautati aici ? Si eu cred ca Logan-ul e o masina f. proasta dar nu am intrat niciodata pe DaciaClub sa ma iau de posesori...

Renault-ul in general, isi merita banii.. Asta e ideea de baza... Asta ca sa fiu si putin on-topic. Aproape 100.000 km cu ambele Renoaie din semnatura, si doar 2 interventii la clio, una din cauza mea, una recenta la ventilator, dar nimic grav.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Turkish
post 21 Mar 2007, 14:40
Post #21

Membru autentic

Alex tu esti defect la cap? Ce am facut omule? am raspuns cat se poate de simplu si sec - tocmai pentru ca stiu ce declansez daca ma apuc sa dau detalii - la intrebarea din topic.

Daca vrei sa auzi numai lucruri bune despre reno, fa-te admin si cenzureaza toate topicurile care au conotatii negative.

Sa inteleg ca sa intri pe toate topicurile sa vorbesti despre cat de nemaipomenit este reno e ok dar sa intri sa vorbesti despre faptul ca esti nemultumit nu? Nu crezi ca e o atitudine cam comunista?

Si daca e un topic despre regrete ce anume iti da dreptul tie sa te apuci sa nominalizezi oameni si sa le pui etichete?? Ti se pare normal? Sau pur si simplu ai avut astazi o zi mai dificila?

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
CGB
post 21 Mar 2007, 15:52
Post #22

CGB

reno nu mai merita din punctul meu de vedere.
eu am si laudat reno cand a fost cazul. la consum sint super multumit, am scris pe undeva ca un tovaras are symbol 1.4 din 2000 si n-a avut nici o prob, taica-miu si-a luat symbol 1.4 (care merge bine deocamdata, desi are prea putini km la bord ca sa imi fac o parere).masina mea merge bine inca (cu exceptia unor greierasi si a unui maner de usa rupt). sint multi care au reno si merge brici. da' io m-am saturat sa stau cu teama ca-mi crapa masina din cauza unei erori a astora de la renault. e ca si cum as sta intr-un bloc cu bulina rosie pe el si in viitor se anunta cutremur. asa ma simt io cu symbolul meu. si s-ar putea sa fie curemur sau nu.

eu mi-am exprimat un punct de vedere personal.asta e parerea mea ca posesor de renault. acu' n-or sa scada vanzarile reno ca ma vait io aci. eu n-am facut decat sa relatez situatia mea. si nu inteleg de ce unii nu pot convietui cu persoane care au pareri diferite de ale lor si trebuie sa recurga la etichete gen "frustrati"...etc.
da'n fine, ca sa fie toata lumea multumita declar si eu "RENO MERITA FIECARE BANUT".

--------------------
A l e x
post 21 Mar 2007, 16:42
Post #23

Turkish, nu am zis ca ai facut ceva in topicul asta neaparat, vorbeam de tine in general, si nu sunt comunist, nu vreau sa aud numai de bine de Renault pentru ca nici eu nu spun numai de bine de el, dar cum am spus, de la pareri negative la a sta in orice topic pentru a critica Renaultul si a strica conversatia e o mare diferenta.

Stim toti povestile voastre, suntem toti intristati, nu mai e nevoie sa le repetati. Daca nu contribuiti cu obiectivitate la discutii duceti-va si voi pe alte forumuri si lasati-ne pe noi in pace.

Si cristib, tu te iei de o marca intreaga judecand-o dupa modelul cel mai ieftin si cel mai vechi. Mi se pare cam aiurea.

Oricum, asta am avut de spus, sper sa nu jignesc pe nimeni ca nu asta e intentia. Oricum nu incercati sa ma luati cu faze gen "asta e parerea mea". Am inteles parerea, am auzit toate textele, gata, linistiti-va.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
cri123
post 21 Mar 2007, 16:51
Post #24

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Ca de obicei, unii sunt multumiti altii nu. Iar acest thread s-a transformat in scandal.

Cred ca parerile tuturor sunt importante, insa nu au rost si certurile pe langa.

Pentru mine Reno merita, am luat si a 2-a masina Reno. Nu cred ca la banii aia primeam ceva calitativ/dotari/putere apropiat si nu am vrut sa platesc diferenta pana la altceva numai pentru nume. Iar la ce as fi vrut sa platesc diferenta, gen BMW sau Audi sau Merc (sau Honda lui Turkish - super masina), nu am avut fondurile.

--------------------
Renault Laguna 2 2006 2.0T dopat cu 30 ponei
Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001
+
Turkish
post 21 Mar 2007, 16:57
Post #25

Membru autentic

Si eu am auzit textele tale si cu toate acestea nu iti spun sa te duci in alte parti si sa ne lasi in pace. Mi se pare incredibila atitudinea ta. Lipsa de toleranta. Obtuzitatea.

Ar mai fi lucruri de spus despre ceea ce tu numesti "obiectivitate". Dar nu vreau sa bat campii aiurea si offtopic asa ca te las sa te bucuri despre ce alegere fabuloasa ai facut.

