Alarma Clio 3
![]() ![]() ![]() |
Alarma Clio 3
silviu73 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio III
Dynamique
- Vl
2007/1.4 16V 100cp
|
|||
armin23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 December 07 ![]() |
in general dealerul ofera gratuit alarma pentru fiecare masina vanduta. din fabrica masina nu iese cu alarma gata montata ci doar cu inchiderea centralizata, sistemul de alarma fiind montat de catre dealer.
a mea nu are o telecomanda speciala, modulul sistemului de alarma este legat la cheia masinii, cand o deschid se dezactiveaza alarma si se aude un "bip" discret. |
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
silviu73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 July 09 ![]() |
Atunci e clar ca nu am alarma pe masina nu aud decat "trosck" la inchiderea usilor.
Cred ca dealerul mi-a spus asta pentru ca in acelasi timp faceam si casco full in cadrul reprezentantei ![]() Si eu am luat-o de buna! Merci! This post has been edited by silviu73: 23 Jul 2009, 08:49 |
--------------------
Renault Clio III
Dynamique
- Vl
2007/1.4 16V 100cp
|
|
armin23 |
![]()
|
dar nu trebuie sa te iei doar dupa asta, poate alarma mea e diferita.... incearca sa cauti o goarna pe undeva pe la motor... plus eu am un led inauntru, prins pe partea soferului unde se imbina parbrizul cu plafonul... si daca nu este si nu este, mergi cu ea inapoi la dealer si spune-i ca a uitat sa iti puna alarma sau daca chiar este sa iti arate ca face zgomot....
|
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Fa-i un test simplu: lasa un geam deschis, inchide masina din telecomanda, apoi baga mana pe geam si deschide portiera din interior. Daca ar avea alarma, ar trebui sa urle de mama focului...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
JustInTime |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 22 August 06 ![]() |
QUOTE(armin23 @ 22 Jul 2009, 17:05) ... a mea nu are o telecomanda speciala, modulul sistemului de alarma este legat la cheia masinii, cand o deschid se dezactiveaza alarma si se aude un "bip" discret. Cum ai facut sa se auda acel "bip" discret? La mine bipaie de mama focului: o data la deschidere, de 2 ori la inchidere. Se poate regla cumva intensitatea sunetului? Se poate da pe "mute'? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 2.0 DCI 150CP CVA Privilege
|
|
armin23 |
![]()
|
nu i-am facut niciun reglaj, nu stiu daca se poate opri "bip"-ul ala... asa a fost de cand am luat-o...
|
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
JustInTime |
![]()
|
Stie cineva cum se poate dezactiva bip-ul pe care-l face o alarma Cobra la armare/dezarmare?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
|
|
JustInTime |
![]()
|
Nimeni nu stie? Nu mai gasesc manualul si ma enerveaza cumplit bip-urile alea...
|
--------------------
Renault
Laguna 3
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu, alarmele Cobra sunt importate de catre cei de la Falcon. Foloseste Google, gaseste numarul lor de telefon si alfa ce te intereseaza.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
negrutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 March 09 ![]() |
in general dealerul ofera gratuit alarma pentru fiecare masina vanduta. din fabrica masina nu iese cu alarma gata montata ci doar cu inchiderea centralizata, sistemul de alarma fiind montat de catre dealer.
Ce gratuitate.....armin23 ???? Ca pe mine m-au lucrat de 10 mil. pentru alarma, si cand am zis ca renunt si o pun eu, au zis ca daca umblu la inst. electrica sa o leg, pierd garantia. Am o alarma care habar nu am ce marca e, ca atunci cand am cerut cutia mi-au spus ca electricienii nu au pastrat-o, iar in factura scrie doar "alarma". Bipaie foarte discret ce e drept, dar si daca umbla cineva la ea discretia e asigurata. ![]() Am armat-o si am smuls un capac la roata din fata........THE REST IS SILENCE!!!!! Probabil sa se fi aprins un bec la Reprezentanta unde mi-au montat-o ca ea saraca nici nu a clipit...... This post has been edited by negrutza: 13 Feb 2010, 12:48 |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1,5 dci 70 CP
|
|
armin23 |
![]()
|
bine... nu era criza cand am luat eu masina... probabil atunci isi permiteau sa dea gratis alarma...
care intr-adevar e cam varza... This post has been edited by armin23: 17 Feb 2010, 11:54 |
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:00 |