Exista greierasi in L3?, Pentru ca in Megane incep sa ma satur de ei...
![]() ![]() ![]() |
Exista greierasi in L3?, Pentru ca in Megane incep sa ma satur de ei...
cip2k7 |
![]()
|
||
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|||
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Eu am laguna 3 cam de-o luna si 2000 km pana acum nu au aparut "greierasii" , ce am mai citit pe aici ca la unele au aparut deja grierasii, ce mi se pare mie aiurea este pachetul de drumuri grele suspensiile fiind foarte rigide si cand treci peste o denivelare sunt cam deranjante dar in schimbul disconfortului din cauza suspensiei la capitolul viraje nu am cuvinte sa descriu cum se inscrie si ce siguranta iti inspira, poate in timp sa se mai inmoaie putin suspensia si atunci zic eu o sa fie totul ok.
This post has been edited by csorin66@yahoo.com: 23 Oct 2008, 17:07 |
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
2008 Privilege ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
eu la 12,000 km am 1 greieras si in BMW 325xi, so....
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Greierasi au toate...
![]() Am avut ocazia sa vad unul imens intr-un lexus... ![]() Daca sunt moi (ex avensis) greiresi nu prea sunt...cel putin pana le inlocuiesti. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
TommyGun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 19 March 09 ![]() |
15.000km... exista un zgomot in bord... inca nu pot sa imi dau seama ce e... dar nu cred ca cd-charger-ul...
|
--------------------
Renault
Megane/ Laguna/
2001/ 2008
- NT 04 WFE/ NT 55 WFE
|
|
miticam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 January 06 ![]() |
Si eu am un greiere ambitios in bord in dreptultul cd-ului. L-am auzit chiar de la iesirea pe poarta reprezentantei. Nu ced ca se poate repara ceva. Mi-e sila de marea masina Laguna cea mai mare teapa pe care am luat-o in viata mea.
|
--------------------
renault
megane I
2000 1.6 8V
|
|
korn |
![]()
|
Made in France Group: Members Posts: 164 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(miticam @ 24 Aug 2009, 01:07) Si eu am un greiere ambitios in bord in dreptultul cd-ului. L-am auzit chiar de la iesirea pe poarta reprezentantei. Nu ced ca se poate repara ceva. Mi-e sila de marea masina Laguna cea mai mare teapa pe care am luat-o in viata mea. Pai de ce este asa de mare tzeapa? Lumea este relativ multumita de masina... Chiar si eu sunt multumit, aproape, in afara de consum este aproape perfecta! |
--------------------
Peugeot
508 Allure
MMXII Ex Dacia 1310 TLE
Ex Dacia Logan 1.4 MPI Preferance Ex Citroen C4 SX HDI Ex Renault Laguna III 1.5 dCi Peugeot 508 Allure |
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(korn @ 24 Aug 2009, 14:05) Pai de ce este asa de mare tzeapa? Lumea este relativ multumita de masina... Chiar si eu sunt multumit, aproape, in afara de consum este aproape perfecta! Parerile dansului demonstreaza ca forumul nu este cenzurat. Am citit ce a postat dansul, si vad ca e suparat rau pe Renault. ON-TOPIC - de cate ori am auzit greierasi, am facut control la bagaje si am inlaturat cauza - monede, pixuri, diverse bagajele plasate aiurea. M-a mai deranjat putin plasticul de ghidare a centurii, dar se aseaza in final. |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
@tse: totusi zgomotul de monede/pixuri/blabla este diferit de "pacaneli/troscaneli/greierasi" pe care le am eu in zona Cabasse si in spate dreapta lunetei. E foarte ciudat caci ziua pe caldura afara se aude doar la Cabasse (suportabil/acceptabil) dar seara cand e mai racoare sau dimineata nu se mai aude in spate la luneta. La Cabasse e constant, indiferent de drum tot se aude, in schimb la luneta e fitoasa, cand are ea chef. Ce sa imi doresc? Caldura afara sau temperaturi mai scazute sa nu mai aud sunetul in spate care ma scoate din minti! Dau muzica un pic mai tare si nu se mai aude...dar tot stiu eu ca e acolo!
|
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
E chestie de noroc cu greierii astia, daca nu ati avut noroc incercati sa ii detectati si sa rezolvati problema singuri!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
Azi, la vreo 14.000km din care vreo 8.000 facuti pe drumuri ca-n palma(e85), a aparut un greieroi! fix in fata, deasupra display ului cd, troncane tot bordul !!! daca apas pe bord sau daca o tin la peste 2000turatii dispare. Deci, MOOOOR!
|
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
neox1st |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 29 May 09 ![]() |
Eu daca il prin pe al meu...nu stiu ce ii fac... masina are doar 4000 km si se aude ca naiba in stanga sus la bord un zornait (dar nu intotdeauna). Am fost la service si dupa ce s-au uitat un pic pe acolo au spus ca nu au ce sa ii faca.
|
--------------------
---
---
---
|
|
Petrebbu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 8 December 09 ![]() |
La mine vad ca a aparut unul la numai 400 km.se aude ceva in partea dreapta fata pe la usa trebuie sa o studiez bine ca nu imi dau seama ce se aude.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2009
- IF 24 BBU 2.0 dci 150 cp
|
|
quasararoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 28 March 06 ![]() |
De GREIERI nu o sa scapam niciodata la Renault indiferent ca dam pe masina 9-10000 sau 30000!!!