Daca o sa mai am vreodata vreun impuls sa scriu ceva te intreb intai pe tine pe PM si iti trimit spre aprobare textul. Sa traitzi!

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
dil
post 21 Mar 2007, 16:58
Post #26

Membru verde

From: Corbeanca, Ilfov

Eu sunt foarte multumit de Renault. Urmatoarele masini care le voi avea vor fi tot Renault.

Poate ca ar fi interesant de facut un poll cu DA sau NU.

--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
mister
post 21 Mar 2007, 16:58
Post #27

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

Alex, o intrebare personala pe care n-am vrut s-o adresez pe PM: ai avut o zi grea?

PS:Lasa-i domnule sa scrie. Care-i problema ca scriu numai de rau despre Renault? Vrei sa autocenzureze si sa scrie numai de bine? Cei care au cunoscut politica pumnului in gura sau alta metoda stalinista(ca tot zicea turkish de comunisti) sunt convinsi ca este un imens deserviciu adus oricarui fenomen, indiferent de natura lui. Doar injuriile sunt interzise si sanctionate nu si parerile. Cu respect.

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege - 1,5 dci 100 CP 2006
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
A l e x
post 21 Mar 2007, 17:04
Post #28

Nu, am avut o zi ok... M-a plouat putin in rest nimic nasol, mersi de intrebare wink.gif

Eu nu i-as cenzura pe Turkish si pe cristib daca as fi admin, ei nu incalca regulile cu nimic, dar le-as spune frumos, cum le spun si acum, sa o lase mai moale... Dar daca Turkish a promis ca-mi cere aprobarea s-a rezolvat totul, e mai bine asa ca il voi invata de bine.

Sunt forumuri unde se ridica prea tare in slavi masinile si nici asa nu e bine, deci nu vreau asta, dar mi se pare cam imoral ce fac baietii, si lipsa de respect fata de restul. Asta e parerea mea, si atat. Ei ai dreptul sa faca ceea ce fac, dar devine stresant la un moment dat, si asta vreau sa subliniez. In rest, fiecare scrie ce vrea, e un forum public intr-o tara libera.

Hai sa nu ne mai certam ca n-are rost

wub.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
mister
post 21 Mar 2007, 17:12
Post #29

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

QUOTE(A l e x @ 21 Mar 2007, 17:42)
Oricum, asta  am avut de spus, sper sa nu jignesc pe nimeni ca nu asta e intentia. Oricum nu incercati sa ma luati cu faze gen "asta e parerea mea". Am inteles parerea, am auzit toate textele, gata, linistiti-va.
*

QUOTE(A l e x @ 21 Mar 2007, 18:04)
Nu, am avut o zi ok... M-a plouat putin in rest nimic nasol, mersi de intrebare wink.gif
Sunt forumuri unde se ridica prea tare in slavi masinile si nici asa nu e bine, deci nu vreau asta, dar mi se pare cam imoral ce fac baietii, si lipsa de respect fata de restul. Asta e parerea mea, si atat. Ei ai dreptul sa faca ceea ce fac, dar devine stresant la un moment dat, si asta vreau sa subliniez. In rest, fiecare scrie ce vrea, e un forum public intr-o tara libera.
Hai sa nu ne mai certam ca n-are rost [SIZE=7]
wub.gif
*

E bine ca intr-un final am ajuns la un context (cu rosu biggrin.gif ) pardon consens (cu bold ) cheers.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege - 1,5 dci 100 CP 2006
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
CGB
post 21 Mar 2007, 17:12
Post #30

CGB

ce inseamna modelul cel mai ieftin si cel mai vechi? e din 2003 masina. are 3 ani si 7 luni vechime.si motorul este din ultima generatie de dieseluri. de ce e veche? si daca-i ieftina si veche inseamna ca trebuie sa aiba probleme? sau noi judecam o marca numai dupa modelele de top? daca e ieftina si veche sa nu-i mai puna sigla reno pe ea si gata.

si poate-s unii care nu stiu "povestile noastre". si alora o sa le zic mereu sa aiba grija cand cumpara un reno. mai ales daca se orienteaza catre motor diesel. si mai ales daca e clio.

p.s am tot respectul fata de coforumisti. n-am nimic cu ei (desi alex zice ca-i jignesc). io am ce am cu renault. cu firma renault. cu renault romania. ce treaba are supararea mea fata de renault cu jignirea coforumistilor? io jignesc marca reno, nu posesorii, io injur renault romania nu pe cei care-au cumparat reno. ce-i asa greu de inteles? daca se ajunge la a te supara pe cineva care zice ca reno sucks (tu avand reno) e nasolie treaba. doar daca nu cumva exista fro legatura intre reno si persoana in cauza. e o masina, o tabla cu roti mai oameni buni.

o sa cer si io aprobare in viitor, inainte de a posta.

This post has been edited by cristib: 21 Mar 2007, 17:23

--------------------
6 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 22:03
Dacia