Cum desfac manerele de la geam?
![]() ![]() ![]() |
Cum desfac manerele de la geam?
johnnie_walker |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 31 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1991/GTI
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tragi de parca n-ar fi ale tale.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Corect !
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
johnnie_walker |
![]()
|
din pacate ... sunt ale mele .
![]() chiar nu stie niciunu? reformulez ... cum dau jos panourile interioare ale usilor din spate? ![]() ![]() si daca stiti cumva ... unde gasesc capacul de la rezervorul de benzina? nu chestia cu yala, ci capacul din exterior, cel de aceeasi culoare cu masina This post has been edited by johnnie_walker: 7 Dec 2009, 18:42 |
--------------------
Renault
19
1991/GTI
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
de regula ies prin fortare acele manere.
sunt niste urechi de plastic care calca pe un ax metalic... Un sfat: iei o surubelnita dreapta mai lata si curata (sa nu patezi fata de usa) bagi surubelnita intre fata de usa si maner pana la capatul manerului (nu stiu dc ai inteles) si apoi faci o parghie, exact ca un levier. cu atentie sa nu rupi sau murdaresti fata de usa !!! ideea este sa impingi manerul nu sa-l tragi (cred ca ai inteles acum....) |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ma insel fata usa spate:
sub maner ai doua suruburi , sub scrumiera ai un surub scoti manerul de actionare geam prin fortare si apoi tragoi usor de fata de usa . de jos in sus , mare grija in partea superioara are umar .( tagi de jos deslipesti de acel silicon acrifix ( mastic ) si apoi tot panoul la un ungi de 30-40 grade il ridici 2 cm in sus pt a se desprinde de partea superioara (cheder-lama geam) spor la munca ![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
vionik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 9 May 09 ![]() |
trebuie sa tragi tare de ele sau baga un cleste dupa ele si trage
|
--------------------
renault 5
renault 19
1994 1,8 litri
|
|
johnnie_walker |
![]()
|
mersi mult baieti .
![]() maine incerc din nou . sper ca voi reusi. ca un mic offtopic ... mecanismele de inchidere centralizata, se ung cu vaselina...sau ulei? ca tar e greu merg. deasta si vreau sa desfac |
--------------------
Renault
19
1991/GTI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Le desfaci, le speli pana sunt mai curate decat erau cand le-a pus francezu' acolo, le gresezi cu un wd-40, sau un lubrefiant lichid si le pui la loc.
Nu vaselina, nu ulei... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
100% de acord.
nu vaselina, nu ulei !!! |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
drgsrtr |
![]()
|
![]() dragosh1969 Group: Members Posts: 64 Joined: 26 August 09 From: Suceava ![]() |
Aceeasi problema o am si eu cu manerul de la usa stanga-spate! Nu vrea sa iasa oricat m-am obosit eu!
![]() This post has been edited by R19/16v: 11 Dec 2009, 11:04 |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour - 1.9 dCi (120 Hp)
- SV12***
2003
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu te-ai obosit in directia buna.,
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:51 |