problema curea alternator
![]() ![]() ![]() |
problema curea alternator
zeusrazvy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
O fi avut vreun defect ceva, sau de proasta calitate.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
vreun defect de fabricatie la cureaua noua sau fulia sa transformat in" cutit"....de la uzura vechii curele.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
QUOTE(Adi R5 @ 14 Dec 2009, 21:20) vreun defect de fabricatie la cureaua noua sau fulia sa transformat in" cutit"....de la uzura vechii curele. si cum se poate repara... am mers la un mecanic... am tacut cat am tacut pana mia dat dovada ca e defect de fabricatie dupa a inceput ca is rolele intinzatoare si cealalta(3 mil plus nu cred ca rolele alea mici pot sfasia cureaua.. e stupid alea sa taie cureaua imposibil plus se invarteau perfect am mers la alt mecanic... sa vedem ce imi zice |
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
rolele ca rolele..dar fulia nu e din aia lata cu mai multe caneluri? poate fulie e hiba...sau poate doar fosta curea noua...poate ai primit cureaua gresit si cine a montat-o nu a fost foarte atent la ea...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:04 |