curatare scaun
![]() ![]() ![]() |
curatare scaun
jordy_seba |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|||
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Daca-i spuma poliuretanica slabe sanse . Incearca la cei care vand asa ceva , trebuie sa aiba si cleaner . Daca pata nu-i tare veche s-ar putea sa mai salvezi ceva .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Eu stiu ca se spala numai cu acetona. Eu am patat niste pantaloni si am curatat cat de cat cu acetona cu care sterge nevasta unghiile dar nu are concentratie mare din cate stiu eu. Dar am sa intreb si la mine la lucru pe baieti cum se sterge, ca noi injectam spuma poliuretanica. Bafta!
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Păi și cleaner-ul ăla îi tot pe bază de acetonă + încă câteva chestii și-i dedicat clar curățării petelor de spumă poliuretanică . Mă ocup de tâmplărie termoizolantă și am de a face frecvent cu genul ăsta de probleme . Reduce chiar bine daunele cu condiția , repet , de a nu fi prea vechi . Era bine dacă interveneai cu el imediat după incident , așa vor rămâne urme cu siguranță .
5 Dec 2009, 16:36: "Mecanic" se poate curăța doar de pe suprafețele cu aderență redusă ( sticlă , metal , suprafețe lăcuite ) cu condiția de a nu mâzgăli spuma , deci de a o lăsa să se usuce așa cum este . This post has been edited by ardelut: 5 Dec 2009, 16:36 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Am vorbit cu baietii si mi-au spus ca daca e mai veche nu mai iasa cu nimic, mai ales pe haine sau material textil. Ar fi totusi o solutie. Cica, aburul descompune spuma si se usuca, se face ca nisipu, eu zic ca ultima sansa e sa fierbi husa daca o poti da jos. Bafta!
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
daca merge cu abur vezi ca fac reclama pe la tv la un minicuratator cu abur sub presiune. s-ar putea sa fie ideal pt problema ta.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Cauta prin oras la tine,undeva unde se curata cu abur ( haine sau alte chestii)
Mai nou au si pe la unele spalatorii auto asa ceva,cica e ecologic si curata mai bine |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
incearca cu toata increderea cleaner, sau pe romaneste, curatator de spuma
poliuretanica. iti sugerez sa incerci inainte de inceperea curatarii zonelor afectate, sa faci o proba intr-o zona unde nu se vede, ca sa fii sigur ca curatatorul nu ataca materialele. daca ramane dupa acesta o pata uleioasa, nu iti fa probleme, ca aia se curata cu biocarpet si otet, cu o perie. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
jordy_seba |
![]()
|
multumesc pentru toate sugestiile.am sa le incerc pe toate.la cea cu aburul oare nu merge si cu fierul de calcat, ca de scos husa nu stiu daca o sa reusesc.
Oricum, multumesc mult pt toate sugestiile ![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
trebuie sa ai presiune la aburii aia ca sa scoata ceva. la fierul de clacat e frectie la picior de lemn.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
teodorteodor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 26 November 09 ![]() |
sfatul meu e sa nu apelezi la produsele carora li se fac reclama la televizor, majoritatea lasa de dorit la nivelul calitatii ! salutare.
|
--------------------
renault
laguna
- br 03 wpw
2001
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
am zis si io, deh....
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
popel2popel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 31 January 07 From: Bucuresti dupa o viata la Cluj ![]() |
Eu mi-am cumparat din spania un spray de curatat petele de pe haine, am scos cu el de toate:ulei, jeg, sange.... unt sigur ca se gaseste asa ceva si in magazine. Sprayu' asta dupa pulverizare formeaza o pelicula alba foarte fina, dupa 10 minute se curata cu o carpa umeda.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
|
|
jordy_seba |
![]()
|
si cum il cheama pe spray-ul ala,daca te rog imi spui si mie?
![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
popel2popel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 31 January 07 From: Bucuresti dupa o viata la Cluj ![]() |
Cebralin se numeste, atasez si o poza pentru a putea fi usor de recunoscut.
Attached thumbnail(s) Cebralin.JPG ( Size: 678.33k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 08:15 |