Probleme la Acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Probleme la Acceleratie
Robert Tulcea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio2 bicorp
- TL-02-YRK
2002
|
|||
hashwu |
![]()
|
![]() experimentez orice... pro bono! Group: Members Posts: 20 Joined: 29 October 07 From: Dej ![]() |
Robert, sa ma tii la curent daca e bine, ca aceeiasi problema o am si eu, am facut faza care ai facut-o si tu, cu curatatul, dar dupa aia a aparut iar.
acum pun 2 intrebari... 1) am gasit la dezmembrari un clio scurt diesel, ansamblul cu senzorul de la pedala avand aceeiasi serie si cod, se poate folosi? 2) unde gasesc corpul sau clapeta de admisie si motorasul pas cu pas pt. masina din semnatura? |
--------------------
Renault
Clio
- CJ-28-FUM
2001/1.2/16v/75 cp ...daca esti prost cand esti mic, cand esti mare numa' te joci!
|
|
Robert Tulcea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 November 09 ![]() |
Ok, am sa te tin la curent.
PS. Cica un senzor de acceleratie de in jur de 2000 RON. Cred ca am sa o iau ![]() |
--------------------
Renault
Clio2 bicorp
- TL-02-YRK
2002
|
|
clio1216v |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 December 09 ![]() |
salut am si eu o problema .am un clio 1.2 16v am schimbat acum 1000 km la ea filtrele ,uleiul,bujiile,distributia si ambreiajul problema este ca imi cam da in nas masina (dadea si inainte dar m am gandit ca poate e de la filtru aer sau bujii..)...cat e rece mi se pare ca merge bine ...dar cand se incalzeste si o accelerez cand e mai subturata (1800-2200rot) are o ezitare in sensul ca da in nas pt scurt timp dar destul de tare ca si cum ar merge in suturi (pt cine a avut dacie stie cum facea dacia cand avea apa in carburator), se simte mai rau in treapta a 2 a si a 3a ...nu face mereu , becuri in bord nu am aprinse..nu las niciodata sa se aprinda becul la benzina ca sa traga jegul din rezervor...
mai vreau sa vin cu o completare : chiar daca accelerez usor parca viteza nu urca lin ci se simte (vb lu cmandrei) ca si cum ai merge pe un drum cu mici denivelari si dese, dupa ce sare de 3000 parca merge mai bine...la viteza constanta nu face sa aiba oare legatura cu filtrul de benzina? (se pare ca nu are pe puntea spate,in alta parte nu stiu unde ar putea fi...) bobina de inductie? injectoare? senzori clapete ceva? ma dispera e foarte enervant This post has been edited by clio1216v: 11 Dec 2009, 12:00 |
--------------------
Renault
Clio II
2002/dinamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 23:42 |