Sa mearga ele bine ca greieri vin si trec. Dupa ce mi-au scos creierii pe nas la Megane, m-am resemnat cand l-am auzit pe primul la Laguna 3 la doar 1500 Km. Si nici macar nu era greiere, uitasem o sticla de suc in spatiul din usa soferului ![]() This post has been edited by quasararoma: 9 Dec 2009, 12:26 |
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCI
GT Line
- CT
|
|
neptune |
![]()
|
![]() Zaraki Kenpachi Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
am si eu niste greieri, dar care se aud doar prin strazi pavate cu beton cu gropi. Pe autostrada soarelui la 180 nu se aude decat muzica din radio. A mai fost un greiere pe la 500km, dar era in bord, i-am dat o palma si a murit.
|
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
CristianFlorea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 15 December 09 ![]() |
Eu am dat cu insecticid in Megane si i-am rezolvat pe toti...
Acum, la modul serios, Megane dar si Laguna sunt masini fiabile decat altele mai scumpe si cu pretentii. Au articulatiile slabe si cad repede bielete, amortizoare etc. Intra-ti pe forumuri la marci Premium si o sa vedeti probleme cu mult mai grave decat "greierasi" si a caror remediere te arde zdravan la buzunar. Ex: am un amic care are service auto (e full de bani) si are un Q7 (2007) si un X5 (2008). Ambele 3.000 cm TDI. Audi super fiabil. In schimb X 5 (cumparat de nou de la reprezentanta) are numai probleme incepand de la filtru de particule infundat si mergand pana la "cazut plafoniera" in cap, leduri spate arse, scaun rupt, turbina inlocuita. Asa ca, pe langa problemele de mai sus, greierasul e apa de ploaie... |
--------------------
Renault
Laguna GT line 2.0 dci
dec 2009 Ex: Megane III Sporttourer 1,5 dci 105CP
Actual: Renault Laguna 3 - 2.0 dci Actual: Skoda Octavia 3 - 2.0 tdi 150 CP mai 2014 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(CristianFlorea @ 29 Dec 2009, 15:39) Megane dar si Laguna sunt masini fiabile decat altele mai scumpe si cu pretentii. Au articulatiile slabe si cad repede bielete, amortizoare etc. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
CristianFlorea |
![]()
|
Cand spun fiabilitate ma refer in primul rand la motor si cutie. Eu de pilda am schimbat ambreiajul la Megane la 180.000 km. Incepuse sa patineze. Pe mine nu ma mai deranjeaza greierii. Ti-am zis ca le-am dat cu insecticid.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna GT line 2.0 dci
Actual: Renault Laguna 3 - 2.0 dci Actual: Skoda Octavia 3 - 2.0 tdi 150 CP mai 2014 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
atunci care masina nu este fiabila la motor si cutie? (avand in vedere ca aud din ce in ce mai des ca pica injectoarele la 1.5....
![]() Eu ma apropii de 100 k...si nu am schimbat nici bielete...sunt foarte ok din cate a spus mecanicul la ultima revizie... Avand in vedere greieri....poti sa dai tu cu insecticid la greu...tot o masina neinchegata va ramane... |
--------------------
------
------
------
|
|
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
N stiu cum o fii la altii,dar eu nu am decat un singur greieras , in spate la luneta...nu am incercat sa"dau cu insecticid"ca nu ma deranjeaza prea tare....si in concluzie eu consider L3 fff fiabila....apropo nu stiu de faza cu injectoarele la 1.5 dci ca ar cadea asa usor dupa cum spune Mihai
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
CristianFlorea |
![]()
|
Eu am un Megane 1,5 dci cu 206.000 km. Injectia se comporta exemplar, consumul super. Chiar am verificat injectia la service si mi-au spus ca e OK. Depinde unde alimentezi motorina. A mea nu a vazut altceva in afara de Rompetrol, OMV si Petrom. Citeam la topic-ul legat de consum ca cel mai mic consum o ai cu motorina EFIX de la Rompetrol.
