Car of the year - 2010
![]() ![]() ![]() |
Car of the year - 2010
Smiley |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Nu merge făcut un poll? Așa, de curiozitate măcar, să vedem ce ar ieși pe „plan local”… Pun degetul pe noul Astra …
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
Lexus RX450h
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
eu aleg cu mana pe inima Renault Scenic...frumos,practic,elegant,spatios
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sevi...cruze....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
panamera
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Mercedes E Classe
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Va câștiga Cruze, cu așa preț și dotări... Eu totuși n-aș avea curaj să cumpăr așa ceva.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in schimb ai cumpara civic sedan???
cruze va castiga doar daca are si cutie auomata pe diesel..... nu stiu daca vor da 2 ani la rand lui opel.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
as alege peugeot 3008/5008. Tari rau masinile astea. Peste Scenic / Espace dupa parerea mea.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Masina anului tine cont de diverse criterii, unul dintre ele e pretul, altul e volumul de vanzari. Nu o sa iasa masina anului una foarte scumpa si produsa in serie mica, chit ca masina e exceptionala.
Ca o medie asa eu as zice Opel Astra. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
fratzica.....nu e asa ca de fapt 5008 concureaza cu grand scenic...si c4 grand picasso....
This post has been edited by b76bgaarh: 28 Sep 2009, 14:58 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.805 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(adip @ 28 Sep 2009, 15:49) Glumeam si eu. Sunt destule masini care nu au ce cauta in lista aia. Nu aduc nimic nou. Mie mi-ar place Peugeot 3008.PS. Dar daca este sa comentez despre M3, as zice sa sunt solutii prezente pe masina mai ieftine decat cele de pe Symbol asta nou. ![]() De fapt ce a construit reno in ultimul timp nu prea mai are logica. This post has been edited by IRONICK: 28 Sep 2009, 15:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
de aici: http://www.caroftheyear.org/auto/our-spirit
The Car of the Year is an international award, judged by a panel of senior motoring journalists across Europe. Its object is to acclaim the most outstanding new car to go on sale in the 12 months preceding the date of the title |
-------------------- |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Dacia de ce nu este? Au bagat Chevrolet Cruze si opel astra si nu baga dacia.....cine cumpara cruze? daca am vazut 1-2 pe strada.....cine are curajul sa cumpere un Chevrolet?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Wake up! Citește mai sus un rând de ce... Sandero a câștigat anul trecut. Ce model NOU a scos Dacia în ultimele 12 luni?
În Europa a câștigat Polo anul ăsta. This post has been edited by C a t a l i n: 15 Dec 2009, 22:16 |
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Și Ford Fiesta în România … COTY 2010
This post has been edited by Squirrel: 16 Dec 2009, 09:14 |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cruze e pe platforma de Astra... si are cel mai bun scor EuroNCAP deocamdata (96% protectie adulti). Plus ca e destul de ieftin. Eu as cumpara.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Chevrolet Cruze este fier-beton si rezista exceptional la accidente. Nu va mai uitati la Aveo, baietii de la Chevrolet si-au invatat lectia.
Plus ca te simti in el ca intr-o limuzina. Cei interesati de Astra... musai aruncati un ochi la Cruze. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
IRONICK |
![]()
|
shevi inca nu a invatat cum se fac masinile, doar importa tehnologie de pe alte masini
This post has been edited by IRONICK: 16 Dec 2009, 14:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai... multa lume invata. Dar ca unu' care a supravietuit fara nicio zgarietura impactului lateral cu un tramvai (intrat in portiera mea, din vina mea)... intr-un Chevy Cruze... iti spun: la capitolul siguranta este de nota 10!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
O fi, dar pe mașina aia doar sigla e proiectată de Chevy
![]() |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 16 Dec 2009, 13:58) Dar ca unu' care a supravietuit fara nicio zgarietura impactului lateral cu un tramvai (intrat in portiera mea, din vina mea)... Am vazut pozele la vremea cand s-a intamplat. Masina s-a comportat bine. Asta datorita faptului ca se trage din Opel.This post has been edited by IRONICK: 16 Dec 2009, 14:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 22:55 |