Legat de fiabilitate iti dau exemplu tot Megane 2 Sedan. Am schimbat bielete si amortizare la 150.000 km, ambreiaj la 180.000 km. Discuri spate originale inca la 206.000 km. S-a circulat mult afara cu ea. Pe fata le-am schimbat la 80.000 km. Am pus ATE si au deja 126.000 km. Am mai schimbat la 80.000 km pivotii. Articulatiile cad din cauza gropilor. La fel si flansele amortizor. De aceea consider Renault Megane o masina fiabila. Probabil conteaza f mult si cum o exploatezi. This post has been edited by CristianFlorea: 30 Dec 2009, 09:04 |
--------------------
Renault
Laguna GT line 2.0 dci
|
Adi-Paul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 July 08 ![]() |
L3 privilege, trapa si cabasse
mic greieras sub sistemul audio, probabil de la cd-changer; nu e permanent, se aude cand si cand cand e foarte frig (vezi -16 iarna asta) cred ca se strange sticla de la trapa si scartaie putin la gropi; vara cand e cald rau scartaie cand o deschizi prima oara dupa cateva zile... altfel masina scoate mai putine sunete ca un Tuareg nou cu care am mers de curand |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
alexdan |
![]()
|
![]() juventus Group: Members Posts: 227 Joined: 16 March 10 From: Bucuresti / Constanta ![]() |
Interesanta denumirea de "greierasi". Nu am mai auzit-o pana acum. Am si eu un greieras, ca si Adi-Paul, pe undeva prin zona sistemului audio, probabil de la cd-changer, nu e permanent, exact la fel.
Trapa da, trosneste cand e frig mare, pe timp de vara nu am sesizat asa ceva. |
--------------------
Opel
Insignia Sports Tourer
1.5T AT6 165CP Innovation (2019)
- B 15k km VW Up 1.0 TSI (2017-)
46k km Kadjar 1.2 TCe (2016-2018) 121k km Laguna III 2.0 16v (2008-2016) 47k km Clio 1.4 8v (2005-2008) |
|
sorin_rusu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 8 November 07 ![]() |
Si eu am un greieras in scaunul fata dreapta, dar doar cand scaunul e gol. Daca am pasager pe el nu se mai aude greierasul.
|
--------------------
Renault Laguna III
2.0 dci, 150 CP
2008/Dynamique Megane I 1,6 16v, 110cp
Megane II 1,6 16v, 110cp Laguna II 1,8 16v, 120cp Megne II 1,5dci 105 cp |
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
La mine e unul in zona aeratorului sofer-stanga si unul care tace daca misc putin plasticul de sub butucul volanului. Amandoi sunt foarte discreti si se aud numai cu radioul oprit.
De vreo luna insa am alta problema: un trosnit usor (dar care se amplifica de la o zi la alta) la deschiderea/inchiderea usii sofer. Probabil de la arcul acela care controleaza cursa portierei. Deocamdata e suportabil. La Meganul 3 al nevestimii (care azi implineste frumoasa varsta de 2 saptamani), a aparut un greiere din prima zi in zona aerator central-radio si vad ca sa cuibarit temeinic acolo. Si asta "tace" la muzica. Ai dracu'greierii astia Renault, sunt toti melomani. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(dili @ 9 Sep 2010, 06:16) De vreo luna insa am alta problema: un trosnit usor (dar care se amplifica de la o zi la alta) la deschiderea/inchiderea usii sofer. Probabil de la arcul acela care controleaza cursa portierei. Deocamdata e suportabil. Incerca cu un spary cu ulei din ala special pt mec fine. La mine a fost o zcartiala cu troznituri la balamaua usii si s-a rezolvat. |
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
agabrean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 07 From: Brasov (RO) / Bruxelles (BE) ![]() |
Salut, eu am masina de cca 3 luni si 16.000 km si am un greier mic care apare din cind in cind, de la CD changer. In rest, placere pura. Masina se comporta extraordinar.
|
--------------------
Renault
Talisman
Estate 1.6 dci 4Control Initiale Paris Grand Scenic III 2013 2.0 BVA 150
Laguna III 2.0 GT 180 4Control Laguna II 1.9 DCI 120 |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(didiland11 @ 9 Sep 2010, 08:31) Incerca cu un spary cu ulei din ala special pt mec fine. La mine a fost o zcartiala cu troznituri la balamaua usii si s-a rezolvat. Nu prea am unde sa-l aplic, trosnitura e undeva in interiorul usii; am sa incerc insa celebrul WD40. Poate din 2-3 pufuri reusesc sa bag nitel si in interior, mai in profunzime, pe langa cauciucul ala din zona balamalelor. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Subscriu si eu la postul unui coleg de mai sus ... singuru' "greieras" il am in zona cd-changerului. Am impresia ca se misca cd-urile in el si vibreaza. E destul de enervant pe orice tip de drum ... in special ca eu cu suspensia mea simt orice denivelare in asfalt. Poate se incumeta cineva sa surubareasca prin zona cd-changerului ... ca eu nici nu stiu cum se desface
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:22 |